Http://www.bisericasatanista.org/cele-noua-afirmatii-sataniste.html Poftim, de asta ma numesc satanista. Si mai citeste si tu ceva de pe'acolo si ai sa vezi;)
RELÍGIE ~i f. Credință în existența unei forțe supranaturale (care implică un ansamblu de acte rituale) și adorarea ei.
Iti multumesc foarte mult pentru link, dar stiu deja foarte bine exact ce presupune satanismul. Tu apartii unei intregi religii doar pentru ca ai vazut cateva propozitii care chiar suna bine? Pe exact acelasi principiu, daca eu iti impartasesc cateva din convingerile mele despre viata, imi promiti ca ma transformi in zeita ta si construiesti o intreaga religie in jurul meu? Hai sa iti spun un secret. Eu urmez in mod natural acele legi de cand ma stiu si inca nu am fost pedepsita de Satana(bahahaha) ca nu m-am batut cu punul in piept si am urlat ca "sunt satanista." Daca ai sta si te-ai gandi mai bine, din punct de vedere logic(avem aceeasi varsta deci presupun ca ai trecut printr-un an de logica) tu nu esti decat o atee[ ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități.] care vrea sa fie smechera si se proclama satanista doar pentru ca i se par ok niste concepte de viata pe care le poate avea oricine.
Mi se rupe barda de dumnezeul tău. Nici nu ţi-am citit răspunsul. Nu meriţi.
Http://www.bisericasatanista.org/magia-satanista-moderna.html
Deşi, nu o să funcţioneze nimic de acolo, crede-mă.
Este alegerea ta ce faci, eu am incercat sa-ti explic, se pare ca tu nu intelegi diferenta dintre credinta, iubirea, adorarea lui, cercetarea scripturii, mantuire si pupatu' icoanelor idolatizare, spovedire, trecutu pe sub masa, si asa mai departe. DUMNEZEU NE-A DAT LIBERTATEA SA ALEGEM, AI ALES SA FI IMPOTRIVA LUI. SALUT
Am citit intrebarea de 2 ori si tot nu am gasit legatura intre aceasta si raspunsul tau nu a intrebat nici ce sa citeasca in vacanta, nici ce prostii sa mai faca pe ultima suta de metrii ca sa nu zica apoi ca si-a irosit vara. deci raspunsul tau e total pe dinafara. nu am citit inca biblia, dar o sa o citesc iar daca acolo gasesc vreun ritual satanist modern, (lucru care ar fi raspuns la intrebare) poti sa ma dai in judecata .
Da sunt sigura ca nu functioneaza. oricum daca ma chinuie plictiseala si imi trece prin cap sa incerc sa fac, e doar asa de chestie, de fun
Am citit ceea ce era scris pe bisericasatanista ...si pursisimplu cred ca nu vreai sa crezi in dumnezeu, ca tea dezamagit cindva si nu vreai sa crezi ca El este, cred ca esti o persoana nu spirituala dar morala rea, care nu vrea sa faca un bine sau sa ajute pe cineva sau sa il ierte pe cineva, ok daca crezi in reincarnare, care se produce atunci cind duhul se deplaseaza in alt corp, daca este, exista duhul din noi atunci de ce nu ar exista ceva supranatural? uitete la un serial Supernatural, se povesteste despre multe lucruri de astea, sunt multe rituale de-aletale si multe lucruri pe care le-am invatat, ma atragea si pe mine ceva asemanator.dar a trecut repede ..eu cred in Dumnezeu, pentru ca s-a intamplat multe lucruri intr-adevar magice in viata mea pe care nu pot sa le explic. sper sa nu te atraga lucrurile astea. daca nu crezi in dumnezeu atunci fii neutra macar ..nu zicea lucruri rele despre Dumnezeu! te rog eu! te pup ))
Chiar asa de plictisit esti? Nu te judec, nu este treaba mea ce faci.Am aruncat o privire si peste celelalte raspunsuri.Ai 16 ani, iar din cate stiu eu satanismul, fie el si din asta modern, e destul de..."trist" sa zicem.Ar trebuii sa te bucuri de viata, sa o vezi mai "roz".E doar un sfat.Cum am mai spus, nu este treaba mea ce faci si nici nu am de gand sa fac glume proaste dar sunt de parere ce la 16 ani nu esti inca la stagiul unui adult. Bucura-te de copilarie...chiar daca esti adolescenta.La maturitate ai sa tanjesti dupa zilele in care grijile erau putine.
Nu vad nimic trist in satanism. Poate tinzi sa il asociezi cu curentul emo, desi nu are nicio treaba. Eu chiar ma bucur de viata si ma distrez de fiecare data cand am sansa.
In regula atunci.Dar la capilolul bucurie sufleteasca cum stai? Adica acea placere pura pentru viata, fara ura, fara ganduri rele...acea pace interioara? Nu ma intelege gresit ca pun astfel de intrebare, sunt doar curios.
Sunt ok, happy. Mai am intr'adevar momente cand devin depresiva dar am prieteni care ma asculta si ma fac de fiecare data sa ma simt mai bine.
Aha...imi suna destul de normal.E foarte bine ca ai prieteni.Nu te cunosc, dar ma bucur pentru tine.Deci tu te bucuri de viata, te distrezi, esti ok si happy, ai doar uneori momente proaste(ca orice om) si ai prieteni care te consoleaza cand iti este greu.Scuze ca am enumerat astea insa am vrut doar sa demonstrez ca sunt extrem de multi care generalizeaza totul fara sa cunoasca persoana respectiva.De exemplu crestinii sunt prosti si ignoranti, satanistii sunt ucigasi nebuni, ateii or sa arda in iad.Mi-a parut bine sa discut cu tine prin mesaje.Inima de crestin ma indeamna sa te rog sa nu faci ritualul ala, insa decizia iti apartine doar tie.Toate cele bune si sper sa discutam si alta data.
Cum am spus si mai sus, daca il fac, e doar de fun. Nu cred in existenta Satanei, deci nu as lua ritualul asta in serios, sa invoc ceva in a carei existenta nu cred. Toate cele bune si tie
Depinde de ce vrei sa faci... Daca vrei sa te "joci" cu un spirit incearca cu o tabla Ouija. Daca nu asta era problema, atunci impartaseste mi gandurile tale si eu iti voi arata calea...
Lol da am incercat ouija. nu a mers of course, nici nu ma asteptam
la un coleg de al meu a mers. Daaaar, ai putea sa mi spui de ce sau pentru ce vrei sa efectuezi un ritual satanic?
Mai bine informeaza te cu privire la ocultism. Parerea mea: e mai bine
Okay pentru ritual ai nevoie de 10 lumanari asta e de baza. Dupa aia difera daca doresti un ritual de sumonare sau de eliberare. La sumonare folosesti sare ca sa faci steaua lui David(cea cu 6 colturi) sarea tine demonul inauntru. La eliberare tot sare dar trebuie sa lasi un mic spatiu dupa ce ai sumonat demonul. Plus ca trebuie sa crezi in asta si nu doar sa o faci de,, amuzament" si plus daca chiar ai crede probabil nu ai posta pe un astfel de site este un fel de,, vrajitorie in evul mediu". Asta e lista de incantatii alegi ce iti place http://negima.wikia.com/wiki/List_of_Spells. Have fun!
Nu am un motiv anume, doar asa de fun. de fapt nici nu sunt sigura ca vreau. vroiam sa stiu cum se face.
Eu nu sunt satanista si nici nu am facut ritualuri satanice, dar din cate stiu, astea sunt chestiile de baza :
-faci un cerc din lumanari
-te asezi in mijlocul lui
-rostesti o incantatie ca sa il chemi pe satan
P.S.: poti sa folosesti o oglinda ca sa comunici cu spiritele rele (cand spun spirite nu ma refer la satan, ci la sufletele oamenilor morti, ex.:bloody mary)
Fara gluma
"Eu am experimentat putearea lui Dumnezeu, nu spun ce m-a invatat mamaia cand mancam budinca seara, spun ce am citit din Biblie, spun ADEVARUL, tu individule esti doar un om indiferent, crezand: totul se rezuma la dovezi stintifice, rationamente si deductii, insa exista si puterea lui Dumnezeu dar exista si satan, care fiind un inger decazut, vrea sa nu fie singurul (alaturi de demonii lui) care sa stea in iadul plin de rautate joc si pucioasa. Daca te-ai nascut intr-o familie fara Dumnezeu, fara nimic special, "dovedindu-ne " noua ca nu exista puteri supraomenesti, citeste Biblia pentru ca exista numai adevar in Ea sau fa ce faceai inainte, nimic."
Ai experimentat puterea lui? Si cum era, te manca, te durea?
Scuze, dar nu pot sa ma abtin cand vad asemenea afirmatii.