| Maxim96 a întrebat:

Dragi atei, ce castigati voi prin necredinta voastra?

96 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

De ce mereu spui ateii?
mai sunt inca 5 miliarde de persoane care nu sunt crestine ele ce castiga ca nu sunt crestine?
pe langa asta sunt atatea religii in crestinism ca e gresit sa spui ca sunt de fapt 2, 1 miliarde de crestini care au multe convingeri diferite
de ce trebuie sa castigi ceva ca sa crezi in dumnezeu? de ce trebuie din interes de castig sa crezi in dumnezeu?
ce castiga atatia crestini care sunt doar cu numele?

| Veliar a răspuns:

Vor castiga un loc in casa tatalui nostru din adancuri.

| M25M a răspuns:

Draga crestine ce castigi tu daca iti pasa de credinta sau non credinta noastra? Cumva crezi ca primesti un punct in plus de la Doamne-Doamne daca convertesti un ateu?

| Uuuuuuu a răspuns:

Atei? Sunt crestini care nu cred. Ca mine, adica nu ca nu cred, dar ma indoiesc de existenta lui Dumnezeu. Nu o numi necredinta. Totul se numeste stiinta. Nimeni nu stie ce a fost sau ce va fi. Nu trebuie sa ne luam dupa Biblie. Bibilia a fost facuta ca sa aduca un ban in buzunarele anumitor preoti, pentru smecherii si pentru "binecuvantarea" preotilor cu BMW-uri si vile de lux. Adevaratii preoti sunt cei din varf de munte, cu haine rupte. Nu va mai incredeti atat de mult in Dumnezeu. Poate ca ma insel, dar exista un sambure de adevar in ceea ce am zis!

| Maxim96 explică (pentru M25M):

Nu voi face asta, mai bine mor.

| andreiush25 a răspuns:

Altul care nu doarme noaptea ca exista atei in lumea asta. Ia-te de mana cu kira si pupati oase impreuna.

| MMihai a răspuns:

Mai bine ateu decât creștin!

Eu nu mai sunt ateu din 1988 și 1994!

Până în 1988 am fost un ateu convins.

Între 1988 și 1994 am oscilat!

Din 1994 am renunțat definitiv la ateism dar și la oricare mizerie creștină, după o ceartă urâtă cu mizeria popească Constantin Galeriu
http://ro.wikipedia.org/wiki/Constantin_Galeriu
Constantin Galeriu (* 21 noiembrie 1918, Răcătău, Bacău - † 10 august 2003, București) a fost unul dintre cei mai importanți duhovnici ai Ortodoxiei române, preot și profesor de teologie.

| Maxim96 explică (pentru Uuuuuuu):

Fals! Dumnezeu exista.In Biblie se contine adevarul.
Iar despre preoti i-ti spun ca nu trebuie sa-i judecam, dar nu toti sut slujitori in duh si adevar la sfantul altar.

| ErrorFound a răspuns:

Ce castigi tu prin fanatism?

| Uuuuuuu a răspuns (pentru Maxim96):

Pe bune, adevarul? Niciodata. Lipsesc multe pagini din biblie.Multe lucruri imposibile, unde Dumnezeu supune la teste si omoara. De ce apar mai multe fapte rele decat bune?

| Maxim96 explică (pentru MMihai):

Nu e nici o mizerie crestineasca, tu nu intelegi.

| Uuuuuuu a răspuns (pentru andreiush25):

Tare asta!laughing

| Maxim96 explică (pentru ErrorFound):

Nu e fanatism, e o traire.Eu stiu ca majoritatea cred ca crestinii sunt nebuni, bolnavi, dar nu este adevarat.Cu noi este Dumnezeu pana la sfarsitul veacului.

| ErrorFound a răspuns (pentru MMihai):

Slava Domnului ca a murit. laughing

| ErrorFound a răspuns (pentru M25M):

Crede-ma, n-are sanse.

| ErrorFound a răspuns (pentru MMihai):

Pai banuiesc ca tot ateu ai ramas...
Sau te-ai dus pe islamism sau alt ceva?

| ErrorFound a răspuns (pentru Uuuuuuu):

Deci esti agnostica.

| ErrorFound a răspuns (pentru Maxim96):

Sper ca dupa veacu' asta sa lase omenirea-n pace...

| Uuuuuuu a răspuns (pentru ErrorFound):

Sincer, nu sti-am ce-i aia!:-slaughing
AGNOSTICÍSM s. n. Concepție filozofică idealistă care neagă, parțial sau total, posibilitatea cunoașterii obiective a lumii, a esenței fenomenelor. – Din fr. agnosticisme.
Da sunt. Nu se stie nimic despre trecut si nici despre viitor.

| RAY a răspuns (pentru MMihai):

Mihai te-ai intors la a crede in supranatural pentru ca isi ofera o alta viata

| benny34 a răspuns (pentru ErrorFound):

Bine punctat

| Sergiu1996 a răspuns (pentru RAY):

Sincer,nu ne pasa in ce credeti si in cine credeti, pur si simplu, Dumnezeu este adevarul, iar cei ce nu cred in el traiesc in minciuna.Deci,succes si traieste cu ziua de maine....caci pentru voi exista doar coincidente, minuni, nu...

| M25M a răspuns (pentru Sergiu1996):

Spune-i asta budistului, jainistului...

| RAY a răspuns (pentru Sergiu1996):

Dovedeste ca exista dumnezeu si apoi voi crede in adevarul tau

Nu e nevoie sa vad ca sa cred,, eu simt cu sufletul...

| Maxim96 explică (pentru RAY):

Dumnezeu se simte in inima!

| Sergiu1996 a răspuns (pentru M25M):

Pe tine te-am intrebat ceva? Si nu imi spune cui sa-i spun, caci pentru voi e inutil...

| RAY a răspuns (pentru Sergiu1996):

Nu ma interseaza cea ce crezi tu, eu ca sa cred am nevoie de dovezi clare cum ca dumnezeu exista

| RAY a răspuns (pentru Maxim96):

Si pe mos cracun copii il simnte in inima deci exista si pe alba ca zapada, scufita rosie sau indieni pe zeii lor le simnte in inima

Tipule,te tii de glume, dar cand viata te va invata ca este cineva mai superior ca tine, atunci vei intelege...