Adevarul Adevarat despre Univers, nu-l va afla nimeni, decat dupa moarte, poate nici atunci.
Raiul si iadul nu pot exista decat ca lumi, nu ca locuri create special sa ardem acolo sau sa fim fericiti.
Raiul si iadul exista, desi nu s-a dovedit asta inca. Daca citesti biblia o sa afli mult mai multe despre cele 2 locuri in care vei ajunge dupa ce vei muri.
Observ ca ai intrebat, dar ai formulat intrebarea in asa fel incat e/pare agresiva. Daca cineva nu crede in viata de apoi, nu inseamna ca iti ia tie posibilitatea de a ajunge acolo (cat crezi, exista, oricum, nimeni nu stie ce e dupa moarte). La partea cu chin, ziceam de mine, ca si intrebarea ta e subiectiva, nici in rai n-as vrea sa traiesc o vesnicie.
Ce suferi pe forum avortatule.mamica ta mai vine noaptea pe strazi pe la 12 noaptea?
Prefer să nu discut cu un om ca și tine. Să te jignesc, nu are rost
Referitor la exemplul dat de tine cu fetita, in care spui de ce nu o batem si ii luam lucrurile, nu este vorba doar de frica de Dumnezeu sau frica de legislatie, ci este vorba si de sentimente si de constiinta. Sentimentele si constiinta, in general, sunt mai puternice decat frica de Dumnezeu sau de legislatie, sunt mai puternice chiar decat egoismul nostru. "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face". Suntem constienti prin ce-ar trece fetita si rudele ei daca am fi cruzi cu ea, si ne-ar afecta intr-o anumita masura. Nu suntem animale, nu suntem condusi doar de instinct, sau doar de logica. Logica este inferioara sentimentelor.
Pentru ca nu avem raspunsurile necesare, dovezile cum ca ar exista.E doar credinta si nu pot sa cred in ceva daca nu am ceva...sa stiu ca chiar exista. De exemplu eu vin si iti zic ca fantomele exista, nu mai crede daca nu as avea dovezi.
Eşti sub limita penibilului. Nu înţeleg oamenii ca tine, dar poate aşa sunteţi voi scursurile societăţii, mai neînţeleşi.
ai impresia că m-ai afectat cu ceva dacă mă insulţi din oficiu?
Sper să-ţi prinzi organul genital în sârmă ghimpată.
Nu știu, faza cu fantomele am avut și eu o experiență, dar cine să mă creadă? Zic că ești nebun, întotdeauna va exista o explicație științifică, de aceea un răspuns naște o altă întrebare și tot așa. Nu îi înțeleg pe cei care se contrazic pe anumite chestii, când nici ei nu au informații sigure. Heh, asta e natura umană se lasă influențata de ceea ce îi convine. Viața e un mister, de asta să fim siguri.
aNoNimAt întreabă:
Inferno întreabă:
Tyyjjjooooiutt întreabă: