"Această înscriere s-a făcut întâi pe când Quirinius ocârmuia Siria.''. Deci la prima. Si de ce nu a zis de Irod cel Mare, in loc de Quirinius? Varzet nu se prinde, e greu de cap" - bouleț, Luca a dat mai multe detalii, si despre Quirinius dar si despre Irod, deci ce te scremi degeaba?
Clar cu tine. Vezi ca "tovarășul" tau te facea de rahat cu Josephus...
"Si mai e o problema. " - varza împuțită are mai multe probleme, nu doar una!
=Iosif si Maria plateau doua taxe? Atat in Iudeea, incat si in Galileea?" - i-am prezentat verzei boușor mai sus un document antic care de asemenea dezvăluie practica de atunci - ca fiecare sa se integreze la locul de baștină ( dar tâmpiții incearca sa suprapună acea practică cu timpurile moderne. Nu înțelege boușorul ca indiferent de motive asta era metoda de atunci?). I-am prezentat verzei motivul de ce data morții lui Irod este eronat considerată de unii drept anul 4 i.e.n. I-am prezentat verzei informații care arată ca Quirinius a fost guvernator al Siriei si in anul 2i.e.n.
Rezultatul? Zero! Si nu e de mirare, o varză împuțită si un boușor nu pot procesa informații, de aceia nici nu astept ceva logic si inteligent din partea ta.
Marș la siloz!
"Si de ce *** il mentioneaza Luca pe Quirinius daca nu era guvernator in Iudeea? " - si unde **** te ustură daca Luca a hotărât sa dea mai multe detalii?
La siloz!
"Mama ei de logica. " - zău cai așa!
Mama ei de logică cum l-a ocolit pe boușor tot timpul!
Poate dai in judecată imperiul Roman că dă, nu se potrivește modul lor de a face recensamantul cu ce-și dorește varza. Chiar daca boușorul habar nu are de multe detalii despre ceea ce ținea de moștenire si altele de pe vremea respectivă.
Si totuși, ți-au mai rămas multe porți sau deja le treci a doua oară?
"Inseamna ca acel document e un fals... De ce sa plece la mama dracu, ca sa ce?" - un semn bun! Varza recunoaște ca e total pe lângă si nu are cunoștințe despre subiect.
Las ca la siloz te primește si așa, mai împuțit.
Boușor, repet - dă-i in judecată. Cu siguranță câștigi litigiul.
E amuzant cand varza care nu vede mai departe de vârful nasului se screme...