@unbaiatanonim, multumesc pentru sfat. Sper sa il citeasca si prietenul nostru cel nervos. Dupa cum stii, pentru o cearta e nevoie de doi. Nu observi ca eu am decis sa renunt la o disctutie care nu poate duce la altceva in afara de cearta?
Cuvintele tale te descriu suficient de bine si ar fi pacat sa stricam asta. Ignore, din nou, copilului frustrat!
"Verdictele prin telepatie sa le faci la tine pe site-ul de pseudostiinta & balarii, nu cu mine" - Doare chiar asa de rau?
Lasa ma, copile, ca nu e deloc urat in natura! Ai si tu nevoie sa mai iesi pe camp din vreme in vreme. Te asigur ca nu e nimic penibil in asta...
De la Klover Vaseline ti se trage amorteala, cred. E pentru piele nu e de mancare...
Ignor, nu pentru ca atat ma duce capul ci pentru ca am realizat cat te duce pe tine.
Daca nu versi si o lacrima, tot degeaba, eminenta trista si plina de neuroni de carton.
"Deci i-a spus sarlatanul in fata sa creada si sa nu cerceteze, si el s-a conformat... Wooooow!" iar iti raspunzi singuri la comentarii, "lolcraft"? Asta ca sa vezi cine e penibil...
Ti s-au terminat drogurile de transpiri asa pe internet si te iei ca prostu de lume? Lasa, ba, ca il iei altadata (bacu'), cand o face plopu mere... Acu esti ocupat cu rata de sub perna!
Stii ca totul are o limita? Norocul tau ca prostia nu e "totul". Te-ai scos.
"Corect, prostia nu are limita. Motiv pentru care mi-o servesti mereu si mereu, fara sa-i pui capat." Macar recunosti.
DeProfundis99 întreabă: