Ii super selena! si ce aveti voi cu cei la care le place? sunteti niste nesimtiti! fara suparare dar in afara de vb urat nu stiti altceva!
Tu nu ai nici un neuron! si de ce sa nu ma bag? eu am pus intrebarea si am voie sa zic ce vreau! daaa are muzica f. buna! stii tu mai buna nu cred! daca nu-ti pasa de ea de ce tot comentezi? nu cred ca cunosti cuvantul respect! habarnai sa respecti opinile celorlati! FRAIERUL*/FRAIR*!
Eu nu cunosc cuvantul respect? Spuse cea care m-a facut "fraiera" si "satana", care face observatii gen "ce minte ai" etc
Nu ma supar, ma bucur ca iti place sa jignesti pe cineva cu conceptii diferite.
Dar cati ani ai, iullycoolgirl?
Daaa ti-am zis pentru ca tu ai inceput cu comentariile tale de 2 bani! tu esti ai care ai inceput cu satana etc si sa te bagi in discutie! te-am jignit pentru ca o meritati nu de altceva! si tu ai facut la fel! ce te interseaza cati ani am eu?
Te dai foarte desteapta si ma intrebam cati ani ai.
Pai da sa imi explice si mie cineva frate de ce sunt eu prost si de ce sunteti voi destepti? Cate clase in plus ati facut ca sunt curios rau.
Si nu prea imi aduc aminte sa il fi jignit direct pe Alex.Nici pe tine.In mare parte din mila.
Daca neam pune toti la o masa sa spunem tot ce stim in 10 minute tu ai termina si inca 5 minute sa mai adauge alex ce stie si el.
Daca e sa caut in toate comentariile voi m-ati facut prost, idiot fraier tralala. Ia ca dam noi cu report.
Nui panica. Am facut cred ca i-am raportat de vreo 20 de ori pe ambii. Poate face TPU un gest bun si ii baneaza din guilda.
Ce tu ai buletin? nu ascult judtin biber! si ce daca imi place selena gomez cu ce te deranjeaza?
Cu cine sa ma potrivesc! in fine nu-mi pasa ce zici! bye bye
Aha...eu nu sunt pitipoanca! nici Selena! nu cred ca ai dreptul sa spui asta pt.ca nu ma cunosti nici pe mine nici pe Selena! uite fie nici eu nu zic numic despre selena ca-i pitipoanca ca nu-i pentru ca nu o cunosc personal! doar din filme si muzica iar astea nu spun aproape nimic despre cum se comporta ea! deci nici tu nu stii cum is eu de obicei! sa cunosti un om cu adevarat nu sta in a vorbi cu el pe un site! deci NO COMENT!(parerea mea)
Vezi iar crezi ca cunosti lumea si oamenii fara sa te fi intalnit vrodata cu ei! stii tu cum arat eu? nu! nici tu nu ti-ai pus poza cu tine asa de ce comentezi de mine cand tu nu esti cu nimic mai presus! de ce crezi ca-i cunosti pe oameni? ce te face sa crezi ca esti mai bun/buna ca ei? nu te-ai intalnit niciodata cu mine si deja crezi ca esti mai bun. buna? aici se vede stiulul tau de gandire! cu cine m-am luat la cearta? eu am pus doar o intrebaare iar voi? ce ati facut voi? ati inceput sa comentati sa fiti nesimtit* in loc sa ma ajutati! asata-i scopul siteului TPU ca oamenii sa se ajute intre ei chiar daca nu-ti convine intrebarea! dar datorita oamenilor ca voi TPU in loc sa fie un site de ajutor de sfaturi ad devenit unul de batjocuri, cuvinte urate, jigniri si injuraturi! de ce te crezi tu mai frumos/frumoasa decat mine? mai va\ut cumva? nu! fiecare sa se judece mai intai pe el/ea insasi sa vada daca este vrednic sa comenteze de altul! fiecare in dreptul lui/ei! dar fireste ca nu o sa intelgeti asta petru ca nu o sa recunoasteti nimic...deci nu are rost sa va mai zic nimic asta este! imi pare rau nu am ce sa fac! bye.
Crede-ma nu te-ar speria nimic! pentru ca fiecare om este frumos in felul lui!
Le e ciuda ca ea are tot ce vrea dar ei nu au, si black rahat cum o cheama pe ea, si coconutz o nuca de cocos.
Pai stiu ca tu nu esti monstru! eu cred despre tine ca esti un om/copil frumos, sanatos, bun, talentat doar ca trebuie sa mai lucrezi un pic la vorbit si sa-i respecti si ceilalti! ia gandeste-te:daca tuturor ne-ar place ce-ti place si tie nu ti s-ar parea plctisitor? d-zeu ne-a creat cu scop suntem diferiti intre noi cu gusturi diferite dar asta inseamna ca trebiue sa radem sa nu vorbim cu cei care au alte gusturi! gandeste-te ca asa-i mult mai bine cu gusturi deiferite se vedem ce place si altora! de ce nu invatati odata sa va respectati unul pe altul? de ce nu acceptati ca si voi gresiti? de ce nu puteti accepta si gusturile celorlalti?
Dar cand am zis eu ca nu ti le accept pe ale tale?
Ba da stiu cati ani am! poate tu nu sti!))))) dar de ce sa-mi fac varsta publica?
maryaxdba întreabă:
XatomisX întreabă:
Idontcare69 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: