| slayer09 a întrebat:

Cu totii vedem in vremurile de azi ca lumea se duce din ce in ce mai repede, accelerat, inspre o pieire a sufletulu, nervozitatea, stresul, ura e din ce in ce mai mare, homosexualitatea a ajuns la cota in care sa se scrie in constitutie si sa se legalizeze, oamenii sunt din ce in ce mai falsi, vedem ca si natura se dezlantuie, avem calamitati naturale, uragane, inundatii, cutremure si semne ale cerului, luna rosie. Nu oare astea sunt semnele de pe urma, acele semne care se regasesc in biblie, pentru sfarsitul lumii? Si vreau sa va intreb, mai ales pe voi, cei care nu credeti in Dumnezeu si in biblie: sunt oare baliverne si povesti ceea ce se intampla acum si ceea ce scrie in biblie la apocalipsa? Biblia a fost scrisa acum mii de ani, asta ca sa nu spuneti ca a fost scrisa acum 20-30 ani si datorita analizelor stiintifice omul a ajuns la concluzia ca asa se va ajunge datorita unor constante nu stiu de care.
Aveti si un filmulet la care sa va uitati.
https://www.youtube.com/watch?v=O0KiR8tSaiU
aveti chiar mai multe filmulete pe Youtube, puteti doar sa cautati, vedeti biserica universala, vedeti ca cei de la ierusalim vor sa reconstruiasca templul lui solomon. Pe internet gasiti tot, daca va intereseaza, cautati si veti afla.
Va mai dau alt clip:
https://www.youtube.com/watch?v=cHMwZY4bHO4

Deci, ne mai ramane sa luam deciziile bune pe care Domnul Iisus Christos ni le da ca si porunci. Pace voua!

64 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Sa sti ca cei care au scris Biblia au fost foarte inteligenti si da in momentul in care oamenii vor deveni mult prea PROSTI va veni sfarsitul lumii, eu cred chiar cred acum fara misto.

| LupusDei1993 a răspuns:

De 2000 de ani tot zic crestinii ca sfarsitul e aproape dar... uite ca nu e.

| slayer09 explică (pentru LupusDei1993):

Eu vorbesc despre semnele actuale din lume si despre profetiile din
biblie, nu de acum 2000 de ani.

| slayer09 explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Mai tu crezi in extrateresti, nu? laughing

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru slayer09):

Am pomenit eu undeva de extraterestri nu, atunci de ce intrebi.

| Mircea08 a răspuns:

Sfarsitul lumii va fi dar nu se stie cand. Eu cred ca oricum vom muri, mai devreme sau mai tarziu, dar decat sa te gandesti la moarte cred ca ar fi mai util sa te gandesti in ce fel traiesti, atata cat mai are fiecare de trait.

| Panamax a răspuns:

Lumea asa a fost dintotdeauna.
Domnul Iisus s-a nascut evreu si a murit evreu.
Daca ar fi avut de gand sa-si schimbe religia ar fi facut-o, dar a zis ca nimic nu se schimba din Lege.
Deci crestinii sunt in afara Legii.
Chiar daca era o lege de rahat.

| LupusDei1993 a răspuns (pentru slayer09):

Neh, ti se pare...

| Teffan a răspuns:

Nu sunt semnele de pe urma.
Asa se manifesta dinamica societății.

Unii o percep pozitiv alții negativ și nu are nici cea mai mica legătură cu creștinismul tău.

După Biblie, apocalipsa trebuia sa vina de mii de ori după și înainte de Hristos.

Homosexualitatea și sexualitatea aveau forma pederastiei din Grecia antica unde se putea spune, dintr-un punct de vedere, ca decadența morala si spirituala era pe culmi.
De ce n-a venit apocalipsa? Hristos nici măcar nu exista pe vremea aia.

Ura a fost tot timpul, stres a fost tot timpul, dar s-au schimbat factorii care generează stresul.

Nu sunt un mare fan al lumii moderne super tehnologice, dar, încă odată, stresul crescut, ura, homosexualitatea, nu au nicio legătură cu profețiile imaginare ale crestinismului și au existat dintotdeauna.
Multe religii au profeți și profeții.
De ce sa fie profeția cultului TĂU cea adevărată?

| DeyCj a răspuns:

Nu.Totul este un program.Acea Biblie de care se tot vorbește este o carte scrisă acum mii de ani când acest program perpetuaut și condus de o mână de oameni care au tot, inclusiv arme climatologice a început.De asta tot ce e scris în acea carte se împlinește, pentru că fiind un program trebuie să se-nplinească, indiferent de ce ar fi
Cei ce au scris acea carte filozofică au știut ca pământul are un ciclu de viață și se regenerează.La finalul fiecărui ciclu de viața tot ce e ființă se distruge.Așa se explică dispariția dinozaurilor, și uriașilor.Dovezi cum că au existat sunt, dar asta ar fi explicația cum de au dispărut.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Si vreau sa va intreb, mai ales pe voi, cei care nu credeti in Dumnezeu si in biblie: sunt oare baliverne si povesti ceea ce se intampla acum si ceea ce scrie in biblie la apocalipsa?
Nu, dar Apocalipsa este o revelație, o viziune, ea are nevoie de interpretare. Nici baliverne, nici povești. Ea a fost scrisă pentru oamenii de atunci. Noi, tei sa u atei o putem citi pentru înțelepciunea cuprinsă în ea. Dar a crede că aceasta este o prognoză fără drept de apel, este o exagerare.
Pace și ție, și mai ales, cât mai multă minte nouă, meta-noia.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Nu, nu vedem cu totii.
Eu vad ca lumea o duce mai bine ca nicicand, dar nu e vina mea ca tu esti ignorant si idiot.

| Donsavas a răspuns:

Uraganele si eruptiilr vulcanică au existat dinainte ca noi, oamenii, sa existam, deci nu noi le cauza nici acum.
Si animalele sunt homosexuale si nu cred că le am invatat noi sa fie asa, deci nu are legatura cu noi.
De ce sunt oamenii falși? Pentru ca lupta pentru supraviețuire? Nu e nimic in neregulă cu asta.

Pai zici ca cei ce au scris Biblia au fost oameni foarte inteligenti, si ma gandeam ca poate crezi intr-o rasa extrateresta. Dar da, acum stau si ma gandesc ca ceea ce zici tu, are un adevar. Ma gandeam ca poate esti si tu vreun om care are orgoliu si neaga orice are legatura cu Dumnezeu, chiar daca nu este informat. Dar sa stii ca ai dreptate, ca atunci cand oamenii vor crede in tot ceea ce li se vor arata rau la tv, daca oamenii vor crede in ceea ce zic rau prietenii lui despre vecinul, daca ei vor crede orice rautate despre oricine si o va accepta, fara sa se documenteze si fara sa stie despre ce e vorba...atunci da, va fi sfarstitul. Atunci cand omul nu mai rationalizeaza si ia vorba rea a prietenului despre alt prieten (se numeste clevetire) fara sa vada daca totul e adevarat atunci vorbim de o regresie a mintii, ceea ce duce la rautatea in masa, adica ceea ce se intampla azi. Deci un inceput de sfarsit.

„În zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu" (2 Timotei 3:1-4). Se spune ca exista un Dumnezeu in fiecare din noi dar din pacate pentru noi Dumnezeu a murit si noi o data cu el.
https://www.youtube.com/watch?v=27rnqrsHB0w
https://www.youtube.com/watch?v=aUWf5UYzbWM

.Ţărână eşti:
Geneza 3.19

Cei ce locuiesc în case de lut; îşi trag obârşia din ţărână.
Iov 4.19

Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului. Geneza 2.7

În ţărână te vei întoarce.
Te vei întoarce în pământ: căci din el ai fost luat.
Căci ţărână eşti şi în ţărână te vei întoarce. Geneza 3.19

Căci El ştie din ce suntem făcuţi; Îşi aduce aminte că suntem ţărână. Psalmi 103.14

Li se taie firul vieţii; mor: şi tot" n-au' căpătat înţelepciunea. Iov 4.21

Dar bunătatea Domnului ţine în veci pentru cei ce se tem de El: pentru cei ce păzesc' legământul Lui. Psalmi, 103:18

Adu-ţi aminte de Făcătorul tău:
Până nu se întoarce, ţărâna în pământ; cum a fost: şi până nu se întoarce duhul la Dumnezeu, care l-a dat. Ecclesiast 12.1, 7

Veniţi la Isus; toţi: Matei 11.28
În nimeni; altul: nu este" mântuire. căci nu este; sub cer' niciun alt Nume" dat oamenilor: în care trebuie să fim mântuiţi. Faptele Apostolilor 4.12

Vine ceasul când; toţi: cei din morminte vor auzi glasul Lui, şi vor ieşi afară; din ele: Cei ce au făcut binele" vor învia pentru viaţă; iar cei ce au făcut răul' vor învia pentru judecată. Ioan 5.28, 29

Unii; pentru viaţa, veşnică: şi alţii' pentru ocară" şi ruşine, veşnică. Daniel 12.2

Isus a spus; Pocăiţi-vă: Matei 4.17
-----------------------------------------------------------------
Psalmii 56
1. (Catre mai marele cantaretilor. Se canta ca "Porumbel din stejari departati". O cantare de lauda a lui David. Facuta cand l-au prins filistenii la Gat.) Ai mila de mine, Dumnezeule! Caci niste oameni ma hartuiesc. Toata ziua imi fac razboi si ma chinuiesc.

2. Toata ziua ma hartuiesc potrivnicii mei; sunt multi, si se razboiesc cu mine ca niste trufasi.

3. Ori de cate ori ma tem, eu ma incred in Tine.

4. Eu ma voi lauda cu Dumnezeu, cu cuvantul Lui. Ma incred in Dumnezeu si nu ma tem de nimic: ce pot sa-mi faca niste oameni?

5. Intruna ei imi ating drepturile si n-au decat ganduri rele fata de mine.

6. Uneltesc, pandesc si imi urmaresc pasii, pentru ca vor sa-mi ia viata.

7. Ei trag nadejde sa scape prin nelegiuirea lor: doboara popoarele, Dumnezeule, in mania Ta!

8. Tu numeri pasii vietii mele de pribeag; pune-mi lacrimile in burduful Tau: nu sunt ele scrise in cartea Ta?

9. Vrajmasii mei dau inapoi in ziua cand Te strig: stiu ca Dumnezeu este de partea mea.

10. Eu ma voi lauda cu Dumnezeu, cu cuvantul Lui, da, ma voi lauda cu Domnul, cu cuvantul Lui.

11. Ma incred in Dumnezeu si nu ma tem de nimic: ce pot sa-mi faca niste oameni?

12. Dumnezeule, trebuie sa implinesc juruintele pe care Ti le-am facut; Iti voi aduce jertfe de multumire.

13. Caci mi-ai izbavit sufletul de la moarte, mi-ai ferit picioarele de cadere, ca sa umblu inaintea lui Dumnezeu, in lumina celor vii.
----------------------------------------------------------
Psalmii 55
1. (Catre mai marele cantaretilor. De cantat pe instrumente cu corzi. O cantare a lui David.) Ia aminte, Dumnezeule, la rugaciunea mea si nu Te ascunde de cererile mele!

2. Asculta-ma si raspunde-mi! Ratacesc incoace si incolo si ma framant,

3. din pricina zarvei vrajmasului si din pricina apasarii celui rau. Caci ei arunca nenorocirea peste mine si ma urmaresc cu manie.

4. Imi tremura inima in mine si ma cuprinde spaima mortii,

5. ma apuca frica si groaza si ma iau fiorii.

6. Eu zic: "O, daca as avea aripile porumbelului, as zbura si as gasi undeva odihna!"

7. Da, as fugi departe de tot si m-as duce sa locuiesc in pustiu. - (Oprire)

8. As fugi in graba la un adapost de vantul acesta naprasnic si de furtuna aceasta.

9. Nimiceste-i, Doamne, imparte-le limbile, caci in cetate vad sila si certuri;

10. zi si noapte ei ii dau ocol pe ziduri: nelegiuirea si rautatea sunt in sanul ei;

11. rautatea este in mijlocul ei, si viclesugul si inselatoria nu lipsesc din pietele ei.

12. Nu un vrajmas ma batjocoreste, caci as suferi: nu potrivnicul meu se ridica impotriva mea, caci m-as ascunde dinaintea lui.

13. Ci tu, pe care te socoteam una cu mine, tu, frate de cruce si prieten cu mine!

14. Noi, care traiam impreuna intr-o placuta prietenie si ne duceam impreuna cu multimea in Casa lui Dumnezeu!

15. Sa vina moartea peste ei si sa se coboare de vii in Locuinta mortilor! Caci rautatea este in locuinta lor, in inima lor.

16. Dar eu strig catre Dumnezeu, si Domnul ma va scapa.

17. Seara, dimineata si la amiaza oftez si gem, si El va auzi glasul meu.

18. Ma va scapa din lupta care se da impotriva mea si-mi va aduce pacea, caci multi mai sunt impotriva mea!

19. Dumnezeu va auzi si-i va smeri, El, care, din vesnicie, sta pe scaunul Lui de domnie. - (Oprire) Caci in ei nu este nicio nadejde de schimbare si nu se tem de Dumnezeu.

20. Ei pun mana pe cei ce traiau in pace cu ei si isi calca legamantul.

21. Gura lor este dulce ca smantana, dar in inima poarta razboiul: cuvintele lor sunt mai alunecoase decat untdelemnul, dar, cand ies ele din gura, sunt niste sabii.

22. Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, si El te va sprijini. El nu va lasa niciodata sa se clatine cel neprihanit.

23. Si Tu, Dumnezeule, ii vei cobori in fundul gropii. Oamenii setosi de sange si de inselaciune nu vor ajunge nici jumatate din zilele lor. Eu insa ma incred in Tine!

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Parintele Arsenie Boca a spus multe lucruri care s-au adeverit deja https://www.youtube.com/watch?v=YOK97LNP_GQ

| slayer09 explică (pentru Panamax):

Stai asa, eu nu am pomenit de religie, religia este doar un "manager" a vietii, adica sa te aduca pe acea cale a Domnului. Asta nu inseamna ca prin religie, daca nu stii sa o pretuiesti, te vei mantui. Fiecare are dreptul la alegere. Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa vina dupa El. Religia este modul practic de viata pentru a incerca sa fii mai aproape de Dumnezeu. Asta nu inseamna ca un baptist nu se poate mantui, atat timp cat respecta Sfanta Scriptura. Si lumea nu a fost asa din totdeauna, nu poti sa spui ca acum 2000 de ani au existat avioane sau calculatoare sau aceasta rapiditate a evenimentelor, acest stres al timpului, eu chiar nu cred asta. Atunci cand aveai carute, aveai rabdare, acum nu mai exista rabdare. NU mai exista rabdare pentru ca traim intr-un secol al vitezei, omul nu e facut pentru a fi in viteza, sufletul e facut sa fie calm, nu prins in viteza. De aceea si stresul acesta al corpului, al mintii, sa faci cat mai multe deodata. Trupul, mintea, sufletul a ramas asa cum a fost el construit, placandu-i pacea, placandu-i linistea, placandu-i momentele line si relaxante, nu stresante si in viteza, cum e in ziua de azi. Ceea ce duce ca in ziua de azi corpul, mintea, sufletul nu mai face fata zilelor de azi pentru ca nu mai stie sa se linisteasca, ci este intr-un stres continuu, nu mai stie sa se odihneasca si de aici si frustrarile, bolile, tot.
Iar crestinii sunt cei ce cred in Domnul Iisus, dupa cuvantul Lui, dupa Biblie, nu dupa secte, religii care acum au ajuns sa fie religii ale diavolilor.

| slayer09 explică (pentru Teffan):

Eu iti zic asa: ai trait tu inainte sa vezi ceea ce au simtit oamenii inainte ca sa iti dau cu parera? nu judec, zic sa iti deschid mintea. Crezi tu ca inainte era la fel ca acum ca si gandire, ca si simtire? Eu unu zic ca nu, si zic asta pentru ca am trecut prin copilaria fara tehnologie, si noi cei de la bloc chiar in tot cartierul, vecinii eram mult mai uniti, ne ajutam unii pe altii, ne cunosteam unii pe altii, ne jucam rummy in fata blocului unii cu altii, stateam la povesti frumoase unii cu altii (nu despre ce face vecinul si ce rautati a mai facut nu stiu cine), ne salutam unii pe altii, eram oameni unii cu altii. Acum...fa si tu socotela. Asta vorbind din traire, dar mai este si partea mai indepartata pe care nu o stiu dar, din carti, iti zic: acum cine s-ar mai duce la razboi, cine si-ar mai pune viata pentru o cauza nobila, cine ar mai face ceva pentru aproapele lui? Cine? Cand acum toti sunt doar pentru ei. Eu sa fac, MIE sa imi iasa, Eu sa fiu fericit, EU sa am...etc. Si acum sa vin la ceea ce scrie in Biblie, se spune in apocalipsa ceea ce ne este prezentat in acele videoclipuri, se spune ca vor fi razboaie, au fost 2 mondiale, deci s-au implinit unele profetii. urmeaza sa se implineasca si altele, si aceasta carte a fost scrisa acum 2000 de ani, crezi ca sunt baliverne avand in vedere ca tot ce este scris in ea se adevereste? Ia gandeste! Si nu a venit apocalipsa pentru ca ceea ce ai auzit tu pana acum, nu ai auzit din Biblie, ci prin alti oameni care au nascocit de apocapipsa, dar daca vrei sa stii adevarul citeste Biblia, nu te lua dupa ce zice unu si altul, cerceteaza, fii intelept, nu te lasa dus de gura unuia sau a altuia.

| slayer09 explică (pentru DeyCj):

Bunn, totul este un program, da, este un program, daca asa vrei sa il iei. al mintii si inimii, dar un program bun, nu unul rau, care te face sa vezi adevarul, sa vezi ceea ce conteaza in aceasta viata, sa vezi sensul vietii, sa stii pentru ce traiesti. Daca acei oameni care au scris-o au trait acum 2000 de ani si au fost atat de intelepti incat sa ne-o lase noua ca sa stim noi ce ar trebui sa facem ca noi sa nu ajungem la pieire ca ei, sau mai rau, la pieire fara sens, atunci noi de ce sa nu o credem? Si daca tu zici ca acea carte este detinuta de cei ce au arme climatologice, de puterile astea rele, banuiesc, de ce in acea carte iti explica cum sa iti canalizezi energiile si mintea astfel incat tu sa fii fericit si sanatos? Si daca e sa zici ca ei vor asta ca sa nu iti mai pese si sa lasi totul in seama lor...atunci eu iti zic: nu mai bine mori fericit si sanatos, decat in chinuri si bolnav? Ca pana la urma toti murim, important este cum ne traim viata. Vrei sa te zbati in fiecare zi pentru a doua zi? sau lasi ziua sa treaca usor si frumos si sa astepti a doua zi sa vina cu bucurie? Alegerile ne apartin noua, deciziile sunt ale noastre!

| slayer09 explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Frate, daca tu asa pui problema, se vede ca esti un pic frustrat si nu toate sunt roz in viata ta, cel putin in inima ta, poate tu doar crezi (cu mintea) ca totul e roz, dar stii ca in adancul sufletului nu e nimic roz. Nu judec, iti las aceste afirmatii aici, poate te vei trezi. Nu vreau raul nimaniu, vreau ca toti sa se trezeasca si sa vada ca fara iubire suntem niste strigoi, ce ne tinem de umbra celuilalt. Imi pare rau...pace sufletului tau!

| slayer09 explică:

Exact asta se refleta si aici pe internet, toti rad de cei ce cred in Dumnezeu, dar numai ce ce cred in Domnul Iisus Hristos stiu de ce accepta toate astea. Si iti zic ca noi cei ce credem in El, vorbele pe care le imprastie lumea rea nu ne mai afecteaza, ne intristeaza....ne intristeaza ca nu cunosc, nu stiu, nu vad, nu vor sa vada frumusetea din sufletul nostru, asa cum ne-a lasat Dumnezeu. Ce-i drept suntem si noi oameni si ne mai suparam si noi, ne mai frustram si noi, ne mai enervam si noi, dar asta pentru ca avem si noi luptele noastre de infruntat. Si mai bine accept sa fiu un gunoi si un sclav, asa cum spune lumea, dar fericit si cu inima curata in Domnul Iisus decat sa am bogatii sa fiu cel mai smecher si sa am inima goala si sa caut fericirea peste tot. Mai bine sarac si batjocorit cu inima plina decat bogat si respectat si cu inima goala.

| slayer09 explică (pentru Donsavas):

Animalele nu au fost homosexuale, si ele nu se imperecheaza, sau cel putin nu se imprecheau intre 2 de acelasi sex. In ziua de astazi, datorita noua, oamenilor, energiilor noastre pana si animalele se imperecheaza intre ele cu acelasi sex, pana si natura comploteaza cu noi. asa cum suntem noi asa sunt si natura si animalele. "pentru ca luptam pentru supravietuire? Nu e nimic in neregula cu asta." Aici stiu ca numai animalele lupta pentru supravietuire, din instinct, oamenii au inteligenta, au discernamant, lupta pentru supravietuire a omului e sa isi gaseasca in natura unelte prielnice pentru supravietuire, nu intre oameni, ca sa fie falsi. Eu unu, nu ma cred animal, si nu lupt pentru supravietuire, pentru ca oricat de mult as lupta, tot de o moarte voi avea parte. Eu lupt pentru libertatea sufletului, lupt pentu iubire, pentru adevarul din inima noastra. Si chiar daca as lupta pentru supravietuire, pentru ce as lupta, sa existe rasa umana? pentru ce sa existe daca ea se omoara intre ea? o alta rasa mai inteligenta sau mai sus de omenie nu exista...atunci pentru ce e lupta asta de supravietuire?

Da, stiu, dar unii sunt prea orbi sa vada. Poate poate, li se vor deschide ochii mintii si vor crede

Crede-ma ca nu mai e mult deja a inceput ne apropiem incetul cu incetul de vremuriile acelea de FINAL.

Dap, sunt constient de asta, eu astept acel sfarsit cu inima deschisa, cand o veni, o veni, pana atunci mai am zile in care sa ma pot face mai bun si sa ma bucur de fiecare zi frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O pieire a sufletului? da unii n-au asa ceva.de fapt, corectez : multi n-au asa ceva. Oricum urmeaza un razboi devastator. Nu e un secret asta.

Am citit undeva s-au mai bine zis am auzit un zvon ca Occidentul se prabuseste si trage in jos si celelalte tari cred ca cineva de acolo de sus a facut un plan, nu stiu daca este vorba de "EL" mentionat in Biblie ca cel "Drept care nu se va clatina" dar crede-ma cand iti spun lumea nu mai are mult.

Adevarul este ca nici o tara nu mai e ce a fost la fel si America cu tot cu Canada si SUA, parintele Arsenie Boca a avut dreptate cand a spus "nu-l omorati caci daca il omorati vor veni vrmuri grele" si crede-ma ca parintii mei i-au dat dreptate la fel si toti cetatenii acestei tari. Noi am comis un pacat mare l-am ucis in sfanta zi de Craciun pe 25 decemprie exact cand era sarbatorita nasterea Mantuitorului si Occidentul ne-a privit cu alti ochi caci dupa 1989 cand au plecat 5 milioane de oameni din RO si au impanzit Europa si toata lumea asta, s-au lamurit cum sta treaba cu Romania si cetatenii ei si crede-ma cand iti spun ca vor veni vremuri si mai GRELE. Noi suntem singura tara din lume care ne-am ucis conducatorul in zi sfanta, asta spune multe despre noi.

Toti zic ca Dumnezeu nu exista pentru ca nu face nimic in privinta uraciunii si a raului ce se afla in lume. Dar nu toti Il cunosc pe El, si ei nu stiu ca El este iubirea pura, mila pura, bunatatea pura, nu stiu ca El lasa omul sa faca ceea ce voieste el sa faca. El ne tot arata cararea, ne arata semne, pentru cei ce mai au un strop de credinta in inima, pentru cei ce inca nu si-au impietrit inima de tot. El lucreaza, din iubire, pentru noi, sa vedem adevarul, important e ca noi sa il si acceptam. El a prezis acest sfarsit, datorita alegerilor noastre, si daca nu ma insel, din apocalipsa si din cate am auzit, El nu mai vrea sa salveze pamantul, vrea sa isi stranga in ceruri toti sfintii si toata lumea buna si pamantul sa ramana a celor rai, sa purifice neghina de spic, atunci cand va veni secerisul. De aceea cei buni mor devreme, de tineri, sau prin boala (prin boala se purifica sufletul (o sa intelegeti cand o sa ajungeti si voi la o boala grea) pentru ca ei se duc la Tatal, iar noi cei ce mai ramanem, avem o misiune pe pamantul asta, bine stabilita de Dumnezeu, pana ne vom indeplini misiunea si ne va lua si pe noi si vor ramane doar cei rai si fara Dumnezeu in inima lor pe pamantul asta, apoi va veni acea judecata, finala.