| BogdanVasc a întrebat:

Ce parere aveti despre secta Martorilor lui Iehova? Membrii acestei secte le accepta doar pe ale lor. Sunt multe motive prin care ei NU sunt crestini:
1. Chiar ei nu se considera crestini.
2. Nu studiaza Biblia, ci carti scrise de oameni (nu am versetele in minte care contrazice acest lucru).
3. Nu sarbatoresc toate evenimentele aratate in Biblie (Craciunul, Pastele, sarbatoriile sfintilor care nici neoprotestantii nu le sarbatoresc etc.)
4. Nu folosesc Biblia pentru a exemplifica si dovedi lucruri legate de credinta lor. Daca ii intrebi ceva, iti vor raspunde cu citate din alte carti (pentru ca si-au dat seama ca Biblia e tampita, asa ca s-au trezit scriitori care au inceput sa inventeze lucruri noi pentru creduli).

Astept contraziceri de la membrii care apartin acestei secte, daca exista.

62 răspunsuri:
| HDeNiSaR a răspuns (pentru BogdanVasc):

O sa te luminez eu ceea ce a fost profetit in Biblie de apostolul Ioan s-a implinit cu exactitate
m-ai pus sa fac legatura dintre Biblie si alte carti scrise de nu stiu ce zei!
biblia nu are pereche si nici nu va avea chiar si istoria afirma asta.
sursa- da un search pe google la Primul si al Doilea Razboi mondial si vei vedeam si fiara si imaginea fiarei!

| milan9 a răspuns:

Daca acei copii il iubesc si il respecta pe Mos Craciun (personaj fictiv "neautorizat" de crestinism), sau daca îl venerează pe ursuleţul Bamse, asta îţi dai seama foarte bine şi tu că nu poate fi vorba nici de închinare, nici de venerare (cinstire adresata sfintilor) ci doar de o speranta, si de un respect pentru acea speranta!
Daca cineva isi respecta si isi iubeste bunicii intocmai ca pe Moş Crăciun, asta NU inseamna ca işi idolatrizează bunicii. Cădem altfel într-o totală confuzie.

Întrebări similare