| DarkOrbitMoon a întrebat:

Ce se intampla cu sufletul copiilor avortati?

69 răspunsuri:
| bya97 a răspuns:

Tot in rai..nu e vina lor ca niste "mame"iresponsabile l-au UCIS pentru ca asta au facut si nu au nicio scuza!

| dorelmarc a răspuns:

14 Căci bărbatul necredincios este sfinţit prin nevasta credincioasă, şi nevasta necredincioasă este sfinţită prin fratele; altminteri, copiii voştri ar fi necuraţi, pe când acum sunt sfinţi.1.Corinteni.7.14

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Daca vrei pareri crestine incearca la un Preot, cred ca iti va da un raspuns bun.

| dracu14 a răspuns:

Esti vai de viata ta copile

| dracu14 a răspuns:

2Imparati 2:23-24~
23De acolo s-a suit la Betel. Si pe cînd mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate, si si-au batut joc de el. Ei îi ziceau:,, Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!``
24El s-a întors sa -i priveasca, si i -a blestemat în Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure, si au sfîsiat patruzeci si doi din acesti copii.

ce te face sa crezi ca dumnezeul ala bun nu trimite copii in iad tinand cont ca a permis ca 40 de copii sa fie omorati pentru o jignire

| MAnghelescu a răspuns:

Sufletele copiilor avortați stau într-un loc unde nu este nici întuneric, nici lumină. Nici nu se bucură, nici nu se chinuiesc. Și ei strigă la Dumnezeu: "Doamne, pentru ce suntem noi lipsiți de bucuria feței Tale, căci noi nu am văzut lumina soarelui, nu am văzut frumusețile din această lume și nici nu am făcut vreun păcat?" Și atunci glasul lor se ridică la Dumnezeu, iar Dumnezeu va cere sufletele din mâna mamelor ucigașe. Iar părinții, care au omorât copiii în pântece, dacă fac Canon, îi eliberează pe copiii lor din acea stare.(Pr. Cleopa Ilie)

| Dactor a răspuns:

Ajung în pământ. Nu există prostia asta de Dumnezeu şi rai/iad. Deja mă enervaţi cu prostia asta cu Dumnezeu-l vostru prost!

| Hutzy95 a răspuns:

Un copil avortat nu ajunge in nici un caz in iad, el ajunge in rai dar nu se poate bucura asa mult cum se bucura sfintii de acolo, pentru ca ei nu au facut nici o fapta buna pentru a ajunge acolo, se poate spune ca ei au primit moarte martirica, dar in iad nu au cum sa fie pentru ca Dumnezeu nu pedepseste pe cel nevinovat. Dumnezeu pedepseste pe cel vinovat, un copil avortat nu se poate bucura asa mult pentru ca: nu are fapte bune facute de el, el ajunge doar in rai si atat nu se poate bucura pentru ca a ajuns pe meritul lui acolo.
Hristos plange dupa acesti copii dar le plange de mila si femeilor care fac avort http://fs69.trilulilu.ro/......5b55e9.jpg

| MaNjuRiA a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Nu exista asa ceva. Îți aduci aminte ceva de când ai 2 ani? Dacă ai fi murit la o vârstă foarte fragedă, pana înainte să ai amintiri, e ca și cum nu ai fi existat niciodată. Odată ce un copil începe sa aibă amintiri ajunge direct în rai (3- aprox 12 ani), iar apoi...aici e vorba de o altă discuție, în momentul când copilul ajunge să facă diferența între bine și rău, este complet răspunzător pentru faptele sale, înaintea lui Dumnezeu, deci dacă a făcut legământ cu Dumnezeu ca ajunge în rai, iar dacă nu, se va vedea la judecată decizia.

De unde pana unde ai văzut tu că sufletele lor merg direct în iad ca mărturie pentru părinții lor? Iadul e iad (plânsul și scrâșnirea dinților), raiul e rai (paradis, fără chin). Nu încurcăm marfa cu ambalajul. Toți oamenii, în rai vor fi de 16-18 ani. Niște tinerei, asa cum s-au arătat în cetatea Ierusalimului odată cu învierea Domnului Isus.

Seară bună!?

Întrebări recente