| ΚαςςιαnFilellinιkoς a întrebat:

Cati dintre Dvs ati fi dispusi sa va dati viata pentru apararea Adevarului? (cand spun adevar spun Iisus Hristos)

Răspuns Câştigător
| morningstar a răspuns:

Acum putem ridica toti mana, dar realitatea s-ar vedea cand am fi pusi sa renuntam la viata in apararea Adevarului.
Acum eu spun ca as fi dispusa sa fac asta, sper ca si daca voi avea de ales intre viata si credinta.

70 răspunsuri:
| Toluk19 a răspuns (pentru MortemAeternum):

Omule intoarcete la Dumnezeu ca va fi tare greu sa fii ateu la ziua Judecatii in fata lui Isus!
Fara credinta si Pocainta nu se poate ajunge in Imparatia lui Dumnezeu!

Răspuns utilizator avertizat
| Toluk19 a răspuns:

Adevarul unde e? Adevarul e in Isus Hristos! Isus spune foarte clar > EU Sunt Calea, Adevarul Si Viata <

| Toluk19 a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Te inchipui ce spun atei? Ca asta e propaganda ortodoxa!
Doamne in cite minuni neai aratat in oameni ca tu esti real cite minuni cite vindecari cite vedenii! Bunelul a avut vedenie inainte de moarte in care nea intarit credinta inca mai tare! Dumnezeu a vrut sa arate ca se intimpla in clipa mortii!

| Toluk19 a răspuns (pentru Toluk19):

Tot ce spun este adevarat si sfint ! Eu nu spun cu scopul ca sa conving pe cineva, pentru ca acel Dumnezeu nea convins toata familia ca exista ceva dincolo !

Bunelul meu saptamini intregi vedea ca aparea o fetita foarte frumoasa ! Cind aparea atunci bunelu spunea > Uite la ea uite ce e frumoasa si are ochi frumoshi ochii erau albastri < Iar nana si tata i spunea> Tata care fetita noi nu vedem nimic nu auzim nimic< Iar bunelul spunea > Ce vorbiti prostii eu o vad clar uitati e linga mine ma uit in ochii eii < Iar intr-o zii bunelu statea pe pat pe fund era si tata si nana si deodata sa intors privirea la un parete si a spus > Ati vazut cum a intrat pe usa ?< Dar nana a spus > Tata care usa daca acolo este parete ce vorbesti tu acolo ? < Bunelu a spus > Nustiu ce vorbiti voi dar eu vad clar tot ce se intimpla < ! Acum cel mai interesant ce urmeaza nana l-a intrebat pe bunelu > Tata tu te-ai intrebat singur cinei fetita asta? Cine e ea? Bunelu a spus> Eu o cunosc foarte bine ca si cum am trait intotdeauna cu ea si n-am nici o frica de ea eu ma uit in ochii ei si eu vad ca ea ma iubeste tare si nici nu mi-a venit in cap ca sa imi dau asa intrebare cine e ea !
Bunelul meu a murit la 78 de ani ! A murit cu zimbet pe fata eu singur stateam si ma uitam la el fara frica cu asa o placere ! Eu in general ma tem sa ma uit la mort! Dar la bunelu fara nici o frica !
Toti spun ca fetita ceia a fost ingerasul trimis de Dumnezeu !
Bunelul era clar constient cind se intimpla cele intimplate !
Ce credeti voi despre asta ? Cei cu comentarile stupide nici nu ma uit la ele !

| PreaSfintitu a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

M-am lamurit de tine happy Religia iubirii... de aia te trimite Dumnezeul tau sa arzi si sa suferi o vesnicie ca te iubeste nu?

| alexandra2859 a răspuns:

NORMAL CA NUsurprisecine este el ca sa renunt eu la visul meu? nici macar nu cred in el(nu ca in dumnezeu cred dar...)si nu o sa cred niciodata ca sa nu ajung o psihopata ca tine care siar da viata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a-ti putea raspunde, spune-mi in prealabil:ce intelegi tu prin adevar si de ce pui semnul egalitatii intre Adevar si aiisus?

| Dandanache a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Constatarile "obiective" ale unui indoctrinat religios sunt valabile cu zero. In privinta varstei de 6000 de ani a Pamantului, nu ai nici macar o singura dovada materiala.

| Cuplacere a răspuns:

In zilele noastre nici nu mai sti in ce sa crezi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vrei, nu poti, sau nu ai argumente pentru a te referii la raspunsul meu din 22.01. 2012 ora 22.53?

| Dandanache a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Nu sunt ateu. Acum, tinand cont de asta, si de faptul ca imi pastrez parerea vis-a-vis de opiniile tale, incearca sa imi dai un alt raspuns.

| Jackal7 a răspuns:

Bai fanaticule, stai in banca ta. Daca vrei sa minti oameni du-te in alta parte, aici ar trebui sa pui o intrebare daca ai nevoie de-o parere, o informatie, nu sa dai link-uri cu evanghelia lui peste. Si da-ti tu viata pentru Hristos ba, cand te calca masina sau te trazneste unde e zeu tau? Aha, nicaieri (cica te pune la incercare) Eu prefer sa cred in mine, in ceea ce pot face eu, nu in vreun zeu inchipuit asa ca dispari de-aici cu propaganda ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Tot Iisus a spus:"Mantuirea vine de la evrei". Este si acesta un ADEVAR absolut? In afara de faptul ca cele afimate de tine sunt intr-adevar LMC, dar nmai la mnta cocosului, mai faci o afirmatie cu care sunt de acord.Noi care nu ne sprijinim pe dogme,deci care nu operam cu teze acceptate necritic ca voi,care respingeti orice verificare,nuantare si sub nici o forma posibilitatea unei schimbari,deci care avem mintea deschisa,nu admitem "un gram de dogma", vorba ta. Daca prin "ar fi mai bine sa stam la locul nostru"intelegi sa nu luam atitudine atunci cand cautati sa ne convertiti la dogmele voastre, trebuie sa intelegi ca noi nu putem exista fara sa gandim.

| alexandra2859 a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Decat sa zic ca imi dau viata pentru isus mai bine traiesc eu si ii invat pe toti sa fie atei.si nu poate sa imi ia viata pentru ca nu exista, daca ar exista tear ajuta si pe tine sunanduti ca dumnezeu nu exista.

Decat sa zic ca imi dau viata pentru isus mai bine traiesc eu si ii invat pe toti sa fie atei.si nu poate sa imi ia viata pentru ca nu exista, daca ar exista tear ajuta si pe tine spunanduti ca dumnezeu nu exista.

Si pana la urma am dreptate el nu este nici mai mult nici mai putin decat un om.nu stiu nimic despre isus pentru ca pentru mine nu este cineva important, mai bine invat toate stelele care exista pe cer decat sa invat un lucru despre el, sau invat toti zeii greciei care probabil au existat.

| Jackal7 a răspuns:

Bai eminescianule si inca celalat pocait, daca vreti sa fiti cre(s)tini ok, dar nu bateti la cap lumea cu tampeniile voastre de carti, ce *** vreti, sa atrageti pe careva la religia voastra? Raspunsul l-ati primit, unii si-ar da viata pentru zeul vostru, altii nu. Bine, pa. Dar incetati cu prostiile pe bune acum, nu ma provocati, nu stiti cat de mult urasc pocaitii astia fanatici. Ateii nu fac nici o propaganda si nici nu incearca sa atraga pe nimeni de partea lor, fiecare e liber sa creada in ce vrea.

Daca ai sti tu cate carti citesc zilnicsaddoar ca nu citesc porcari ca biblia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ΚαςςιαnFilellinιkoς):

Ioan (4-22). Iti voi mai da un exemplu,de data aceasta cu citate complete,intrucat constat ca eu cunosc Biblia mai bine ca tine, care ar trebui sa recunosti imediat cad ti se da un citat, mai ales daca el este cuvantul lui Iisus. 1. "Haide sa mergem in alta parte, prin targurile si satele vecine, ca sa propovaduiesc si acolo." Marcu (1-38) 2. "Eu am vorbit lumii pe fata, totdeauna am invatat pe norod in sinagogi si Templu."Ioan (18-20) Cand a spus Iisus ADEVARUL?,sau poate cei care au relatat scenele respective nu spun adevarul? In alta ordine de idei,daca consideri ca a fi dogmatic este o lauda si este o dovada de rationament, te rog sa citesti in orice DEX, sau cauta explicatiile date pe net si vei consata ca nu este cazul sa te lauzi ca esti dogmatic.Ti-as mai da si alte referiri dar nu vreau sa jignesc.