NOname
| NOname a întrebat:

Cine se bagă?
http://on.fb.me/1xV2cgd

121 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Frumos,numai ca mie personal, facebook-ul nu-mi place.

| Kyılε a răspuns:

M-as baga eu, dar nu prea le am cu Facebook-ul. Sorry! straight face

| cosmina92 a răspuns:

Lol foarte tare laughing Pacat ca nu am fb ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa crezi ca am ceva cu tine dar nici cu o astfel de abordare sunt de acord. Tu parca militai pentru egalitate si toleranta. Asta inseamna ca oamenii religiosi, la fel ca oricare dintre noi, au dreptul sa creada in ce vor. Luandu-i peste picior si devenind agresivi fata de ei nu facem decat sa-i motivam si mai mult. Daca interactionezi cu oamenii abordand un aer de superioritate, in majoritatea cazurilor, ti se va raspunde cu agresivitate. Atitudinea asta "eu sunt destept si tu esti prost" nu va reprezenta niciodata solutia pentru a rezolva o problema, la mine cel putin nu a functionat niciodata, in pofida faptului ca o pun in practica de nenumarate ori pe zi, de dragul exercitiului.

Parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"au dreptul sa creada in ce vor"... pana la un anumit punct. Atata timp cat doar cred anumite lucruri si nu le pun in practica, e ok. Cand insa incep sa puna anumite idiotenii din acea carte in practica, nu mai e ok.
"Luandu-i peste picior"... nu le opresti cu numic libertatea.
"devenind agresivi fata de ei"... prin ce anume e postarea respectiva "agresiva"? Prin misto-ul pe care il face? Intr-o oarecare masura, postarea e corecta.

Stiai ca in biblie, sclavia e ok? Ia incearca sa ai acum sclavi si sa justifici cu biblia. Eu fac pariu ca o sa ajungi la inchisoare.

Ce ai enumerat tu acum sunt (dupa mine) doar scuze penibile. Mi se pare interesant cum religiosii trebuie sa fie liberi sa creada ce vor dar ceilalti, culmea, nu trebuie sa fie liberi sa faca misto de acele credinte. Pai ori suntem golani ori nu mai suntem.

Crestinii sunt liberi sa creada in serpi vorbitori, in dragoni cu 7 capete, in potop global, etc iar restul care fie au alte religii fie nu au religie, sunt liberi sa faca misto de acele povesti din biblie daca li se par absurde. Sau treaba asta cu libertatea e ceva gen "crestinii sunt liberi sa faca / spuna ce vor, restul sunt liberi sa taca"?

| LePotato a răspuns:

Nici eu nu am Facebook, sorrybig grin

| KillMePlease a răspuns:

Eu nu are Facebook.crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Gresit, au dreptul sa puna in practica ce vor ei atat timp cat nu incalca nici o lege si nu afecteaza negativ alti indivizi din societate.

Luandu-i peste picior nu le opresti libertatea dar ii provoci, dupa cum am spus deja destul de clar. Misto-ul este agresiv, eu daca fac misto de tine te va afecta si, mai devreme sau mai tarziu, vei deveni agresiv. Hai sa nu ne prefacem ca suntem cretini si nu intelegem aceste mecanisme simple ale interactionarii. De asemenea nu am spus ca postarea nu e corecta, am spus doar ca o astfel de abordare e gresita in imaginea de ansamblu. Nu misto-ul ii va determina pe acesti oameni sa isi schimbe preferintele.

Nu inteleg de ce ma certi pe mine despre ce scrie in biblie, punctul meu de vedere era despre cu totul altceva, in respectiva discutie era irelevanta veridicitatea bibliei.

Nu suntem golani, sa iei in deradere credinta cuiva reprezinta o jignire directa. Ei sunt liberi sa creada ce vor atata timp cat nu te afecteaza pe tine direct. Tu faci direct misto de ei, le jignesti religia si pe ei pentru ca au ales-o. Ce nu intelegi, mai exact?

Umanitatea nu se rezuma numai la legi, exista empatie si inteligenta. Se presupune ca le folosim in interactiunea cu ceilalti. Daca tu ai nevoie niste poze care sa explice de ce nu e in regula sa jignesti oameni, inseamna ca ai o problema mult mai grava decat existenta religiei.

NOname
| NOname explică (pentru LePotato):

Nu e nevoie de facebook pentru o joacă retorică.;)
http://i.imgur.com/ZvNFDjm.png

| RandyMarsh a răspuns:

Nu cred că merită atâta atenție din partea noastră, încât să ne apucăm să le studiem cărțile nebunești scrise acum mii de ani de niște ciobani habarniști și psihotici.

NOname
| NOname explică:

Http://www.timesnewroman.ro/......-de-soferi :))

| MskDesign a răspuns (pentru NOname):

laughing laughing laughing

Astfel, la trecerea de cale ferată nesemnalizată nu se mai oprește ci se face cruce cu limba în gură și se zice un „Doamne-Ajută", în timp ce la intersecțiile nesemaforizate prioritatea va fi stabilită „cum o da Dumnezeu"

| ksuper31 a răspuns (pentru anonim_4396):

Uneori e vorba de simbolistica. Trebuie sa poti vedea si in spatele cuvintelor.

| Jardelin a răspuns (pentru anonim_4396):

"pana la un anumit punct. Atata timp cat doar cred anumite lucruri si nu le pun in practica, e ok. Cand insa incep sa puna anumite idiotenii din acea carte in practica, nu mai e ok."

Bai tolerantule, cum iti permiti sa-mi spui tu mie ca nu am voie sa pun in practica credinta? Dar tu cand iti pui in practica "mintea descatusata" si ti-o tragi in dos cu semenii tai, si corupi copii, si dai foc la biserici, si faci parade cu mizeriile tale sexuale, nu inseamna ca iti pui in practica devierile "libertine"?

Nu ti-e rusine, sa-mi spui spui tu mie ca nu am voie sa-mi pun in practica credinta?

| Jardelin a răspuns:

Bășcălie în Săptămâna Mare! Și mai vreți să fiți iubiți și înțeleși după ce inventați și proliferați astfel de mizerii. Felicitari NOname!

NOname
| NOname explică (pentru Jardelin):

...deci nu te joci? sad Te temi de puşcărie?

| Jardelin a răspuns (pentru NOname):

happy Daca vii cu mine la biserica, te marturisesti si de impartasesti, intru in joc. Ce zici, te bagi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Mi-am dus cainele la o scoala de dresaj si... yea u know, i-au bagat cate o ora de religie.Fiind tot timpul in patru labe nu pot sa-mi dau seama cand are chef de joaca si cand face matanii.Ma ingrijoareaza sa nu faca catch and fetch cu moaste.

Krakilla, apreciez cum gandesti. E nevoie de astfel de oameni ca tine pe aici.

NOname

Păcălelile astea nu merg chiar aşa de uşor ca preoţilor cu copiii mici (vezi exemplu în poza ta de profil).

Zi direct, te joci sau n-ai curaj?

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

:)) Of, iar al meu e tot ateu...şi vegetarian. :))

http://www.tpu.ro/......a-dreapta/

"Nu misto-ul ii va determina pe acesti oameni sa isi schimbe preferintele."

Misto-ul, ridiculizarea credintei cuiva, ridiculizarea bisericii si a slujitorilor ei sunt o practica bine gandita pentru ca are efecte. Nimic nu e intamplator! La semidocti si cei sub dpdv intelectual, misto-ul prinde foarte bine.

Rezultatul: isi pierd si ultima bruma de credinta, pentru ca nu poti sa iubesti si sa respecti ceva de care faci misto in acelasi timp.

| Claudia3000 a răspuns:

Nici mie nu-mi place facebook-ul

NOname

Https://www.facebook.com/......444595607/

| Jardelin a răspuns (pentru NOname):

Lasa-te "pacalita" de Dumnezeu, decat sa fii pacalita de diavol!

Nu te mai pune in slujba demonilor, pentru niste voturi murdare necesare la viitoarele alegeri!

NOname

A? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cata inteligenta... Bubui.

| Croampa a răspuns:

Nu am facebook! straight face

| DarkAndDreary a răspuns:

Cum îți permiți să râzi de basmele în care cred oamenii mari? sad

| LePotato a răspuns (pentru Jardelin):

Cand vad ca vorbiti de demoni, satane si alte cele..imi aduc aminte instant de "Supernatural", numai acolo vedeai povesti de genullaughing