Nu tu spuneai pe la "raspunsuri" ca esti satanista? Uite copilo asta inseamna aliata cu dracu si uitate si la poza ta! Ce ai patit? ESTI SIGUR POSEDATA DE CATRE SATAN!, Selena Cometa? XxXBlackVampireXxX Cometa..Vad ca aveti timp de mistouri..Numai vagavontzi si pe blogu asta.
1. Posedata is, de cand m-am nascut.
2.Tpu nu e blog, are si blog, dar asta de pe care vorbim acum nu e.
3. Poza mea? ce ai cu ea, manca-ti-as ochii?
La "1" iti dau dreptate! Si spui ca Selena Gomez e aliata cu dracu! Poza ta-i aliata cu dracu!
Toate mistourile mele au fost facute pe baza unui argument.
Cand am venit la intrebarea asta am dat si un raspuns serios pe care din pacate tu nu stii sa il citesti.
Nu te inteleg? Ma intreb cum mas simti dar nu miai intros nici o vorba care sa ma afecteze.In mare parte ca esti cam Neanderthal.
Ma uit la raspunsurile tale si observ cate de bine te-a educat societate.Esti un robot care e reprogramat dupa televizor si radio.
Tu meriti o cruce infipta in creier! Nu te supara, am zis asa ca sa ti se duca mintea la cap.
Macar eu nu ascult Selena Cometa, apropo cati ani ai? Daca ai sub 10 te iert.
22?
Ce amuzant, aproape ca am ras. )
Exista asa specimene la 22 de ani?
De obicei zic ca se putea mai rau.
Acum din pacate sunt in fata unui impas.
Dumnezeu exista, numai ca este omniprezent si ca noi nu-l vedem fiindca... e o entitate omniprezenta, prezent peste tot, deci, ca si fantomele, nu se vad, desi exista. Eu cred! Doamne-Doamne m-a ajutat mereu la bine si la rau. De si sunt 9% ateu, sunt crestin, Deci, Dumnezeu exista! Multumit?
Baaaa terminati odata! voi chiar nu ganditi? ma SATAN* CE ESTI! vezi vezi cum vorbesti! Selena Gomez ii super! esti tu mai bun ca ea? ce naiba ai? eu am pus o intrebare si tu? ce mai bine sa ascult muzica de satanisti cum o faci tu? nu multumesc! lasati-l pe alex in pace! voi cu comentariile voastre de 2 ani! asculta si tu niste muzica buna! Selena canta bine si ii super talentata! fata de rahaturil* de voi! si aproape toate vedetele disney is talentate iar voi sunteti gelosi pt.ca ei au resit in viata!
Stiu canta foarte fain! lasa-i is doar gelosi pe niste adolescenti care au reusit in viata!
Nu este nici o Selena galusca! tu esti un mare handicap**!
Da esti prost! vezi ca ca stii sa recunosti? da ii mai destept decat amandoi la un loc
Muzica buna?
Iti dau un sfat, nu mai te baga in discutii daca ai mai putini de 2 neuroni.
Ma doare in pensula de Selena Cometa.
Stii ceva nici macar nu rimeaza cometa cu gomez! aici se vede cata minte ai! nu are sub 10 tu probabil ai maa fraier*!
maryaxdba întreabă:
XatomisX întreabă:
Idontcare69 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: