Pai daca nu stii la ce foloseste cum sa intelegi despre ce e vorba dar sa mai si scrii despre asta?
Alimentatia si clima face ca melanina sa dea culoarea pielii, iar oamenii care stau intr-o clima desertica, arabica, sunt inchisi la culoare, deci Adam si Eva nu erau albi, priceput acum, in sfarsitul sfarsiturilor sfarsiturilor?
Mult ti-a luat sa citesti chestia aia despre melanina, am crezut ca n-o sa observi aia, deeci, de ce sunt oamenii inchisi la culoare in zonele cu desert si mult soare? pentru ca isi protejeaza celulele cu ajutorul melaninei, facem progrese, incet, incet, poate daca n-ai fi asa de vehement si ai studia putin in loc sa ataci cu atata inversunare ai avea surprize, doar poate.
Pe icoane il vezi alb pentru ca artistii care au pictat icoanele si l-au imaginat alb, din mai multe motive in care nu vreau sa intru.
raspunde-mi la urmatoarele intrebari si o sa vezi ce culoare avea de fapt.
ce origini are?
unde s-a nascut?
in ce zona se afla tara respectiva?
are tara respectiva clima desertica?
Eu nu am sustinut ca eu am zis ce face melanina in vreo postare, am zis ca pe net ai citit, cata mandrie prosteasca.
Sa inteleg ca tu contesti toate lucrurile astea fara sa stii de fapt ca Israelul nu e in Africa, genial, asta spune multe.
iar exemplul tau cu Rusia si Sudan e incredibil, parca stabilisem ca oamenii inchisi la culoare au multa melanina si melanina da culoare pielii si tine de genetic...
deci, e clar, fara niciun dubiu, nu stii ce vorbesti.
Din nou, nu stii ce vorbesti, nu poti sa cobori la nivelul meu, nivelul tau este pe luna, eu sunt pe pamant..ai pus o intrebare, ti-am raspuns argumentat la ea, la fiecare obiectie, si dupa ce ti-am raspuns ai mai intrebat de cateva ori acelasi lucru, ce mai vrei, cu ce pot eu sa te ajut daca tu nu intelegi?
"da, se vede ce nivel ai " e o replica tipica unui copil mic incapabil sa argumenteze, ce nivel? am argumentat tot ce am sustinut, tu nu ai inteles absolut nimic, a fost nevoie sa iti explic de nenumarate ori pana sa intelegi o iota, si tot eu am un nivel?
cand mai cresti, mai vorbim, pana atunci dai dovada de un comportament infantil care nu poate sustine o discutie.
Problema ta nu e cati ani am eu, problema ta e atitudinea ta, o atitudine de copil mic care crede ca stie ceva si de fapt nu stie nimic, cand o sa ai mai mult respect pentru cei care iti raspund la intrebari si pentru subiecte o sa iti raspund si la aceasta intrebare.
anonim_4396 întreabă:
lilith16 întreabă: