Crestinismul NU te invata sa VREI sa mori. Te invata doar sa te pregatesti din timpul vietii pentru cand vei muri. Sunt doua concepte fix paralele.
Erai, man, dar raspunsul meu e si acum aici, nu era nici o graba sa il citesti, puteai sa fii pe tel pe Youtube, si apoi sa citesti raspunsul meu.
Daca asa faci mai mereu, nu e greu de tras concluzia de ce nu crezi in Dumnezeu. Cum sa ajungi sa crezi, oricite dovezi ti s-ar oferi, daca tu nu le analizezi si le privesti doar in fuga? Si nu e valabil doar cu privire la credinta, ci in orice domeniu. Ca sa fii bine informat, e bine sa iei seama bine la ce citesti. Eu intotdeauna am citit cu atentie ce mi-ai scris, m-as bucura ca si tu sa faci la fel cu mine.
Dumnezeu a creat lumea prin cuvint, RAY.
Ai cuvintul, RAY!
Spune un "Multumesc frumos!" si sigur vei crea un zimbet. Din nimic.
Spune-l, creaza o poezie, un roman, si vei crea din nimic bucurie in inimile oamenilor.
Sau spune un "Te iubesc!" si vei crea un atasament de-o viata. Dintr-o nimic toata.
Dumnezeu nu are cum sa apara. Aparitia tine de timp, ori stiinta a dovedit ca timpul e o masura a Universului. Ori daca Dumnezeu e in afara lui, de ce vorbesti de aparitia lui Dumnezeu? El este si atit, nu a fost, nu va fi. Nu poate sa aiba un moment de inceput, nici de sfarsit.
DeProfundis99 întreabă: