Si tu ce vrei de fapt cu melanina? vad ca ai un cuvant frumusel pe care il arunci in stanga si dreapta ca sa ce?
ce vrei sa spui cu ea?
Si cu ce schimba asta faptul ca oamenii initiali nu erau albi ci proveneau dintr-o zona arabica, unde cu totii stim culoarea pielii lor, care la randul ei, este data de ZONA GEOGRAFICA SI ALIMENTATIE care INFLUENTEAZA PARTEA GENETICA a omului CEEA CE influenteaza secretia de PRETIOASA TA MELANINA?
Ce fel de argument e asta? tu chiar nu intelegi nimic din ce scriu eu aici?
cine cu cine?
La ce raspunsuri dai, sigur nu ai inteles, totusi intrebarea initiala e scurta si la obiect.
In trecut erau, nu era.
ce legatura au clasificarile astea cu intrebarea initiala sau cu toata argumentatia?
vorbesti de o clasificare de homo sapiens din Etiopia, Africa si una din Sri Lanka, asa si? e ca si cum ai zice : un african si un singalez.
si?
Nu ai zis niciunde asta, pana la postarea asta, Irakul nu e in Africa iar intrebarea ta initiala se refera la Adam si Eva care erau in gradina edenului care gradina a edenului era intre tigru si eufrat care se afla in Irak care e o zona Arabica, si astea sunt lucruri de simt comun.
bai, tu dormi pe tine?
Omul de neanderthal e o falsificare grosolana, cauta pe net.
Repet, adam si eva nu erau albi, gradina edenului e in irak, ti se pare tie ca irankienii de azi sunt albi?
1/ irakienii nu sunt negri-negri
2/ ti-am spus ca alimentatia si zona geografica influenteaza geneticul ceea ce influenteaza melanina, deci nu vad ce e cu poza aia cu copilul.
3/ ti-am spus ce influenteaza culoarea pielii.
te invarti in cerc, nu pricepi nimic, sau nu vrei, si postezi sa te aflii si tu in treaba, am lamurit odata lucrurile astea, de ce revii la inceput? tu nu intelegi nimic...
Am modificat si am scurtat postarea respectiva ca sa intelegi, si citez, omul de neandertal e o falsificare grosolana, cauta pe net si o sa vezi, dar daca nu stii engleza nu ai sa intelegi nimic dat fiind faptul ca universitatea oxford a descoperit asta iar ei publica in engleza.
Mediul influenteaza geneticul, geneticul influenteaza pretioasa ta melanina iar melanina iti da culoarea.
Pe langa ca nu intelegi nimic, si persisti, imi si irosesti timpul cu gogmaniile tale, sa stii ca exista oameni cu 2 capete, cauta pe Youtube si o sa vezi.
Bine ca nu s-a inventat google si Youtube pentru tine, ca n-ai mai iesi din casa.
Am stabilit odata din ce cauza da melanina culoarea, din cauza alimentatiei, geneticii si in special a mediului.
stii macar la ce foloseste si de ce e necesara? daca tot o trambitezi?
iar ce zici tu acolo cu painea si graul, e de neinteles, lipseste coerenta.
clar nu intelegi nimic, nu stiu de ce ma mai chinui cu tine, am crezut ca trolezi, dar de fapt se vede ca nu stii nimic, ai cautat pe Youtube macar?
Da serios, daca nu stii la ce foloseste inseamna ca nu intelegi ce scrii in legatura cu acel lucru si nici ce citesti, vezi, ai inteles totusi o chestie, ca nu ai inteles nimic si nu stii nimic, bravo!
anonim_4396 întreabă:
lilith16 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: