Si sa nu uitam de ciocnitul OOlelor ...Si cadourile de la iepurlash ...Si zecile de mii de mesaje cu paste fericit pe care le primesti de la oameni cu care nu ai mai vorbit de zeci de mii de ani *facepalm*.
Da, si tagg-urile de pe fb, vorba unei prietene, vi se pare ca arat a ou sau iepure? Si cele mai naspa mesaje sau urari, cele care incep cu "fie ca" :)) Iepurlashu nu mai vine :o3 http://i.imgur.com/AO65W5t.jpg
...Nu trebuia sa imi arati asta ..ador iepurii..sunt cele mai dragute mingi de blana din lume; _;
Nu ai inima! :"< Cum ar zice un crestin : Esti un ateu cu suflet RECE!
Normal ca vine din cer daca sint nori si fulgera atunci apare lumina.La Ierusalim la fel lumina aia vine doar daca ai luminare si esti sarac in duh sa nu zic altfel. Daca cumva pui intrebari de ce, de unde ti se arata usa.Adica usa sa iesi afara nu sa mergi in USA. Daca e sa o luam religios orice lumina vine de la Dzeu.Deci ca aprinzi cu bricheta sau chibrituri aia tot dzeu a facut-o, ca urmare da am putea spune din pct de vedere religios ca lumina vine de la Dzeu.Asta pentru credinciosi.Restu cred ca stiu cum sta treaba.
Acel mesaj e complet fals. Cine l-a scris probabil a tradus din greaca sau engleza fara sa stie limba greaca sau engleza. In niciun caz nu e vorba ca acel grec a facut analiza lumanarii Patriarhului (in primul rand Patriarhul are 33 de lumanari), era vorba ca a analizat el, adica s-a gandit cum s-ar aprinde lumanarile.
Se pare ca nu s-a inteles, nu e vorba de explicarea aprinderii lumanarii Patriarhului, ci a celor ce sunt acolo si li se aprind lumanarile inainte de a iesi Patriarhul.
Nu stiu ce clipuri ai vazut, sunt si filmari cand apare lumina, se vad niste fasii de lumina. Din cate imi amintesc sunt si filmari care arata ca se aprind lumanarile unor credinciosi inainte de iesirea Patriarhului.
Nu stiu cine ti-a spus ca e interzis sa se filmeze. Poti merge anul viitor chiar tu si filmezi daca vrei ceea ce doresti.
Exilon a răspuns (pentru andreiush25):
"ESTE INTERZISA FILMAREA si sa dai buzna in timp ce se roaga."
Pfoai de zilele mele....Nu poti dovedi ca Zeus exista asta e...dar cu siguranta poti dovedi inexistenta lui ..asa ca vorba aia Trebuie demonstrată existenţa a ceva. Nu inexistenţa ei! e o stupizenie suprema.
Bă tu eşti prost? Nici nu ştiu cine e Zeus,mi se rupe,cum aş putea dovedi existenţa a ceva de care mi se rupe? E ca şi cum te-aş pune eu pe tine să-mi explici existenţa prietenei mele,sau inexistenţa, nu poţi dovedi nici-una, pentru că nu o cunoşti, ţi se rupe de ea, aşa şi mie cu Zeus.
Ce contra-raţionamente idioate ai în tine!
Nici eu nu am zis ca e traducerea clipului, am zis ca ala care a pus clipul si a facut comentariul a scris gresit. Si probabil a tradus vreun titlu, de acolo de unde a luat clipul (ca nu l-a filmat el, l-a luat de pe un site).
Eu nu am nevoie sa ma duc pentru ca eu cred, ma duc doar ca sa vad minunea, nu sa ma conving si sa cercetez. Cine e neincrezator da, poate sa se duca si sa vada cu proprii ochi, am citit ca si atei au fost impresionati. Din cate stiu e si clip unde se vede cum lumarile se aprind singure la unii credinciosi.
A scris si el, doar nu crezi ca e un expert, e cineva care scrie, la fel ca noi. Sunt multe clipuri pe net, deci au puttu sa filmeze.
Parerea mea e ca biserca este o manipulare in masa ...pentru a tine oamenii sub control, sa le fie frica de cv, multi o sa ma critice dar deschideti ochi, cate minuni ati vazut in viata sau sfinti?
E logic ca e din cer pentru ca Dumnezeu nu e mincinos|si mada0611 u crezi ca preotul ala din Ierusalim daca este verificat de atatea ori cum sa faca asa e imposibil nu gandesti? daca el e pazit sa nu faca smecherii cum? ce pe voi va creat stiinta sau Dumnezeu?
DeProfundis99 întreabă: