Isus va veni in toata slava Lui, si de data aceasta va fi judecator.Toti vor ingenunchea in fata Lui, pentru ca este Domnul Domnilor!
Buna.
Bineinteles.
Dar am o intrebare.
Maria si cu Iosif s-au f... ca sa te aiba?
Apropo, mai bine tragi direct pe nas, vezi si trecutul.
Succes.
"Iisus" se scrie cu 2 de "i", cu un singur "i" isus inseamna "magar" ...deci te cred esti isus.
Vezi ma ca te prinde tactu la calculator si sa nu te miri de ce aia luat bataie, joacate cu trenuletul electric su sa faci ca locomotiva prin casa
Eu zic asa...1. Cei mai periculosi sunt cei ce se cred a fi profeti, ce ce aduc "pe calea cea dreapta pe necredinciosi" ( evident aici intra in conflict cu liberul arbitru, plus de asta profetii nu fac decat sa "pregateasca omul" pentru venirea oricarei divinitati)
2. Nu inteleg de ce dintr-o intrebare simpla, pe aici incep conflictele,
3. Nici daca ar s-ar intoarce Iisus pe pamant nu ar crede nimeni, ar spune ca-i blasfemie, evident s-ar relua istoria. (evident, nu cred ca va fi condamnat acum, exista o oarecare libertate religioasa), poate ar ramane in anonimat.
P.s. Credeti frate in ce si cine vreti voi, lumeaa e aceeasi oricum.
Http://www.TPU.ro/utilizator/aiuuk
Te dai drept el si te indoiesti de puterile lui? Muri ti-ar pantofu'!
Poate nu stiu. Nu se stie. Dar eu cred ca Iisus e in ceruri. Dar imi dai funda? Plzz!
Cred ca in timp ce ai scris asta trageai din joint nu? hai zi ca nu mai zic la nimeni
Cand fumezi un joint data viitoate sa ma chemi si pe mine vreau sa merg si eu in paradis :-d
Da deas crede daca acum ar veni Obama si m-iar oferi 900000000000000$ de te-as crede
Hmmm daca tu esti isus de ce tieai inscris pe TPU?
Si vad la profilul tau ca ai cateva intrebari care nu au deaface cu "ISUS"
ASA si de ce ai venit in Romania cand puteai sa vii in tara ta natala Izdraiel
SI de *** tiai pus la avatar o poza cu un care sta un boxeri in apa?
aaaa hai VB
Serios? Ia zi-mi dac in viitor se va casatorii fratele meu si cum il cheama.
Eu nu cred ca tu Dumnezeu si cred ca poti vedea viitorul si ca poti vb cu lucrurile pentru ca si eu ii pot face pe oameni sa faca ce vreau eu
In primul randd =]] Hehe Isus nu se scrie asa cum ai scris tu se scrie Iisus =]] Si nu esti normal =]]
CUm sa vezy viitorul daca te droghezii? _?
Omg eu nu te-as crede! 0.
Da tu crezi ca imi pasa cum se scrie.Probabil ai 10 ani de nu ai realizat ca intrebarea asta a fost pusa la misto.
Draga =]
Am 13 ani
Si ai pus-o nai pus-o
putin imi pasa
stiu doar ca esti doar in -1 =]
Hai JET! CA nu vreau sa-ti fac un meniu de injuraturi
Si daca te drogheaiz inseamna ca alti au 10 ani BAA!?
Si esti nebun nu degeaba tiai pus o intreabre stiit care sunt celel 10 porunci sataniste =]]
Copile te uiti prea mult la tv =]]
SI +ca intebarea ta pare putin reala
Si eu te-as sfatui sa vb mai mult cu spary-ul ma =] ca daca chiar vorbesti sa ne zici si noua ce ti-a zis
haii ceaww
Deci in primul rand nu prea stiu ce sa spun.
Ei bine, ca sa te cred, spune-mi daca o sa trec cu bine peste testul de la matematica.
Nu cred ca ai putea sa vorbesti cu lucrurile, te-ai speria foarte tare.
Si mai vreau sa spun ca Isus in nici un caz nu fumeaza.
Se scrie in primul rand Iisus nu Isus. si nesuferitule eu zic sa nu te mai uiti asa de mult la televizor
Weeee taci in *** de prost! pe tine te.a batut cineva in cap cu ciocanuu...nu mai gandi asa ca ai sa fii mai rau iti spun sigur...du-te la Biserica si Spovedestete, Impartasestete si Roagate la D-zeu sa aiba Mila de tine cand trebuie.ai grija de tine
O voi sacrifica pe mata, si sper ca dumnezeu sa ma ierte
adriana987 întreabă:
Nibichan întreabă: