| XxXBlackVampireXxX a întrebat:

Cum a iesit Iisus din uterul Mariei prin minune? Sa teleportat sau ce?

Satan fie cu voi!

Răspuns Câştigător
| ShyKido a răspuns:

Ce nesimtit esti.

92 răspunsuri:
| francesca89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar de unde stii cand esti prezenta Diavolului? cum iti dai seama?

| Birjaru a răspuns:

Tu n-ai auzit ca exista himen artificial? I l-a cusut dumnezeu inapoi, atat nu stii?

| nesuferit a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Hai sa-ti explic cum sta treaba. Sfanta si preavirgina maria, era o tipa de 15 ani, si precum multe pustoaice din zilele noastre s-a indragostit si ea. Neexinstand prezervative a ramas gravida.In acea perioada, asta inseamna morte ( cu pietre). Si atunci ea s-a gandit ( sau a fost sfatuita ) sa zica ca sa **** cu sfantu duh, si asa a ramas gravida.Si lumea a zis WOW sfantu duh.Si raspunsul este, eu cred ca isus a iesit pe cur, de a ramas ea inca virgina laughing

| MrTaVy07 a răspuns:

Lasate tu cu illuminati tai!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru venusdoom):

Sper sa nu ma intelegi gresit. Sunt crestin neoprotestant si ma dezgusta intrebarea pusa iar salutul final este cumplit, pentru acceptiunea mea! Nu uita si in ce vremuri traim si atunci o sa "intelegem" aceste atitudini.Insa sectiunea e "Religie" si fiecare intelege prin ea ce vrea, din pacate. Daca unii il au ca dumnezeu pe diavol, normal ca isi vor exprima parerea tot pe aceasta categorie. Ca asta e religia lor. Ce sa zicem. Dumnezeu sa fie cu noi cei care-L dorim pe El! O sa-ti las in final un citat din Rex Warner-Iulius Caesar. "... natura umana e capabila oricand sa distruga ceea ce o depaseste - asa cum evidenta ne-o arata..."

| CobraLeon a răspuns (pentru anonim_4396):

Din moment ce nu cred in dumnezeu nu am nevoie sa fie cu mine. Si sa intelegi si tu, daca nu cred in dumnezeu inseamna ca nu cred nici in satana.

| Ecea a răspuns (pentru 愛日本):

Ooo,asta da credinta.
"Doamne dă să mergi în iad si să suferi să te chinui să ARZI toată viaţa de apoi"
Genial!
De asta imi plac mie credinciosii, duminica merg la biserica si luni incep sa blesteme.Superb!
Astia sunt mai pacatosi ca toti, cred ca de asta si cred in ceva, ca fac abuz de prostie.

| Danutza27 a răspuns:

Mare belea pe parintii tai sa aiba asa nestemata la usa casei (fie la tine si sa il umflii)
Ma maninca pielea si povestesc pe forum TPU, cum ii rinduieste in sat la bunicu pe cei indraciti am explicat si ritualul. Povestea incepe de aici :sunt contactata pe privat de multi parinti care ma intreaba daca are Parintele din sat Har de la Domnul sa rezolve si cu draci mai batrini ca uite zice unul "fiica mea este muncita rau de un "dimone" ".Re are satul si Parintele leac pentru toti Pai mai oameni buni sa vedeti necazul ma suna bunicul plin de uimire ca in sat vin parinti cu tot felul de "indraciti " si abia mai face fata Parintele La cazuri mai grave, mai cheama si Episcopul locului. Povestea de unul ca dupa Sf Molifta au iesit din el o ciurda de dracusori, ca fulgii din perna si ii alergau ciinii prin sat si le gaureu cojocul cu coltii.Ba si cotoiul lu bunicu a prins ceva dracusori mai mici dupa puterile lui.O sa zici dar ce treaba au ciinii la Sf Molifta Re pai cind ies dracii din musteriu si o rup de fuga prin sat, slobozesc taranii si ciinii sa ii prinda ca le maninca gainile din batatura

| Trinitas a răspuns (pentru Danutza27):

Ce ai fumat de data asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru francesca89):

La mine personal o stare de neliniste, de agitatie, de rau fizic. O senzatie de groaza, ca si cum te-ai trezi dintr-un cosmar. A fost o perioada cand ma apuca o stare da slabiciune, asa din senin, in prezenta anumitor persoane, care disparea la fel de rapid cand nu mai eram langa ele. Ulterior am aflat ca sunt sataniste sau se ocupa de vraji. Poate crezi ca sunt nebun sau tine de paranormal, insa asta e experienta mea personala.

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru Danutza27):

Ce taranesca perfecta! happy
Te gandesti ca parintii mei ma iubesc fie ca cred fie ca nu in Dumnezeu?
Imi place povestea ta.(basmul tau)

| francesca89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt multe lucruri de la care poti avea senzatiile astea, si adevarati satanisti nu vei intalni in viata ta, crede'ma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CobraLeon):

Nu stiu de unde ai tras tu concluzia asta? Nu tin minte sa fi zis ca esti satanist daca nu crezi in D-ZEU. Poti fi ateu foarte bine, nu? Nu-mi atribui cuvinte pe care nu le-am scris, si nu gandi in stereotipii! Ajungem sa ne "intepam" asa gratuit, doar pentru ca ai crezut ca asi fi spus ceva ce de fapt n-am spus! Oricum sunt adeptul libertatii: fiecare crede ce vrea, insa depinde cum isi expune ceea ce crede sau ceea ce nu crede. O zi buna!

| XxXBlackVampireXxX explică:

Am primit multe raspunsuri dar nici unul la intrebarea:,, Cum a iesit Iisus din uterul Mariei prin minune? Sa teleportat sau ce?''.
Va rog sa raspundeti si sa lasati la o parte fazu cu,, Satan fie cu voi!'' a fost pusa la ironie.

| βeβeℓușa a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Tudom, hogy jobb, mint a néma, és nyelni esküszöm hallottam, akik hisznek a Sátán, hanem a Sátán az ördög. kérem azokat, akik hisznek benne vannak a legnagyobb bolondok a világon vagyok keresztény, de fraiero magyarul beszélnek, és a? Jobb fogd be a szád, és kész is mindenféle ember megy, és inpusca ha hiszel Istenben

stiti ce decat sa injurati mai bine taceti si inghititi nu am mai auzit oameni care sa creada in Satana dar ma rog.Satana e diavolul si cei care cred in el sunt cei mai mari prosti din lume fraiero eu sunt crestina dar vorbesc maghiara si ce? Mai bine taci si gata sunt fel de fel de oameni du-te si inpusca-te daca nu crezi in Dumnezeu

| βeβeℓușa a răspuns (pentru francesca89):

Proasta nu mai injura tu oamenii care stiu ce spun sincer uh ai 3 ani daca esti asa de proasta incat sa crezi in Satana! Hai gata fretilor nu va bateti capu pentru proasta de francesc a mai bine sar duce in Iad sa ii para rau de ce a spusstraight face!

| francesca89 a răspuns (pentru βeβeℓușa):

Te nem vagy normalis bazdmeg? mi a szart akartal ott mondani?
mi a faszer beszelsz felre te kocsog? asszed nem'tok magyarul te bena?
Szidjad anyadat aki a vilagra szart te semmirekello.

Es tanulj meg romanul beszelni te allat.

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru βeβeℓușa):

Cine imi tot da stupid si nefolositor?
@MissDσℓℓу
Fogja be a száját (tineti gura)
Nu cred in Satan (satan nu satana) dar nici in Dumnezeu.
Asa si? si eu stiu sa vorbesc maghiara...si?
De ce nu te impusti tu?

| francesca89 a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Asta e mai ceva ca sunshine

| nesuferit a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Dumnezeu laughing)

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru nesuferit):

Luate-ar Sfantul Ghoeghe cel mancat de balaur! happy

Most mar nem pofazol ha?

| xGabriella a răspuns:

Ce nesimtita esti! Daca nu crezi in Dumnezeu nu-ti bate joc de religia altora!

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru Sἶrenἶa):

Am 190 de ani.
Sa stii ca niveul de inteligenta nu se ia dupa varsta.

| Sἶrenἶa a răspuns (pentru francesca89):

Da nu numai cei din mahala vorbesc astfel. laughing

| Sἶrenἶa a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Zici ca esti mai inteligenta decat mine rolling on the floor
haha

| francesca89 a răspuns (pentru Sἶrenἶa):

"fa"? serios acum? eu doar tiganci am auzit vorbind asa

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru Sἶrenἶa):

N-am zis ca sunt mai inteligenta ca tine, asta nu se poate sti pentru inca nu am apucat sa purtam o conversatie.(desi totusi cred ca sunt)
Dar dupa raspunsuri imi dau seama ca eu am mult mai mult bun simt decat tine.