| CigarettesAndUnicorns a întrebat:

Cum pot efectua un ritual satanist? Exista anumiti pasi care trebuie urmati? E cineva pe aici care a facut asa ceva sau stiti vreun site care m'ar putea indruma?

85 răspunsuri:
| PetrUcs a răspuns (pentru CigarettesAndUnicorns):

Acu te dau sa te ia ala de ti cu el laughing) Faa` citeste biblia faa ca te-a inebunir p***

| GGL a răspuns (pentru Adrianetc):

Dude...you just went full-retard

| Adrianetc a răspuns (pentru PetrUcs):

Intai ar trebui sa citesti tu Biblia, si daca ai citit-o nu prea practici.

| Adrianetc a răspuns (pentru GGL):

Cine esti tu sa-ti dai cu parerea fata de mine? ma cunosti? sau esti doar un idiot plictisit, da, asta esti.

| Anamaria11185 a răspuns (pentru CartofulFred):

Hai ca-i buna asta! laughing

| βeĺBŷŷ a răspuns (pentru Adrianetc):

Sunt complet de acord cu tine!

| Adrianetc a răspuns (pentru βeĺBŷŷ):

Iti multumesc pentru astahappy

| Yusuke16 a răspuns:

Du-te fata la biserica si spovedeste-te sa te ierte Dumnezeu de pacate.Poi,, satan'' te-a creeat pe tine?

| OskarRM a răspuns:

Mi-a picat fata cand am citit intrebarea ta, dar am zis ca esti un copil si trebuie sa fi ajutata.
Uite ce trebuie facut, functioneaza 100%,a incercat un prieten de-al meu:

Astepti o noapte cu luna plina,cand canta cucuvelele si bufnitele(daca auzi cantand doar cucuvelele e semn rau,deci sa ramai acasa)!
Doar cand auzi si bufnitele si cucuvelele in acelasi timp sa iesi din casa,te duci intr-un cimitir,imbracata intr-o rochie din carne de mangusta(neaparat de mangusta!),te duci pe un mormant,iei niste excremente de capra cu care desenezi un cerc, folosind compasul(cercul trebuie sa fie perfect!), iar in cerc niste unicorni cu coama in vant(astia trebuie facuti din excremente de urs panda).
Inainte sa intri in cimitir, iei niste tigari Carpati(nu stiu de unde mai faci rost de ele acum, dar fara ele ritualul nu merge) si ti le bagi in nas neaprinse.Asa..dupa ce ai desenat cercul,te bagi in el si incepi sa dansezi cum a dansat Loreen la Eurovision("gorila" aia care vine si o ia pe sus spre finalul melodiei nu trebuie inclusa in ritual, deci te vei descurca singura), in acelasi timp cantand o piesa de Lady Gaga.
Era sa uit:in timp ce tu te schimonosesti acolo, in centrul cercului trebuie sa fie un revolver, cu un singur glont.Imediat ce termini de cantat si dansat pui mana pe revolver, il pui la tampla sau in gura/ureche/fund unde iti e tie mai comod si poc! apesi tragaciul.
Dupa ce faci toti pasii astia te asigur ca sigur vei avea o intalnire de gradul III cu Scaraoschi direct la el acasa.Sa nu omiti vreun pas ca s-a dus totul...
Sa-mi trimiti si mie o vedere din gheena "inainte sa te reincarnezi" intr-un iepure in Arizona.

P.S. :Ai grija sa nu-ti scape tigarile din nas in timp ce dansezi...Prietenul meu a stranutat,i-au zburat tigarile din nas, iar in urmatoarea secunda era transformat in tap(tu s-ar putea sa te metamorfozezi in capra, deci ai grija!)

P.P.S. :Un sfat prietenesc, acum pe bune, lasa blasfemiile astea si nu mai huli atata! Traieste-ti copilaria si lasa preocupariile paganesti!

| RockLife99 a răspuns:

Cred ca ai avea nevoie de un preot! Nu cred sunt sigura. Si... succes in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti penali. Nu mi-as fi chinuit degetele intr-un asemenea hal nici daca s-ar fi dat bacul pe tastatura.

| OskarRM a răspuns (pentru anonim_4396):

Te deranjeaza ceva cumva?

| Kassie a răspuns (pentru Woodenpints91):

Scuze ca vorbesc urat, dar esti chiar enervant! In pana mea de idiot ce poti fi, tu ai zis sa nu ii critici pe altii si religia lor si acum iti bati joc de crestini! hoituri, besini, dar esti nesimtit rau de tot! Asa ca nu mai comenta ca ar incerca crestinii sa ii influenteze pe altii ca tocmai acum incerci tu sa iti bati joc de crestini. Daca vrei sa fi smecher, un mic sfat, aproximativ 90% dintre utilizatorii TPU sunt crestini, iar prin comentariul tau, ai devenit un ratat regal...

| Kassie a răspuns (pentru Adrianetc):

Nici eu nu o puteam spune mai bine, felicitari!

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Kassie):

Aproximativ 90% din utilizatorii TPU sunt încuiaţi.
Eu nu încerc sa-mi bat joc de religia voastră, chiar asta fac. E dreptul meu să râd de cine vreau.
Te oftici? Hai, fugi şi dă o raită pe sub poala popii, poate te face să fii mai puţin penibila.

| Adrianetc a răspuns (pentru Kassie):

Multumesc kenzi happy

| PetrUcs a răspuns (pentru Adrianetc):

Copilasibatting eyelashes practic sau nu, eu nu pun asemenea intrebari pe un cont de socializare, si nu ma ocup cu ce se ocupa asta micabatting eyelashes bye wave

| Adrianetc a răspuns (pentru PetrUcs):

Nu te ocupi dar nici de Biblie sau mantuire nu te intereseaza, esti cam pe aceeasi unda.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru Woodenpints91):

Nici eu nu cred in Dumnezeu.Sau cel putin nu-s sigur.D-apoi in Satanalaughing.Nu exista Dumnezeu, dar exista florile si raul suprem?laughing)Ca sa ma lamuresc odata pentru totdeauna daca e adevarata sau nu toata povestea asa, voi practica niste ritualuri laughing, il chem pe Lucifer sa-mi faca o l.abalaughing.Serios.Nu am de gand sa devin satanist, nici nu sunt, cred ca-s clare intentiile.Dac-ai spune niste ritualuri...raman dator big grin.

| WoodenCross97 a răspuns:

Ce fel de ritual vrei sa ideplinesti? Da exista anumiti pasi, dar inca o data depinde de ce ritual vrei sa indeplinesti.Din ce vad in intrebarea ta nu esti o satanista confirmata si nu prea sti cu ce se mananca satanismul.Am dreptate?

| Micut123 a răspuns (pentru OskarRM):

rolling on the floor

| Paranormal12 a răspuns (pentru CartofulFred):

Nu a mers sad

PS laughing