| CigarettesAndUnicorns a întrebat:

Cum pot efectua un ritual satanist? Exista anumiti pasi care trebuie urmati? E cineva pe aici care a facut asa ceva sau stiti vreun site care m'ar putea indruma?

85 răspunsuri:
| bbyu2 a răspuns:

Citeste Biblia si lasa prostiile!

| CartofulFred a răspuns:

In primul rand, ai nevoie de lumanari din grasime naturala de foca neagra, sange proaspat de antilopa si o ceapa. Fa un cerc din lumanari si aseaza-te in mijlocul lui. Ia sangele de antilopa si toarna-l pe tine, dar ai grija sa iti mai ramana cam 2 cani. Apoi, spune "Tu satana, iesi din iad,/ Si transforma-ma in brad." Atentie! Trebuie sa iei ceapa in gura imediat dupa ce ai spus asta, deoarece daca nu o faci ai mari sanse chiar sa te transformi in brad. Va trebui sa comunici cu Satana doar telepatic, si cel mai important, sa nu iti scoti ceapa din gura. Cand ai terminat, ordona-i sa dispara si dupa ce o face, bea sangele de antilopa ramas. Sper ca te-am putut ajuta. Succes.winking

| mahmy97 a răspuns:

PS :unii oameni nau ce face

| CigarettesAndUnicorns explică (pentru CartofulFred):

Trebuia sa rad?

| CigarettesAndUnicorns explică:

Mda asteptam raspunsuri de la niste satanisti but yeah nu am ce sa va cer voua. Nu inteleg ce e asa rau in a fi satanist. Nu am de gand sa ajung sa ucid sau rahaturi de'astea.
Actually, cred in cele 9 afirmatii ale satanismului modern, nu sunt satanista traditionalista. Vroiam doar sa am o idee despre cum se efectueaza un astfel de ritual. De ce **** mea va place sa sariti cu gura si sa dati raspunsuri inutile, nu inteleg. Daca sunteti atat de credinciosi si il pupati pe asa zisul vostru dumnezeu in ***, nu va mai chinuiti sa cititi si sa raspundeti la intrebari care nu va privesc absolut deloc.

| PaulCCraciun a răspuns:

Hai ca te ajut eu. tot ce iti trebuie e multa, da' foarte multa benzina, gaz, motorina, kerosen sau orice altceva asemanator si torni tot combustibilu' intr-o cada, iei un chibrit, il aprinzi si gata...a scapat lumea de-un copil copac rolling on the floor))

| CigarettesAndUnicorns explică (pentru PaulCCraciun):

Tu crezi in Dumnezeu si probabil le spui chestii asemanatoare tuturor satanistilor. Eu, ca satanista, ce ar trebui sa fac? Sa ma iau de toti pocaitii care nu au minte si cred in toate prostiile astea?

| CigarettesAndUnicorns explică (pentru mahmy97):

PS: unii oameni nu stiu sa scrie. N-AU*

| Adrianetc a răspuns (pentru CigarettesAndUnicorns):

Ce idioata esti, scuze ca-ti spun, de ce? crezi in satanism, in ritualuri si lucruri spirituale, si totusi nu crezi in Domnul Isus? Cel care vrea sa ne mantuiasca, sa fim alaturi de el pe un pamant nou si un cer nou? sa fim in iubire si pace? Stiu, vrei sa arzi in focul ghenei unde sunt plansete si scrasnirea dintilor, scuze, insa esti cea mai "rationala" fata pe care am vazut-o.

| Allrc24Orthodox a răspuns:

Te rog nu uita omul este creatia lui Dumnezeu. prin satanism iL respingi total pe Dumnezeu de buna voie si te unesti cu cel rau. Nu te juca cu astfel de lucruri. Este datoria noastra acrestinilor sa iti spunem asta. Nimic bun nu iti aduce faptul ca esti satanista plus ca la final ai locul in iad garantat

Nu poti sa i contrazici pe crestini pentru ca nu prea ai cu ce, habar nu ai ce inseamna Credinta, Dumnezeu si crezi in satan tu practic vrei sa fi posedata de demonii lui satan.

| wpoieoit a răspuns (pentru CigarettesAndUnicorns):

Nu esti satanista! Esti doar fitoasa.

| CigarettesAndUnicorns explică (pentru Adrianetc):

Am spus mai sus ca nu sunt satanista traditionalista! Cred in satanismul modern. Satanistii moderni nu cred nici in Iisus nici in Satana. Cred in ideea pe care o exprima Satana, nu in existenta acestei entitati. Se aseamana ce'i drept cu ateismul.

| CigarettesAndUnicorns explică (pentru Allrc24Orthodox):

Nu cred in iad sau rai. Cred in reincarnare.

| CartofulFred a răspuns (pentru CigarettesAndUnicorns):

Realizezi ca in momentul de fata singura ta dorinta este sa fii cool si sa zici "wow, uite ce satanist sunt, oamenii se tem de mine, yeah", dar sfarsesti doar prin a fi extrem de penibil, nu? Chiar te asteptai la un raspuns serios de pe site-ul asta? Daca da, e cam trist. Daca esti atat de fascinat, poti sa cauti oriunde alt undeva pe internet. Sunt perfect de acord ca satanismul este o religie foarte ok, dar pana in momentul in care apare Satana si magia. Daca stai sa te gandesti, nu difera foarte mult de Crestinism. Aceleasi conceptii de a crede in cai verzi pe pereti. Daca tu vrei sa te crezi satanist in continuare, foarte bine, dar macar incearca sa aflii ce presupune asta cu adevarat. Asa cum in crestinism, oamenii nu sunt crucificati de 10 ori pe zi, nici in satanism nu se realizeaza ritualuri FARA UN SCOP. Traducere: nu trebuie sa faci asta doar pentru ca tu te-ai trezit azi de dimineata si ai zis:"hmm, am chef de un ritual". Sfat: nu mai incerca sa ghicesti religia oamenilor din jurul tau pentru ca ocazional nu prea iti iese, si asa cum crestinii il pupa in c*r pe Dumnezeu, si tu il pupi pe Satana. Deci sunteti cam chit.winking
PS: Pun pariu pe cat vrei ca ai o varsta intre 10 si 14 ani si ai o explozie de wannabe in tine. Probabil iti va trece in urmatorii 1-2 ani.

Nu esti satanista traditionala, esti satanista moderna, si nu crezi in satan? unde este logica? vrei sa faci un ritual demonic astfel incat sa-l chemi pe satan, si nu crezi in El?

| RAY a răspuns:

Ce raspunsuri ai primit de rahat, pai in satanismul mondern din cate stiu nu exista ritualuri si considera satana un simbol, mai mult nu stiu dar poti cauta pe internet despre ritualuri, eu isi recomand sa gandesti rational dar e viata ta faci ce vrei nu-i baga in seama pe toate specimenele fugite de la zoo e vai de soarta lor doar sa critice stiu

profil -blogul meu despre stiinta

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Adrianetc):

Lasă mă fata să creadă în ce vrea ea,nu-i mai băga pe gât religia ta greţoasă,că devii penibil.
Dacă vrea să facă ritualuri,las-o în pace, oricum nu funcţionează niciunul. Este ca şi cum ţi-aş spune eu ţie să nu te mai duci la biserică şi să nu te mai rogi la cine ştie ce morţi de dumnezei te rogi tu.

Hai că-ţi spun eu ce înseamnă credinţa ta. Este o doctrină veche, care se ridică la nivelul mării. Adică zero, în caz că nu ştii ce nivel are marea, şi încă mai crezi că pământul e plat.

| RAY a răspuns (pentru Adrianetc):

Da voi crestini stiti cei credinta?

| RAY a răspuns (pentru CigarettesAndUnicorns):

De ce nu vrei sa devi atee?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Allrc24Orthodox):

Dacă spun exact ce ai scris tu,dar înlocuiesc dumnezeu cu satana,nu-i cam tot aceeasi chestie.
Datoria ta,ca şi creştin,este să mergi la biserică,să vă mirosiţi băşinile între voi,să pupi cruci/icoane/mâini jegoase de popă/hoituri de moaşte,şi să-ţi pierzi vremea închinându-te pereţilor.
Deja, când încerci să-i bagi pe gât religia ta altei persoane, nu mai este datorie, e nesimţire.
Lasă lumea să creadă sau nu în ce vor ei, şi nu mai încerca să faci propagandă creştină pe-aici.

| CigarettesAndUnicorns explică (pentru CartofulFred):

Gresit. Am 16 ani. Nu il pup pe Satana in cur. Am explicat ca nu cred in existenta sa. Cred doar in ideea pe care o exprima. Nu vreau sa devin cool sau intimidanta prin asta. Eu sunt propriul meu stapan si nu trebuie sa ma rog la nu stiu ce ca sa fiu fericita. Stiu foarte bine ce inseamna satanismul modern. Si by the way, am spus eu cumva ca doresc sa efectuez acest ritual? Am intrebat doar cum se face.

| CigarettesAndUnicorns explică (pentru RAY):

In sfarsit un om deschis la minte. e primul raspuns ok pe care il primesc finally

| CigarettesAndUnicorns explică:

JESUS CHRIST. Ok deci inca o data, nu cred in Satana. Nu vreau sa fac niciun ritual! Am intrebat doar. Nu mai dati raspunsuri inutile in pla mea si vedeti'va de treaba. Luati biblia, crucea, icoana, rugati'va, faceti orice daca nu sunteti in stare sa imi oferiti un raspuns care sa ma ajute. FUCK OFF

| Allrc24Orthodox a răspuns (pentru Woodenpints91):

Esti judecat nu numai pentru ce ai facut ci si pentru ce n-ai facut cand ai avut posibilitatea. nu uita

| CigarettesAndUnicorns explică (pentru RAY):

Am fost atee insa am citit mai mult despre satanism si m-am regasit in cele 9 afirmatii ale satanismului modern.

| RAY a răspuns (pentru CigarettesAndUnicorns):

Faptul ca te regasesti in afirmatile de acolo nu te face sa nu fi atee sunt budisti care au filozofia lor si sunt ateii atata timp cat nu crezi in zeii esti atee indiferent de ce crezi

| Adrianetc a răspuns (pentru Woodenpints91):

Eu am experimentat putearea lui Dumnezeu, nu spun ce m-a invatat mamaia cand mancam budinca seara, spun ce am citit din Biblie, spun ADEVARUL, tu individule esti doar un om indiferent, crezand: totul se rezuma la dovezi stintifice, rationamente si deductii, insa exista si puterea lui Dumnezeu dar exista si satan, care fiind un inger decazut, vrea sa nu fie singurul (alaturi de demonii lui) care sa stea in iadul plin de rautate joc si pucioasa. Daca te-ai nascut intr-o familie fara Dumnezeu, fara nimic special, "dovedindu-ne " noua ca nu exista puteri supraomenesti, citeste Biblia pentru ca exista numai adevar in Ea sau fa ce faceai inainte, nimic.

| CartofulFred a răspuns (pentru CigarettesAndUnicorns):

Hmm. Nu crezi in Satana, dar ai intrebat despre un ritual care il are in centru pe el, pentru ca una din legile satanismului este ca atata timp cat magia iti reuseste, trebuie sa ii fi recunoscator lui Satana(asta neinsemnand ca trebuie sa te rogi la el sau ceva). Cel mai amuzant este ca sustii ca apartii unei religii care este construita in jurul lui. Tragand concluziile logice din ceea ce ai spus tu, tu nu crezi in Satana si in magie. Daca eliminam aceste doua lucruri din religia satanista, eu zic ca obtinem ateism. Dar ai dreptate, suna mult mai cool "sunt satanista" decat "sunt atee".

| Adrianetc a răspuns (pentru RAY):

Atunci cand spun ca sunt crestin, din start CRED in Dumnezeu, in puterea lui, in mantuirea lui cu botezul in apa si duh, insa crestinismul mai inseamna si o legatura stransa dintre om si Dumnezeu, nu o legatura din om si popa, nu prin spunerea pacatelor unui popa, ci Lui, rugandu-ne avem o legatura stransa.Credinta mai inseamna si pazirea legilor, adica cele 10 porunci ale lui Dumnezeu prin Moise si cele mai importante legi sunt : Sa-l iubim pe Isus cu toate puterea cu toata inima si cu tot cugetul nostru si sa ne iubim aproapele cap e sine insusi. Credinta nu este un lucru transmis din generatie in generatie, este o iubire, o pace si frumusete, dintre noi si Dumnezeu, daca te nasti intr-o familie fara Dumnezeu, fara o Biblie in casa, fara nimic, doar Yolo (you only live once) inseamna ca e de rau, pentru ca exista o judecata, cand vei fi, si voi fi, in fata Domnului si Isus ca "avocat " al meu pentru ca noua ni se iarta pacatele prin credinta in Isus, prin moartea lui pe cruce (pastele) El ne-a luat toate pacatele dar numai prin credinta ca el exista si ca ne iubeste. Doresc sa meditezi doar 2 minute la ce ti-am scris.