| andreiush25 a întrebat:

Credeti ca lumina de la Ierusalim este creata prin stiinta sau chiar pica din >ceruri?:

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

Se stie ca e creata prin stiinta. http://www.youtube.com/watch?v=LSDaqVuP1QM

89 răspunsuri:
| Diavolcata a răspuns:

E din cer happy Nu fi pacatos.

| MMihai a răspuns:

Credeti ca lumina de la Ierusalim este creata prin stiinta sau chiar pica din >ceruri?:=== este o escrocherie, pentru proști!

| Exilee a răspuns:

DA! Este Lumina divina, sfanta.

Deespre faptul ca ''nu arde daca atingi focul'', asta nu cred. Cel putin, am incercat de nenumarate ori sa o ating, si m-am ars laughing

Acum, in fiecare an se fac controale. Marele Patriarhh care intra in Templu pentru a lua Lumina Cea Sfanta, ESTE CONTROLAT DE SUTE DE ORI de catre autoritatile musulmane pentru ca sa nu detina obiecte si astfel sa fie vinovat de frauda.

| Exilee a răspuns (pentru Exilee):

Pardon!
Lumina aceasta NU ARDE IN PRIMELE SECUNDE sau MINUTE. Nu-l arde pe cel care este incredintat sa ia aceasta lumina sfant.
In rest, atata stiu happy
Sa ai sarbatori pascale fericite.

| Mikhtarian a răspuns:

Din ceruri.

| andreiush25 explică (pentru Exilee):

Exista vreo filmare cand lumina vine din ceruri? Sau macar vreo dovada?

| sitărescu a răspuns:

Până acum cei care o contestă nu au fost în stare să se hotărască ce "șmecherie" folosesc ortodocșii.

Ba au o "candelă nestinsă",

Întrebare de bun simț : ce candelă arde veșnic?

Ba au fosfor și patriarhul e un "șmecher" deși, armata israeliană îl controlează înainte să intre să ia lumina să nu intre cu surse de foc.

Mărturiile se cam bat cap în cap.

Dar, îți spun un lucru, dacă era o șmecherie imitabilă, o făceau monofiziții armeni, care slujesc la Biserica Sfântului Mormânt și sunt într-o rivalitate atroce cu ortodocșii greci.

De la monofiziții armeni, provin o parte din calomniile și speculațiile, legate de lumină.

| Exilee a răspuns (pentru andreiush25):

Pai, odata ce Patriarul intra sa ia Lumina, SE ROAGA. IN TIMPUL RUGACIUNII, apare lumina.

ESTE INTERZISA FILMAREA si sa dai buzna in timp ce se roaga.
Slava Domnului ca exista autoritatile musulmane.

Aha..sigur.
Si ma rog de ce este interzisa filmarea? De ce numai unele persoane pot vedea "minunea"? Nu exista dovada, nu cred.

| Exilee a răspuns (pentru andreiush25):

Dar ce dovezi ai ca nu ar exista cu adevarat? Pana la urma nu deti decat niste afirmatii CARE POT DoAR SA CONTRAZICA, NU SI SA DOVEDEASCA.

Ahaha...numai prin faptul ca este interzisa filmarea..si spune multe.

| sunrises a răspuns:

Acea lumina este vayuta ca iesind din cupola bisericii, isi aparitia intr-o varietate larga de manifestari luminoase, iar martori sunt toti cei prezenti, indiferent de credinta sau necredinta lor...

| andreiush25 explică (pentru sunrises):

Oamenii mint si pot fi pacaliti usor. Vreau filmare, vreau sa vad cu ochii mei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiule,crede și nu cerceta.Lumina vine din cer.

| reihiuke a răspuns (pentru andreiush25):

Daca vezi filmare, o sa spui ca e trucata happy Asa ca nu te mai milogi degeaba.

| milan9 a răspuns:

Nu este vorba doar despre aprinderea unei lumânări, ci de o întreaga manifestare a unor apariţii luminoase diferite- diferite în fiecare an!

| andreiush25 explică (pentru Mădă0611):

Oooo...interesant video *_*

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Ateii si alti. oameni laughing au tot incercat de-a lungul timpului sa "dovedeasca" frauda. Din pacate n-au avut ce dovedi..caci frauda n-a fost si nu este. Lumina de la Ierusalim este poate cea mai mare dovada cu care putem sa le radem si noi in nas ateilor ce ne ataca prosteste.

| Mădă0611 a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Vai, ce ne-ai ras in nas crying
"Un zetetic grec, Dl. Kalopoulos, a făcut analize lumânării patriarhului şi a descoperit prezenţa fosforului galben/alb dizolvat într-un stabilizator lichid care îi previne oxidarea.
Astfel se întârzie arderea, fiindcă trebuie ca solventul să se evapore înainte ca lumânarea să se aprindă."

| Mădă0611 a răspuns (pentru Exilee):

Vai, si tu crezi straight face

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru Mădă0611):

Pai se spune ca omul crede ce-i convine, nu?
Hai Paste Fericit, ca azi nu ma cert laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Observ ca crestinii sufera de sindromul cearta. Nu stiu unde vezi cearta si unde vezi ca e vreo tentativa de cearta.
Pai da, omul crede ce-i convine, tu crezi ca lumina e din cer, care apropo, nu exista, eu stiu ca nu e asa, stiu de unde vine. A sti nu e sinonim cu a crede, sunt chiar antonime.

| Lizzu a răspuns (pentru Exilee):

"Pai, odata ce Patriarul intra sa ia Lumina, SE ROAGA. IN TIMPUL RUGACIUNII, apare lumina.

ESTE INTERZISA FILMAREA si sa dai buzna in timp ce se roaga."

laughing E ca la magicieni. Totul se face departe de ochii oamenilor.
De ce nu se face la vedere, in fata multimii cum facea Iisus? fara ascunzisuri? stie cineva ce face el acolo inauntru?
Crezi ca autoritatile musulmane sunt usa de biserica? oh go on

Nu mai credeti orice.

| Lizzu a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Nu ai de ce sa "razi in nas ". Un crestin adevarat nu "rade in nas".
Dovedeste ca esti.

| RAY a răspuns:

Este chimie pura fosfor alb in plus nimeni nu intra acolo inauntru cu acel preot poate fi si de la o briceta
fosforul alb se poate combina cu diferite substante i poate fi controlata reactia, timpul cand sa arda si multe lucruri

| RAY a răspuns (pentru Lizzu):

Care autoritati mulsulmane sa fie acolo, cata minciuna

| RAY a răspuns (pentru Exilee):

Tu ai o mare deficienta de logica sincer, tu nu intelegi ca a nega ceva nu ai nevoie de dovezi si cel care afirma trebuie sa dovedeasca

| Lizzu a răspuns (pentru RAY):

Eu nu stiu cum sta treaba cu autoritatile musulmane, nu am privit vreun video ca sa vad daca ar fi de paza cineva sau nu.
Dar nimeni nu mai e corect in zilele noastre, mai ales autoritatile oh go on

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru Lizzu):

Daca ai fi citit cu atentie ai fi inteles ca am folosit-o la modul figurat. Nu ma obosesc sa explic doar iti spun sa stai linistita nu rad de voi. Poate doar cu voi laughing

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru Mădă0611):

Ei uite eu stiu ca vine din alta parte. Pana nu faci tu cercetarile in fata mea si imi demonstrezi ca nu e asa nu poti decat sa imi spui mie "cred", nu "stiu". Adica na..de fapt poti spunce ce vrei tu, esti liber. Nu sufar de sindromul cearta ci de obicei cand imi spun parerea aici in general, fara sa fac referire la nimeni ci doar umila mea opinie, multi atei sau ce-or fi ei imi sar in cap. Prin urmare, m-am obisnuit. Oi fi eu paranoica uneori laughing. Oricum 2 oameni cu conceptii diferite ar trebui doar sa creada in ele nu sa faca circ in numele lor, ceea ce se intampla des pe aici. E usor sa ne respectam parerea unii altora ca doar cu totii suntem oameni. happy