NOname
| NOname a întrebat:

Cine se bagă?
http://on.fb.me/1xV2cgd

121 răspunsuri:
| mihaitaLGP a răspuns (pentru Jardelin):

Inceteaza sa te mai faci de ras.

| IisusHristos666 a răspuns (pentru Jardelin):

Ce speriat e bebelusul din imaginea ta cand a vazut acel pedofil laughing

| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

"Doamne iartă-i că nu ştiu ce fac"

| BluishAngel a răspuns (pentru NOname):

Cica esti desteapta, dar te pretezi la asemenea comentarii ironice, penibile si copilaresti, prefacandu-te ca nu intelegi adevaratul sens al raspunsului, ignorandu-l.Mai nou, abordezi totul "la misto" si cu aroganta. Esti, intr-adevar, desteapta.

| Michael8Black a răspuns:

Nu am biblie. Cica e o prostie

| Jardelin a răspuns (pentru IisusHristos666):

Intr-adevar, seamana cu ala din stanga jos:

http://pixshark.com/frightened-child-face.htm

| Anysya12 a răspuns:

Rlly?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Jardelin):

Daca a ta credinta zice sa ucizi pe X si pe Y, atunci eu tolerantul iti spun ca nu ai voie sa pui in practica asa ceva. Daca a ta credinta iti zice ca e ok sa ai sclavi si tu o pui in practica, eu tolerantul zice ca nu ai voie.

'Nu ti-e rusine"... nu.

| dragosbogdan001 a răspuns:

Eu castig! Trebuie sa cumpar o Biblie...
Sau stii tu un verset?

| dragosbogdan001 a răspuns (pentru Kyılε):

Daca nu ai fb, iti zic eu ce este pe pagina aia: o provocare! Trebuie sa alegi un verset din Biblie la intamplare, si sa aplici ce scrie. Castiga ultimul care intra la inchisoare!
@ NOname nu trebuia sa pui un link de pe facebook, nu toata lumea are cont!

| Kyılε a răspuns (pentru dragosbogdan001):

Stiu ce scrie, numai ca nu stau eu pe Facebook (si nici nu mai am cont). Subliniez "nu mai".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"atat timp cat nu incalca nici o lege si nu afecteaza negativ alti indivizi din societate"... corect.

"nu le opresti libertatea dar ii provoci"... irelevant. Acel luat peste picior nu face parte din dreptul meu? Tu ai dreptul sa crezi in serpi vorbitori, eu am dreptul sa fac misto de acea credinta.

Repet : treaba cu libertatea este "crestinii au dreptul sa faca ce vor, restul au dreptul sa taca"?

| Jardelin a răspuns (pentru anonim_4396):

Normal ca nu ai rusine! Doar esti ateu, nu?

| DisturbeDd a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevarat si bine punctat

| Ciumpi35 a răspuns:

Pacat ca n-am Biblie.

| anonimg a răspuns:

"Dumnezeu este bucuros sa transmita adevarul Sau lumii prin instrumenetele omenesti si El Insusi, prin Duhul Sfant, i-a pregatit pe oameni si i-a imputernicit sa faca aceasta lucrare. El a calauzit mintea cande alegea ce sa spuna si ce sa scrie. Comoara a fost incredintat unor vase de lut, dar, cu toate acestea, ea este din Cer.
Din cauza neputintei de a intelege limbajul sau din cauza perversitatii mintii omenesti, ingenioasa in ocolirea adevarului, multi citesc si inteleg Biblia dupa cum le place. Dar dificultatea nu tine de Biblie.
Scripturile nu le-au fost date oamenilor intr-un sir continuu de rostiri neintrerupte, ci bucata cu bucata, de-a lungul generatiilor succesive, dupa cum Dumnezeu, in providenta Sa, a vazut prilejul potrivit de a-l ajuta pe om sa inteleaga in momente si in locuri diferite. Oamenii au scris dupa cum erau manati de Duhul Sfant.
In Scripturi nu este peste tot ordine perfecta sau unitate evidenta. Adevarurile Bibliei sunt ca niste perle ascunse. Ele trebuie cautate, scoase la lumina cu efort sarguincios. Cei care isi formeaza numai o imagine de suprafata a Scripturilor vor vorbi despre contradictiile Bibliei, avand o cunoastere superficiala, pe care o cred foarte profunda, si vor contesta autoritatea Scripturilor. Insa aceia ale caror inimi sunt in armonie cu adevarul si cu datoria vor cerceta Scripturile cu inima pregatita sa primeasca indemnurile divine. Sufletul ilumint vede o unitate spirituala, un mare fir de aur care strabate totul, dar e nevoie de rabdare, de gandire si de rugaciune pentru a identifica firul de aur pretios."
Ellen White - "The Faith I Live by"

| Holiday a răspuns (pentru anonimg):

Si marmota invelea ciocolata...

| SoKawaii a răspuns:

Man, n.am biblie

NOname
| NOname explică:

E cineva pe aici dornic de o faptă bună?

https://www.facebook.com/......458484534/

După ce o rezolvaţi pe Alexandra, să ştiţi că am o urgentă nevoie de un elicopter şi o viluţă la munte.
Să vă dea Dumnezeu sănătate!
...iar cine are bani şi nu vrea să doneze e ateu satanist sau gay! Amin! =))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai simplu este sa demolezi.Pentru asa ceva nici nu-ti trebuie vreo calificare.
Cel mai greu este sa construiesti.Pentru asta, in afara de calificare, mai este necesara putere de creatie si inteligenta.
Fiecare alege ce crede ca i se potriveste mai bune!

| Raphael a răspuns (pentru NOname):

Ce-ai vrut tu, si unde s-a ajuns! Se lasa sigur cu pumni... virtuali.

| millyca a răspuns:

Voi incerca, de curiozitate. In caz ca... se intampla, sa veniti sa ma vizitati. Va astept la vorbitor. Imi place pizza.

PS: Revin cu un mesaj dupa Paste.
PS 2: Nici eu nu am Facebook, dar cred ca nu conteaza.

NOname
| NOname explică (pentru Raphael):

Aha. Dar scopul postării tot e atins: a ieşit ceva amuzant.hee hee

NOname
| NOname explică (pentru millyca):

În sfârşit!...
Succes! big grin

| OmulCuRaspunsul a răspuns:

Phaaiii... ce glume de tractorişti pe aici. Şi străbunelu de nouăj' şi ceva de ani, dacă merg la el mi-ar spune dume mult mai bune decât astea.
Unde a ajuns site-ul ăsta...

@krakilla ai cel mai bun şi relevant răspuns.

Iniţiator: ai nişte fraze obosite de râzi numai tu singur de ele.
"...iar cine are bani şi nu vrea să doneze e ateu satanist sau gay! Amin! rolling on the floor"
Bună glumă, să n-o mai faci.

| kteichd a răspuns:

laughing)

NOname
| NOname explică (pentru millyca):

În caz dacă nu ne mai auzim, căci nu cred că au net la răcoare, mai ales la astea de maximă securitate, să ştii că mi-a părut bine să te cunosc.

...sau poate faci rost de un porumbel sau şobolan voiajor. day dreaming

| Inferno a răspuns (pentru Jardelin):

Nu vad ce e asa batjocoritor in a selecta aleatoriu si a pune in aplicare un verset din Biblie.

| Inferno a răspuns (pentru anonim_4396):

"Cel mai simplu este sa demolezi."
E usor sa demolezi aberatii, in adevar.

"Cel mai greu este sa construiesti."
E greu sa construiesti din aberatii profunzimi neintelese, intr-adevar.

Si concluzia ta care-i? Ca nu vad nicio finalizare?
Ar trebui sa tratam cu aer filosofic toate tampeniile, pe motiv ca e mult mai greu asa decat sa le "demolam" din start? Asta e concluzia ta?