| XxXBlackVampireXxX a întrebat:

Cum a iesit Iisus din uterul Mariei prin minune? Sa teleportat sau ce?

Satan fie cu voi!

Răspuns Câştigător
| ShyKido a răspuns:

Ce nesimtit esti.

92 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Sἶrenἶa):

De ce tot cenzurezi "Satan"? laughing E o injuratura?

| Sἶrenἶa a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu-i injuratura.laughing da ma enerveaza numele lui si nu vreau sal pronuntz/scriu
laughingwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Sἶrenἶa):

De ce?laughing Crezi ca asa o sa puna stapanire pe tine?

| Sἶrenἶa a răspuns (pentru anonim_4396):

No way! :o laughing))

da pur si simplu...

| Danutza27 a răspuns (pentru Trinitas):

Sa ii pui pe parintii tai cind vor dori sa te aduca in rindul lumii.sa ma contacteze. Le voi da adresa si daca reusesc sa te duca pina acolo esti salvata.

| Danutza27 a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Daca esti curios sa o pui pe mama ta sa ma contacteze si o sa te indrum spre lumina si adevarata credinta.O sa mergi schiopatind 2-3 zile cu fata in sus nu vei dormi o saptamana dar vei fi mintuita si te vei face un om de treaba. Toti gargaunii vor disparea din tine si vei fi un om nou.

| anka89 a răspuns (pentru francesca89):

Si tu ca esti o minte descuiata de ce nu ai raspuns? Nu vezi ce intrebare a pus?/ce sa ii explici? de unde sa incepi? sa ii spui ca ii idioata iti spune dupa aia de ce o judeci.Asa ca descuiati-va voi.Mai lasati si cateva lucruri sa fie respectate

| Echaursi a răspuns:

PRobabil, il cauti pe Satana si inca nu ai dat de el iar chestia asta te seaca rau!
Copila fara creier! Ce pe**a mea educatie ai primit tu de la parintii aia care ti-au dat viata probabil, dintr-un accident?!
Dumnezeu fie cu tine!

| francesca89 a răspuns (pentru anka89):

Paaai in primul rand era pentru cei care cred in toata povestea asta si aaaaa in al doilea rand, e bascalie.mai bine culca'te.

| anka89 a răspuns:

In primul rand ceea ce ai spus, desteapt-o, pentru ca vad ca tii super desteapta si tu si @francesca 89.De ce ne bagi pe toti in aceeasi oala cu tine si zici"Satan fie cu voi"? daca tu il iubesti pe Satan si crezi in el, este problema ta, dar nu ne jigni pe noi cei care cred in Dumnezeu.Esti un simplu copil care a scapat la internet cand dorm parintii tai, ca, daca nu dorm nu te lasa asa de tarziu sa fi cu ochii pe aicirolling on the floor si ai zis sa iti bati putin joc de religie.Sa te descriu chiar nu am cuvinte

| anka89 a răspuns (pentru Dragos_2611):

Deci fraza cu "chisate ca tine" mi-a placut.Te anunt ca am ras in hohote.Si putine ai zis. Specimene de genul asta nu merita nici macar scuipate.Ai avut drepatate in ceea ce ai scris.CHISATErolling on the floor

Deci chiar nu am chef sa ma cert cu tine,din fericire nu am mintea pa care o ai tu, asa ca culca-te tu mai bine, poate mai vine putin aminte la acel neuron mic.

| leidipharrel a răspuns:

Vai frate...francesco, tu esti avocata don'soarei care a pus intrebarea asta inteligenta cumva? ce te tot ataci? penibil...

Exact.nu ai mintea pe care o am eu...anka.

Doar voi crestinii credeti in Satan,cand vreti sa intelege'ti odata?
Si fraza aia a fost caterinca, doar ca esti prea stupida sa'ntelegi.
Nu ai cuvinte sa descrii pe cineva findca, pur si simplu nu ai cuvinte sa argumentezi.

Nu am de gand sa te jignesc, deoarece nu ma cobor la nivelul unei taranci(cum ti s-a spus si mai sus) ca tine.Hai termin-o ca din cauza unora ca tine incep sa ma cam scarbesc de internet, calculatoare etc.V-ati trezit niste pitipoance sa vorbiti, mai bine zis sa jigniti, ca de vorbit am vazut mai sus ca lasati de dorit

| francesca89 a răspuns (pentru leidipharrel):

A?

Tu chiar crezi ca ma intereseaza de ce iti e tie scarba? poti sa te'ntorci cu curu in sus.
Si pe ce motiv ma faci pe mine pitipoanca? ma cunosti cumva?
Iar dintre noi doua, nu stiu cine e taranca, draga Anka

Mai lasa-ma ca deja si tu si @danutza 27, m-ati cam obosit in seara asta.

| Patty99 a răspuns (pentru francesca89):

Scriu cum vreau eu.si da te fac tarancatongue!

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru anka89):

,,Satan fie cu voi'' a fost pus din ironie.
Dar de ce sariti cu gura mare ca sunt satanista?
Am mai spus, si o mai spun, sunt atee.
Sa stii, asa pentru cultura ta generala, si parintii mei stiu ca sunt atee si nu au nimc impotriva. happy
Crezi ca am 5 ani sa imi spuna parintii pana la ce ora sa stau la pc?

Răspuns utilizator avertizat
| francesca89 a răspuns (pentru Patty99):

Ah uite ca ti'ai dat seama de halu' in care scrii, dumbass redneck

| logatcamembru a răspuns:

Nu stiu' din astea;;; poate magie pup:Xlove strucklove struck

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru cristitipu):

Avand in vedere ca am nick-ul BlackVampire nu ma supar ca mi-ai zis,, mortule''. (si sunt fata, asa, pentru cultura ta generala)

Pti sa ma jignesti cat vrei, nu ma cobor la nivelul tau. happy

Sunt atee, si daca as fii satanista care ma rog ar fi problema ta?
Am treptul sa aleg ce vreau/nu vreau sa fiu.

| βeβeℓușa a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

BUna nu am scris neaparat pentru tine si sincer nu va mai criticati atat. Este ironiee gata paa...happy nu stiti raspunsul nu razpundeti si proasta care a zis Iisus nu exista sa se duca sa se impuste daca mai insulta pe altii.

Si sa stiti francesca si blackk ca voi vorbiti prin traducator si se vede bine asta happy eu chiar sunt din Ungaria si oricum stooop cu injuraturile! Stiti, Nu atunci taceti si paa!