| vladuts3 a întrebat:

Cine vă credeți de eliminați posibilitatea de a exista raiul si iadul?

Răspuns Câştigător
| DyNo a răspuns:

Adevarul Adevarat despre Univers, nu-l va afla nimeni, decat dupa moarte, poate nici atunci.

76 răspunsuri:
| DyNo a răspuns:

Nu exista nici o dovada care sa dovedeasca exitenta acestor doua locuri din basme.
Dar, tu cine de crezi de ne iei de sus? Fiecare crede in ce vrea, are dreptul la libera exprimare si libera alegere.

| vladuts3 explică (pentru DyNo):

Păi, știința ce are, teorii, presupuneri? Și da, ai dreptate, am întrebat, nu am dat în cap. Sper ca știința să găsească un răspuns, dar până atunci, probabil voi muri și voi afla adevărul.

| hate1t4ll a răspuns:

Si tu cine te crezi de ai impresia ca cineva ar trebui sa se justifice in fata ta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru vladuts3):

Eram plictisit laughing

| IMC90 a răspuns:

Nu stiu cum e la tine acasa, dar aici pe TPU eu's dumniezo', maica sfanta, nascatoarea, pruncu sfant si sfanta LULA!
Io-s contabil, preotul, profesorul, militianul ba si si Chuck Norris

Deci, eu elimin posibilitatea de a exista rai si iad. Hai la culcare laughing

| vladuts3 explică (pentru IMC90):

Bun, să mă dau din calea ta laughing Nu încă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru the2k):

Complet de acord!happy

| KinoAndreea a răspuns (pentru vladuts3):

Da,ai dreptate. thinking

| FlAiser a răspuns:

Sti cine is Dumnezo ma Dumnezo probleme?

| vladuts3 explică (pentru FlAiser):

Nu prea înțeleg ce zici tu acolo, în fine. Nu e nici o problemă

| d3javw a răspuns:

Nici o fiinta umana nu poate spune 100% ca exista rai sau iad sunt doar cuvinte din biblie eu nu inteleg de ce ne-am m-ai nascut daca este merit sa ajungem in rai sau iad care este motivul, pana la urma suntem niste pioni care ne miscam pe pamant cu ajutorul creierului dupa moarte sufletul nu mai are nici o amintire din viata omului(sau asa am auzit) dar daca poate cineva sa spuna de ce traim sa spuna!

| vladuts3 explică (pentru d3javw):

Ok, părere personală. Să nu îmi dai în cap. Eu cred că suntem o creație accidentală, urmele unui accident, de aceea unele lucruri sunt așa cum sunt. Oricum, suntem niște ființe limitați de cunoaștere. Degeaba ne punem întrebări și chestii. non-sens o.O

| d3javw a răspuns:

Si pana la urma numerologia limbile cuvintele au fost create de om dealungul anilor si cred si eu ca suntem facuti accidental la fel ca celelalte vietuitoare dar nu inteleg adaptarea universului pozitionarea planetelor si compozitia aerului perfecta pentru supravietuirea vietuitoarelor e ca o coincidenta dar cred ca e supranaturalahappy

| d3javw a răspuns (pentru vladuts3):

Si pana la urma numerologia limbile cuvintele au fost create de om dealungul anilor si cred si eu ca suntem facuti accidental la fel ca celelalte vietuitoare dar nu inteleg adaptarea universului pozitionarea planetelor si compozitia aerului perfecta pentru supravietuirea vietuitoarelor e ca o coincidenta dar cred ca e supranaturala

| FlAiser a răspuns (pentru vladuts3):

A fost o gluma nu eram in toane bune atunci orice ma enerva scuze

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Eternitate:
Question: "What happens after death?"
http://www.gotquestions.org/what-happens-death.html
Http://divinerevelationonholiness.org/book/chapter6.php
Fiecare suflet apartine lui Iisus Hristos (Yahushua ha Mesiach)
Iată că toate sufletele sunt ale Mele. După cum sufletul fiului este al Meu, tot aşa şi sufletul tatălui este al Meu. Sufletul care păcătuieşte, acela va muri.
Ezechiel 18:4
Fiecare om moare.
Şi, după cum oamenilor le este rânduit să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata,
Evrei 9:27
Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.
Eclesiastul 11:9
Să ascultăm, dar, încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.
Eclesiastul 12:13
Unii merg in rai altii in iad:
Omul alege unde merge, daca iL urmeaza pe Yahushua(Iisus) ajunge in rai evident, daca il urmeaza pe diavol ajunge cu el in iad.
Nu putem sluji la 2 stapani(Matei :24)
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
Ioan 3:17-19
JUDECATA:
http://www.youtube.com/watch?v=6138KRaiJsQ&

Fiindcă este scris: „Pe viaţa Mea Mă jur, zice Domnul, că orice genunchi se va pleca înaintea Mea şi orice limbă va da slavă lui Dumnezeu."
Romani 14:11