| Ben00 a întrebat:

De ce sunt toti ateii de aici ipocriti si arata ca singura sursa de izbavire a copiilor si batranilor saraci banii catedralei, cand de fapt nu-i intereseaza nici copii nici batranii saraci, si n-au ajutat vreodata un batran sarac cu un 30-40 lei?
De ce nu recunosc ca de fapt urasc biserica si o vor distrusa si pun la mijloc copii saraci si batranii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei nu au reguli andrei.sant doar sclavii mintilor lor pervertite de toate cele rele ce ei le vor declarate ca fiind normale.le vor si le practica.sant sclavi.crestinii nu cei ca mine, ca eu sant pacatos la fel ca ei, sant liberi de pacat.nu mai sant robi, ci oameni intr-adevar; iberi, fii ai luminii, izvoare de apa vie.

67 răspunsuri:
| Ben00 explică (pentru KhludCiprian):

Majoritatea userilor nu isi pun numele de familie in ID, nu e nimic de condamnat in asta, nici nu are legatura ca simtamintele romanesti sau cu atasamentul de neam.
Daca tu ti-ai pus numele, foarte frumos, eu am intrebat ce origine are si nu ai raspuns. De exemplu numele Mustiata e clar ca nu e german sau chinez sau finlandez, ci e romanesc, chiar moldovenesc. E chiar asa complicat sa intelegi ceva simplu? Nu, insa nu este convenabil pentru tine, pentru ca tu stii ca atasamentul de valorile neamului e inexistent daca nu a contat, ca barbat, sa iti pastrezi si sa dai copiilor tai un nume romanesc. Las-o balta bai Khlud, ca-s destui Shultzi si suleimanovi care dau lectii despre dreptul Capitalei Bucuresti de a avea o catedrala.

| KhludCiprian a răspuns (pentru Ben00):

Sa iti recapitulez: Hohenzollern era numele regelui Romaniei. El si-a dat cu opinia despre diferite lucruri din Romania si ortodocsi cu bun simt au acceptat pozitia acestuia indiferent de numele lui. Probabil ca oamenii eram mai prosti dupa tine sa asculte de rege, nu?

De asemeni, ti-am zis, si ca sa nu iti mai scriu o data, dar sper sa intelegi, n-am nimic de drepturile tale:
"Eu ti-am zis evidentul de mai multe ori, ce se pare ca nu vrei doar sa il accepti: nu imi pasa daca tu ti-ai da banii si ai face un perete la catedrala. Poti sa mergi si sa donezi 6 luni din viata si sa "faci casa in ceruri". Nu ma ofenseaza nici daca toti ceialalti ortodocsi fac asta! Cei ce vor, sa o faca! Banii publici nu-s bani pentru asta!"

E de bani publici, nu e de drepturile tale. Ai dreptul sa pupi toate icoanele, ai dreptul sa te pupi cu orice fata te accepta, cu orice tip te accepta.

Ai inteles ca daca ma chema Mahomed sau Ismael sau Jet Li, argumentele de bun simt sunt aceleasi, pentru tine, daca ma chema Ceausescu schimba cu ceva argumentele mele?

Ti-am zis, daca te pupi cu un tip pentru mine nu-ti schimba argumentele! Invata logica, si dupa aceea saluta-ma!

NOname
| NOname a răspuns (pentru KhludCiprian):

Nu îţi mai bate capul cu ei, Ciprian.
Obiectivitatea, onestitatea, logica şi bunul simţ i-au fost retezaţi demult de religie şi acum se contrazic doar de dragul contazicerii, doar ca să te provoace (şi nu m-aş mira să aflu că e de fapt unul singur - are un istoric lung de conturi multiple şi un stil uşor recognoscibil, fiind extrem de nesimţit şi enervant).
Oricât de raţional ai fi şi oricâte argumente ai aduce, tot nu vor accepta evidentul şi nu îşi vor cere scuze.
Lasă-i în ignoranţa lor!

| KhludCiprian a răspuns (pentru NOname):

Multumesc! Bun sfat!

1.Hohenzollern nu si-a schimbat numele. a reprezentat bine romanii, dar nu stiu daca a avut aceeasi inima pentru ei ca Brancoveanu, sau ca episcopii Visarion, Sofronie si Iosif, ca taranul Oprea care nu s-a mai intros de la Kufstein pentru drepturile amaratilor de romani.
Ai vrut sa spui ca poti sa fii bun roman si daca nu ai nume de roman, numai ca nu-i cazul tau.
2. Banul public nu hotaram noi unde merge, sunt niste legi date de cei care ne reprezinta legal, si niste organe care le pun in aplicare. Nu-i nimic anormal sa ne dam cu parerea, insa nu ne dam noi mari ca hotaram noi ce se intampla cu bugetul, ce e bine si ce nu.
3."Ai inteles ca daca ma chema Mahomed sau Ismael sau Jet Li, argumentele de bun simt sunt aceleasi, pentru tine, daca ma chema Ceausescu schimba cu ceva argumentele mele? " Cand am spus de numele tau nu m-am referit la argumente, mai mult la caracter.

| KhludCiprian a răspuns (pentru Ben00):

2. Pe mine asa ma intereseaza impreuna cu logica si bunul simt.
Astea iti lipsesc din pacate, si de asta argumentele 1 si 3 nici nu merita discutate. Dormi in pace Andrei!

"Dormi in pace?" Am luat drept noapte buna. Mersi, am dormit foarte bine, am sa mai vorbesc cu tine seara sa imi spui noapte buna, ca vad ca unele cuvinte ale tale se implinesc. Astea au venit bine la 21.55.