Esti nebuna serios. daca ai chef sa ti bati joc de religie si de sfinti du te intr o secta satanista. sau in America, au si o Biserica satanista, cred ca te ai simti in largul tau
Satan fie cu tine! Doamne dă să mergi în iad si să suferi să te chinui să ARZI toată viaţa de apoi! Citeşte şi tu Biblia şi o să afli proasto.
Cand n'au nicio explicatie...asa fac,"esti nebuna","esti tampita","sa arzi in iad".ei atat stiu, la ce te astepti de la niste minti incuiate?
Acum 4 luni intrebai pe TPU cum sa te lase parintii sa-ti bagi pierce in buza ( http://www.TPU.ro/......-in-locul/ ), acum vii si ne tot bagi pe gat intrebarile si conceptele tale idioate. cati ani ai? din moment ce parintii nu te lasa sa-ti pui pierce exista 2 variante : 1. ori sunt comunisti. 2. ori ai 13 ani :))). so?
A, nu stiai ca a coborat pe pamant cu o nava spatiala?
Avea la bord 3 extraterestri şi-o mâţă.
Daca uh si cu aia sunteti handicapati nu trebuie sa va luati de religie da? Hay du-te ma si impuskate ca avem destui retardati si cretini nune trebuie si o taranka care sa ne invete pe noi km sa raspundem...
Ma fata invata sa scrii, esti penibila rau, tu ma faci pe mine taranca?
Cica " s*ATAN fie cu voi! "
ma pis pe ochii lu sATA* si pe ce face el
tu nu-ti dai seama ca bouu ala te vrajeste? si i vrajeste pe toti care "credeti in eL".
iti vrea rauul wai fato!
Hai, oameni. Ce Dumnezeu, fiecare cu religia lui. Eu nu ma iau de satanisti, au motivele lor pentru. care au ales acea credinta. ( nu le dau dreptate.) La fel si crestinii. Daca (cacofonie :d) chiar vrem sa dezbatem religia s.a.m.d sa o dezbatem la modul serios. Si nu sa ne luam in gura ca o fata plictisita (BlackVampire) ne ia la misto. Si la urma urmei. toti suntem tarani.. V-am pupat, omor o musca.
Uterul Marie? Adica dintr-un uter pe nume Marie? Greu cu limba romanica. Esti fata, nu? Da' tu de nastere ai auzit? Asa ies in general "fiintele" din utere. Nu inteleg unde-i misterul.
Nu toata lumea apreciaza urari gen "satan fie cu voi", eu de exemplu nu apreciez. N-am nici o dorinta sa fie satana cu mine. Mai bine pastreaza intrebarile puse la misto pentru siteuri facute la misto. Daca tu vrei sa-ti bati joc de conceptele religioase crestine, n-ai decat, nimeni nu te impiedica, dar fa-o macar intr-un mod mai bine gandit, care sa arata ca n'ai 12 ani si esti proaspat scapata de sub fusta mamii si-ai gasit si tu internet si-ai vazut ca vaaaaaaaaai e la moda sa vorbesti urat despre Dumnezeu. Daca Dumnezeu iti e dusman, fii buna macar si trateaza-ti dusmanii cu respect.
Probabil Iisus a fost adoptat, dar cei care au scris Biblia au vrut sa faca povestea mai interesanta.
Ce sariti asa, fratilor!? Zici ca v-ar fi dat cineva cu ceva in cap. Fata a spus "Satan fie cu voi!" din ironie, deoarece majoritatea raspunsurilor/intrebarilor voastre se incheie cu "nesfarsita" propozitie "Dumnezeu fie cu voi!".
Ciudat este ca Maria a rams incontinuare fecioara... ceea din punct de vedere medical este absolut imposibil.
Vai fata, nu exista nea satan.
Hai, du-te joacate cu papusile si lasa-i sa vorbesca pe cei care au habar de asa ceva.
@Patty99
De toti crestinii uita de porunca asta:,, Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti''.
Tu ai uitat de prima porunca vad Nu cred ca realizezi in ce te bagi, diavolul e maestrul minciunii, asta-i scopul existentei lui. Sa prosteasca chisate ca tine. Nu realizezi ce te asteapta. Printre altele te asteapta o eternitate in care vei fi violata in cel mai barbar stil si vei fi ciopartita in bucatele si lasata sa putrezesti si apoi de la capat. Distractie placuta cu prietenul tau.
Fa zabaloaso. mie-mi zici s ma joc cu papusile; asta ar inseamna ca is mica.nu?
da m-am uitat si eu prin intrebarile tale si nu cred c eu is aia care e mica.
Mai ales ca si @ leidipharrel o dat un exemplu de asta.
Ai o minte puerila de te...
"lasa-i sa vorbesca pe cei care au habar de asa ceva." Nici nu stii cate stiu eu, fata de tine. Daca zici ca nu exista dracu. ( probabil esti atee )
Deci ia si nu mai comenta aiurea daca TU de fapt n-ai vreun habar.
Peace!
A vrut sa scrie "uterul Mariei", nici tu nu dai dovada de mai multa minte.
Poti sa ma jugnesti cat vrei, nu ma cobor la nivelul tau.
P.S:Ce inseamna,, zabaloaso''?
Spune-mi si mie cati ani ai
ca sa vad in "ce nivel is fata de tine".
Cine a zis "Dumnezeu fie cu voi!" n-a facut-o din ironie. Si nu toata lumea il agreeaza pe Diavol. Eu unul, nu sunt incantat sa ma aflu in prezenta lui!
Stim CE sa-ti raspundem, insa nu stim CUM sa o facem, deoarece intentia ta de a afla un raspuns la aceasta intrebare nu e o dorinta sincera si de bun simt. Referitor la salutul tau final, iti fac precizarea ca pe mine nu ma incanta prezenta diavolului! Daca vrei sa mai folosesti salutul, ca e dreptul tau sa o faci, eventual adauga la "Satan fie cu voi", pentru cine doreste asta. Iti doresc numai bine!
IisusHristos666 întreabă:
RAY întreabă: