"Daca astfel de discutii ar fi benefice lor, te gandesti ca n-ar fi cenzurat." - Ce te face sa crezi ca astfel de discutii nu sunt benefice musulmanilor? In cazul de fata, pentru mine chiar a fost benefica aceasta discutie si am acumulat cateva invataturi in plus despre informatiile in care se impiedica ateii. Mai mult decat atat, nu iti inchipui cat mi-am intarit credinta prin discutia asta, demonstrandu-mi mie pentru a nu stiu cata oara de ce ateismul este o "deplasare" si o abatere de la drumul cel drept. Si am mai invatat ceva din aceasta discutie, sau mai bine zis mi-am confirmat inca ceva despre atei si anume faptul ca niciodata un ateu nu admite atunci cand greseste si nu isi accepta greselile. In timp ce o persoana religioasa este constienta ca este supusa greseli si poate comite erori, atunci cand vine vorba de atei acestia au dreptate chiar si atunci cand tac sau ceva de genul asta. Se cred superiori, capabili si tot ceea ce spun ei reprezinta dreptatea si adevarul, dar asta este numai in imaginatia lor, insa nici un ateu nu va admite asta. Mai pe scurt, degeaba esti destept daca esti... Continuare o stii. Cred.
Ai uitat, nu de tine si de cat de intarita e credinta ta e vorba. Chiar crezi ca ma intereseaza daca e erecta sau flasca credinta ta? Neah, cum am spus, si cum bine stiu si cei care prin tarile voastre de origine cenzureaza astfel de discutii, ele sunt benefice majoritatii. Unii raman "intariti" indiferent de realitate, dar important e ca devin din ce in ce mai putini cei de genul asta.
Mhm, mai putini. Nu stiu pe ce statistica te uiti tu, insa eu vad cifre care sunt intr-o continua crestere. Apoi ce conteaza numarul? Daca este un grup numeros nu inseamna ca este intru dreptate. Sa stii ca in Ziua Judecatii vor veni profeti fara nici un urmas, insa asta nu inseamna ca nu au fost de partea adevarului si a dreptatii sau ca nu si-au indeplinit misiunea cu care au fost trimisi de Allah. Numarul poate insemna ceva sau poate sa nu insemne nimic. Depinde...
Ce a fost inaintea Big-Bang? E ca si cum ai intreba ce ai facut inainte de nasterea ta. Acel "a fost" presupune un anumit timp, ceva anume era inainte de, ori, timpul e o caracteristica a Universului, tine doar de Universul in care traim, nu poti sa il scoti in afara Universului si sa il pui inainte de inceputul lui. Gindeste un pic. Daca Big-Bang e punctul de inceput al unei drepte si prezentul se misca pe acea dreapta de la un punct la altul, sa spui ca a fost ceva inainte de Big-Bang e ca si cum ai pune punctul in care a fost Big-Bang dincolo de inceputul acelei drepte a timpului, caci se presupune ca a mai existat ceva, niste puncte care au fost cindva prezent inainte de Big-Bang. Ori asta nu se poate, odata ce timpul a aparut la Big-Bang.
Cine a spus vreodata ca dintr-un atom au aparut vietati? unde scrie asa ceva intr-un manual de stiinta? nu ai habar de stiinta asta e adevarul ai si o minte inchisa, sti ce inseamna a avea o minte deschisa? inseamna a nu pleca de la bun inceput cu o afirmatie pai tu deja ai plecat de mult, atunci ce sens au intrebarile de genu? 99, 98 din populatia romaniei este crestina, deci ce sens are sa adaugi asemenea intrebari