| OmletteDuFromage a întrebat:

Cine credeti ca este mai tare? Doamna Ema, care ne bombardeaza cu predici, sau Woodenpints care ne bombardeaza cu ironie si amuzament? pun intrebarea la religie ca sa o vada amandoi...(doamna Ema, va rog din tot sufletul sa nu ma parati domnului Catalin, promit ca de acum voi fi baiat cuminte)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Singurii care se amuza la poantele lui Woodenpints sunt cocalarii din grupa lui.

75 răspunsuri:
| Cristianne a răspuns:

Woodenpints,logic.mă rog, nu e logic, dar e.oh go on

| elasexygagica a răspuns:

Eu il ador pe Woodenpintslove struck e bunoclove struck sper ca e la fel de dotat ca si calutul de la avatarul luilove struck

| aliceinchains a răspuns:

Woodenpints. Viva Korpiklaani! \m/

| Crystynyk1 a răspuns:

Si eu votez cu doamna Emaa!

| Crystynyk1 a răspuns:

Doamna Ema pentru ca mi a dat raspunsuri care m au ajutat si asa mai departe.big grinparerea mea

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Ema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa-ti fie rusine pentru comportamentul asta de manelar prost-crescut!

| OmletteDuFromage explică (pentru anonim_4396):

Eu nu tin minte sa ii fi dat lui asta fundarolling on the floor...

Vai...dar ma jignesti:O.de parca m-ar durea in cur de ce crezi tu (de fapt...ma cam doare ca de vreo 3 zile sunt cam constipat)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OmletteDuFromage):

Tu vrei sa pari "cool" ca ti se rupe de toate.Dar asta e o chestie tipica a unui needucat.Las'o tu pe Ema, intoarce-te la Guta!

Si eu te iubesc.:*

| Vizitiul a răspuns (pentru EmaS):

De cand naiba are dumnezeul tau nevoie de reclama ta? Apropo, la ce pret se vinde?

| EmaS a răspuns (pentru Vizitiul):

Nu este de vanzare.

| Vizitiul a răspuns (pentru EmaS):

Nu este de vanzare, dar ii faci reclama. Frumos, inseamna ca face parte din decor.

| EmaS a răspuns (pentru Vizitiul):

Iertarea lui Isus este fara bani si fara plata.Ea se poate obtine doar prin credinta.