| EmaS a întrebat:

Cati sunteti constienti ca traim vremea sfarsitului?

Răspuns Câştigător
| SaveTheNature a răspuns:

NImenu nu-si gaseste locul. Pronografia e la cele mai inalte cote. Oamenii se tradeaza din ce in ce mai mult. Si usor usor oamenii s-au autoinrobit la viata materiala.
Si nu mai are rost sa spun la ce varsta isi incep fetitele viata sexuala. Oricum se citeste si pe chipurile oamenilor zbaterea sufleteasca.

118 răspunsuri:
| SageKid a răspuns:

Draga Ema, pe pamant au fost mereu timpuri descrise ca in Biblie cu foamete, razboaie, boli(si inca multe) si o sa mai fie.

| Thunderstruck a răspuns:

Pai crestinii tot traiesc vremea safarsitului de 2000 de ani incoace.Mereu au fost semnele apocaliptice pe Pamant, foame, razboaie, boli etc.

| William a răspuns:

Eu.

| Wøodenpints a răspuns:

Aşa-i, e pe sfârşite. Doza mea de bere e pe sfârsite.
Ema, fii bună samariteancă şi adu alta plină.

| andrei a răspuns:

La cateva sute de ani dupa inceputurile crestinismului oamenii au crezut ca vine sfarsitul. La fel si prin Evul Mediu. Nu vine nici acum.

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

A, deci tu iti permiti sa dai alte invataturi care nu sunt in concordanta cu Sfanta Carte?!

Nici o sansa...

| meseriasul88 a răspuns:

Cum oamenii iubesc un copil cand se naste asa si Dumnezeu iubeste oamenii si noi habar nu avem cat iubeste El sfarsitul ne facem noi cu mana noastra lumina scumpa gaz scump mancarea etc sunt o gramada rautatea dintre oameni poluarea planetei foarte mult inainte erau bani nu era ce vroiam noi aum este ce vrea sufletul tau dar nu sunt bani o s ajungem sa ne scoatem ochii pentru o farfurie de mancare vin vremuri grele asta-i sfarsitul Dumnezeu nu ne face rau noi intre noi aici pe pamant iar El plange

| EmaS explică (pentru Wøodenpints):

Daca eu nu beau otrava, nu iti voi da nici tie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Se pare ca azi nu vrei sau te faci ca nu intelegi.Eu nu imi permit nimic.Rog doar sa puteti intelege si sa nu mai cititi Cartea Sfanta ca un articol de ziar.Pace voua, tuturor.

Nu vrei cu adevarat pace, din moment ce ma contrazici fara sa aduci argumente si suport biblic. Tu chiar citesti Biblia?

| alex500 a răspuns:

Nu cred ca exista un sfarsit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ba tocmai ca pacea o vreau.La ce folos acele citate daca nu sunt intelese si sunt citite ca un articol de ziar? Nu, nu voi invata biblia ca pe poezie, numai pentru a da citate.Prefer sa inteleg ce scrie si nu sa dau aici citate neintelese.Numai bine.

| EmaS explică (pentru alex500):

Nici oamenii de pe vremea lui Noe nu au crezut.

| NakedTruth a răspuns:

Desigur... toata lumea spune ca "vremea sfarsitului" e de 2000 de ani incoace... si "cutremure si razboaie au mai fost si vor mai fi" Si totusi de ce din 1914... 1915 pana astazi au fost 460 de cutremure din totalul de 687 de cutremure de peste 7, 5 grade pe scara richter de 2000 de ani incoace?! Sau de ce in 1914 nu a mai existat nici un an in care 2 natiuni sa se razboiasca si fara ca criminalitatea sa cresca din ce in ce mai mult?!
EmaS sa stii ca ai mare dreptate in ceea ce zici si te sustin...
Dar ma enerveaza un lucru la voi restul... niciunul nu aduceti dovezi in ceea ce spuneti, stiti ar fi bine ca sa va mai documentati inainte sa fiti siguri ca "au mai fost de-astea dintodeauna" deoarece asa boli si asa razboaie nu au mai fost niciodata...

Probabil ca pentru tine sunt neintelese.Este nevoie ca Biblia sa fie studiata si citita cu scop.

| Hombre a răspuns:

Si zici ca Ema e mai apropiata de diavol decat de Dumnezeu, avand in vedere amenintarile? rolling on the floor

| Hombre a răspuns:

"Eu cred ca un specimen ca tine nu merita atentia mea. Ignore!"
Asa Ema, cine nu e cu tine e impotriva ta, otânjeste-i cu ignore, numai in felul acesta scapi de Dumnezeu si te apropii de diavol, necuratul sa te ajute si sa-ti dea locul cuvenit, sefa la cazane.

| Hombre a răspuns:

Iar ai plecat cu ursu' sa sperii copii?

| danay72 a răspuns:

Este foarte aproape si semnele sunt din ce in ce mai evidente.Matei24:3-14

| EmaS explică (pentru Hombre):

M-am cam saturat sa fiu insultata de acest individ. Daca nu este credincios nu trebuie sa intre la aceasta categorie. Ca sa putem interactiona este nevoie de minimul de spirit civic, de bun simt si de respect.

| Jardelin a răspuns:

Nu. Desi raul din lume s-a inmultit foarte mult, eu nu cred ca traim zilele de pe urma! Mie la biserica nu mi-a spus preotul ca a inceput sfirsitul. Ne apropiem cu fiecare clipa de iminentul sfirsit, dar cind va veni, doar Dumnezeu singur stie.

| Dandanache a răspuns (pentru NakedTruth):

"1915 pana astazi au fost 460 de cutremure din totalul de 687 de cutremure de peste 7, 5 grade pe scara richter de 2000 de ani incoace?!"

Hai cu sursele de unde ai luat statistica, daca nu vrei sa credem ca de fapt esti NakedLie, nu NakedTruth. Sunt de acord cu tine, si pe mine ma enerveaza aia care "nu aduc dovezi in ceea ce spun".

| EmaS explică (pentru Jardelin):

Tu crezi ca daca esti botezat si nu iti schimbi natura si modul de viata, vei fi mantuit? Este suficient doar botezul?

| bogdan1004 a răspuns:

Practic... nu traim vremea sfarsitului, in Scriptura spune ca va veni vremea sfarsitului cand evreii si musulmanii se vor intelege.Vezi pace intre ei?

| Jardelin a răspuns (pentru EmaS):

Ce legatura are ce am scris eu mai sus cu ce mi-ai scris tu? Vrei sa intri in polemica cu mine? Cred ca stii prea bine ce gindesc si cum vad eu drumul spre mintuire ca sa imi adresezi intrebarile de mai sus! Sa fii iubita, si nu te supara pe mine ca nu sint de acord cu practica voastra si cu conceptiile neoprotestante!

| neaivan a răspuns:

Doar tu...

Dar cu Cuvantul lui Dumnezeu esti de acord, draga Jardelin?

| Jardelin a răspuns (pentru EmaS):

Iar vrei sa-mi intinzi capcane?

Poate te conving sa renunti la ideea de a pleca?!