| unbaiatanonim a întrebat:

De ce ateii sunt exclusi de obicei din societate? Sunt cumva crestinii "rasisti"? Sau poate ca se considera inferiori ateilor?

75 răspunsuri:
| Vladuthz a răspuns (pentru Kaleo):

Eu nu mi-am imaginat ca va avea o asemenea reactie, de altfel nici nu ii mai aratam daca stiam, pana la urma el a vrut sa-i arat.

| martzian a răspuns:

Ignore happy

| unbaiatanonim explică (pentru martzian):

Nu va mai certati straight face

| martzian a răspuns (pentru unbaiatanonim):

@unbaiatanonim, multumesc pentru sfat. Sper sa il citeasca si prietenul nostru cel nervos. Dupa cum stii, pentru o cearta e nevoie de doi. Nu observi ca eu am decis sa renunt la o disctutie care nu poate duce la altceva in afara de cearta? happy

| martzian a răspuns:

Cuvintele tale te descriu suficient de bine si ar fi pacat sa stricam asta. Ignore, din nou, copilului frustrat! happy

"Verdictele prin telepatie sa le faci la tine pe site-ul de pseudostiinta & balarii, nu cu mine" - Doare chiar asa de rau? laughing

| Kaleo a răspuns (pentru lolosaurus):

Lasa ma, copile, ca nu e deloc urat in natura! Ai si tu nevoie sa mai iesi pe camp din vreme in vreme. Te asigur ca nu e nimic penibil in asta... tongue

| martzian a răspuns:

De la Klover Vaseline ti se trage amorteala, cred. E pentru piele nu e de mancare... happy

Ignor, nu pentru ca atat ma duce capul ci pentru ca am realizat cat te duce pe tine. tongue

| Kaleo a răspuns:

Daca nu versi si o lacrima, tot degeaba, eminenta trista si plina de neuroni de carton. laughing

"Deci i-a spus sarlatanul in fata sa creada si sa nu cerceteze, si el s-a conformat... Wooooow!" iar iti raspunzi singuri la comentarii, "lolcraft"? Asta ca sa vezi cine e penibil... happy

| martzian a răspuns:

"..."

| Kaleo a răspuns:

Ti s-au terminat drogurile de transpiri asa pe internet si te iei ca prostu de lume? Lasa, ba, ca il iei altadata (bacu'), cand o face plopu mere... Acu esti ocupat cu rata de sub perna!

Stii ca totul are o limita? Norocul tau ca prostia nu e "totul". Te-ai scos. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| martzian a răspuns:

Hmmm

"Corect, prostia nu are limita. Motiv pentru care mi-o servesti mereu si mereu, fara sa-i pui capat." Macar recunosti. laughing

Răspuns utilizator avertizat