| OmletteDuFromage a întrebat:

Cine credeti ca este mai tare? Doamna Ema, care ne bombardeaza cu predici, sau Woodenpints care ne bombardeaza cu ironie si amuzament? pun intrebarea la religie ca sa o vada amandoi...(doamna Ema, va rog din tot sufletul sa nu ma parati domnului Catalin, promit ca de acum voi fi baiat cuminte)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor Singurii care se amuza la poantele lui Woodenpints sunt cocalarii din grupa lui.

75 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Salut. Sfantu Petru aici. Daca nu incetati, va desfiintez rubrica. Hai Doamne ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Herma nu e "doamna", e "sora". Asa-si spun adventistii intre ei "frati si surori". La fel cum isi spuneau si comunistii "tovarasi". In fata erau tovarasi si pe la spate se injunghiau. La fel si secta adventistilor, in fata le esti frate si sora si in lipsa te excomunica de nu te vezi.

Herma, "cind ai vorbit tu prea mult?", tu mereu vorbesti prea mult.
Cit o priveste pe profa, ai dat-o-n bara. Ea nu face parada cu ce citeste, a raspuns doar la ce a fost intrebata. Tu pe de alta parte, de cind esti pe site nu faci altceva decit sa ne asasinezi cu citatele tale din carticelele de rugaciuni. Credinta se poarta in suflet, nu trebuie sa ragi ca magarul tot timpul, ca sa vada tot poporul cit esti de credincios.

Cristi202, tare in bine a influentat vietile oamenilor cind s-au comis crime in numele religiei in timpul cruciadelor, a inchizitiei si a penibilelor vinatori de vrajitoare.

| jadir a răspuns:

Ema vad ca multe intrebari sunt sterse asa ca nu am cum sa dau copy paste,intrebarea era ceva de genu daca pocaitii fac sex oral si anal.Iar raspunsul tau a fost ca tu si daca ai fi ateista si tot nu ai face ceva asa scarbos, deci sexu e scarbos? Un om care gandeste cand face sex eu nu il vad avand si bune rezultate, sexu il simti si te aduce acolo unde nici nu te gandesti, nu? Pe tine nu tea dus?

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Daca ceea ce spune @Woodenpints ti se pare amuzant, asta spune multe lucruri despre tine.

| Angel0 a răspuns:

Tu ridici imbecilitatea la rang de ironie si amuzament?

| EmaS a răspuns:

MossaNo13
In Biblia tradusa de preotul Cornilescu, Isus este scris cu un singur I, si conteaza ce faci si cum asculti de Dumnezeu.

| EmaS a răspuns:

AsAsInS
Tu nu vezi ca ei ma ucid cu pietre? Pe cine am atacat, eu doar am incercat sa ma apar!

| FucktheSystem a răspuns (pentru HeiligKreuzAchtAcht):

Sunt mândră de vreo 2, 5 secunde că-s admirată de aproximativ 10 secunde.hee hee

| EmaS a răspuns:

Jadir
Da am spus si ma repet, mi se pare ceva dezgustator, oribil, sa fac asa ceva.Este opinia mea, si am dreptul si libertatea de a mi-o exprima.Cu ce te deranjeaza pe tine? Nu fac asta numai din considerente religioase, ci asa simt eu ca om.

| EmaS a răspuns:

AsAsASINS
Stati linistiti in ceea ce ma priveste, nu acesta este scopul meu, sa primesc niste fundite.Eu am teluri mult mai inalte.Scopul meu este sa ajut atat cat Dumnezeu imi ajuta si imi da putere si intelepciune sa pot spune si altora din experientele mele, ca atunci cand se confrunta cu diferite situatii si imprejurari, sa le dau un sfat bun ca sa nu fie nevoiti sa suporte consecintele unor alegeri gresite.Eu vreau sa promovez in randul tinerilor adevaratele valori etice si morale, principii sanatoase dupa care sa isi calauzeasca viata.Fiecare avem un rol.Si toti impreuna putem sa facem lumea un pic mai buna! PS. Daca doream sa ajung expert TPU nu trebuia sa scriu despre credinta mea, stiam sa ma fac placuta facand tot felul de glume si incercand sa ma raportez la standardele lumii acesteia.Crede-ma,este mult mai usor decat sa fi diferit.

| francesca89 a răspuns:

Cand citesc comentariile lui Woodenpints rad, de obicei.Cand citesc comentariile Emei, trag cate'o basina, asta e reactia mea.

| EmaS a răspuns:

Francesca89
Aici este vorba de educatie, de bun simt.Dar, ia de unde nu-i.

| francesca89 a răspuns (pentru EmaS):

Emo ce sa fac daca am gaze? nu e vina mea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vreun concurs? Care-s premiile? Ia baga-ma si pe mine daca e cazul.

Răspuns utilizator avertizat
| OmletteDuFromage explică:

@Francesca89. stai linistita, este normal. raspunsurile Emei au efect laxativ.

| OmletteDuFromage explică (pentru Angel0):

Da.

Cand vine vorba de bere, Ema cred ca e cel mai mare fan al taulaughing...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce postare infecta!

| Dumnezău a răspuns:

Indubitabil si irefutabil Dumnezău!

Răspuns utilizator avertizat
| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Woodenpints,AsAsInS nu are voie bere! Cum o rezolvam pe asta? Totusi AsAsInS accepta cu mare placere o coca-cola!

Uuu...darkempire are si a raspuns la o intrebare de-a mea. ca tot am ajuns aici, foarte faine ultimele postari de pe blog + ideea cu most shocking moments in rock pe sezoane. felicitarile mele, un adevarat blogger.

| EmaS a răspuns (pentru OmletteDuFromage):

Spune-mi, de cine ma las eu manipulata?

| V3ra a răspuns (pentru Ucigasuldeprostie):

"Pai vezi tu pe cartea aia semnat pe undeva " dumnezeu "
LOL ce gandire ai...pai tu vroiai sa scrie Dumnezu Biblia? El prin slujitorii lui a scris-o!
P.S:Cum si patriarhul aproba anumite carti, asta nu inseamna ca le scrie el!

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru V3ra):

Eh vezi ce termen frumos ai folosit " slujitorii ". Imi pare rau pentru tine ca iti place sa fi sluga dar eu zic pass. Si zi-mi te rog dovada ca biblia sau coranul sau alte carti de genu au fost " aprobate " de zeitati?

Pai tu ai auzit de Moise? si de faptul ca el vorbea cu Dumnezeu? Ca Dumnezeu i-a dat tablele cu cele 10 porunci? Ai auzit de iesirea evreilor de sub sclavia egiptenilor si cum Moise prin Dumnezeu a facut drum prin Marea Rosie de au trecut evreii, si i-a innecat pe egipteni? Cum crezi ca un simplu om ar fi facut asta? tu poti sa desparti Marea Neagra in 2 de exemplu asa de capul tau?

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru V3ra):

Pai femeie debila ai fostul tu acolo sa stii sigur ca asa s-a intamplat? Asta te intreb?

Auzi buricul pamantului,dar cum demonstrezi ca istoria e adevarata? ai fost tu acolo sa vezi? daca sunt doar niste basme?(Matei Basarab,Stefan Cel Mare,Mircea cel Batran,daca sunt doar niste personaje de poveste?)
P.S:daca crezi ca Stefan cel Mare a fost real, atunci crezi si ca El a fost canonizat Sfant de catre Biserica, wow ce parere ai? oare inventeaza Biserica un personaj?hee hee

| Polaris a răspuns:

Blablablablablablaablablablablablablablablabla. Wooden.