Dar tu de ce nu crezi in DUMNEZEU si crezi in cei enumerati mai sus! Dumnezeu este singurul!
Eu nu cred nici intr-un zeu.
Si raspunde la intrebare, daca poti si vrei, desigur
Pentru ca totul a luat alta intorsatura trebuie sa iti pun ca nu ai dreptate. Nu am mai raspuns la mesaje deoarece am fost in Israel saptamana aceasta. Daca nu stiti in Israel in 19-20 ianuarie se praznuieste Boboteaza( Botezul Domnului ). Bineinteles ca am fost la Iordan unde ( minune care nu poate fii contestata ) Iordanul un rau, pur si simplu dupa rugaciule spuse a venit acolo un porumbel s-a asezat pe toiagul Patriarhului si dupa inca o rugaciune porumbelul a zburat peste apa si atunci Iordanul si-a inversat cursul pentru ceva vreme.Ii clar ca nu alah, poseidon, budha sau altii a facut asta pentru ca noi in rugaciuni spunem "Doamne Iisuse Hristoase" asa ca de ce ar interveni budha sau altii? Tu iti dai seama ce putere, si sa vezi ce simti atunci, atunci, din pacate, iti simti necredinta daca intelegi ce vreau sa iti spun.Eu unul am veit total schimbat din Israel, dupa ce vei acele locuri care sunt incarcate cu o energie care iti da spirit si viata in suflet.Nu pot sa ti povestesc dar te sfatuiesc sa mergi intr-un pelerinaj.
Kalla întreabă: