In comparatie cu tine, observ ca am multa liniste, si daca o am de cand inteleg cat de cat lumea (am dat imaginarul pe real), trebuie sa fie de la asta.
Te-ai intrebat vreodata de ce se micsoreaza si mor oamenii la batranete?
Nic. Se pare ca oxigenul e mistocareala. Pare sa fie ca un fel de bere cu lamaie, insa e doar o scurgere spirituala.
1. Nivelul inteligentei creste peste medie.
2. Poti trage cu raze laser din ochi.
3. Ai puteri telechinetice.
4. Ai control asupra fenomenelor naturale (poti provoca cutremure cand vrei).
5. Poti fi invizibil cand vrei.
6. Te poti dematerializa.
7. Poti sa invingi gravitatia, zburand.
8. Poti face sa apara elefanti din nimic.
9. Poti incendia lucruri prin puterea mintii.
10. Scapi de cosuri.
11. Scapi si de riduri.
12. Distruge micoza.
13. Scapi de negi.
14. Ai sa ai faima, bani, femei si bautura.
15. Te poti teleporta, daca nu am mai spus asta pana acum.
16. Eesti invincibil.
17. Poti sa-l invingi pe Hulck.
18. Vedere cu raze X.
Etc.
etc.
Ce vrei mai mult?
Tipule, si daca spui ca tu crezi in dumnezeu, de ce judeci si minti?
Eh, asta e una dintre cele mai mari prostii spuse de crestini. Un ateu nu are la dispozitie un zeu care sa-i ierte greselile, asa cum are un crestin, multi (atei) stiu ca "Every action has its price and its pleasure. Recognizing both sides, a warrior becomes realistic and responsible for his actions."
Si ce-ti pasa tie?
Oricum ignori raspunsurile noastre si tot pe calea indoctrinata mergi.
Crezi tu ca sunt oase. Noi le numim "moaste"...
http://www.google.ro/......tp?/imgres
Nu,la sfarsitul veacului va judeca poapoarele si apoi se va incepe alt veac-al vietii vesnice.
„Apoi va zice celor dela stînga Lui:, Duceţi-vă dela Mine, blestemaţilor, în focul cel vecinic, care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui!" (Evanghelia după Matei 25: 41)
„ Şi diavolul, care-i înşela, a fost aruncat în iazul de foc şi de pucioasă, unde este fiara şi proorocul mincinos. Şi vor fi munciţi zi şi noapte în vecii vecilor." (Apocalipsa 20:10)
„Iazul de foc este moartea a doua. Oricine n’a fost găsit scris în cartea vieţii, a fost aruncat în iazul de foc." (Apocalipsa 20:14-15)
„ Pe cînd era el(bogatul ) în Locuinţa morţilor, în chinuri, şi-a ridicat ochii în sus, a văzut de departe pe Avraam, şi pe Lazăr în sînul lui, şi a strigat:, Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine, şi trimite pe Lazăr să-şi moaie vîrful degetului în apă, şi să-mi răcorească limba; căci grozav sînt chinuit în văpaia aceasta.`
Pe lîngă toate acestea, între noi şi între voi este o prăpastie mare, aşa ca cei ce ar avea să treacă de aici la voi, sau de acolo la noi, să nu poată.`" (Luca 16:23-24,26)
„ Nu orişicine-Mi zice:,, Doamne, Doamne!" va intra în ‘mpărăţia cerurilor, ci celce face voia Tatălui Meu care este în ceruri. Mulţi ‘mi vor zice în ziua aceea:,, Doamne, Doamne! N’am proorocit noi în Numele Tău? N’am scos noi draci în Numele Tău? Şi n’am făcut noi multe minuni în Numele Tău?" Atunci le voi spune curat:,, Niciodată nu v’am cunoscut; depărtaţi-vă dela Mine, voi toţi cari lucraţi fărădelege.""(Matei 7:21-23)
Tipule, tu nu te saturi sa pui intrebari tampite? Ateii, majoritatea, sunt oameni cu caracter. Aici e vorba de adevar, nu de ipocrizie.
Tipule,ai grija de viata ta si ai grija cum vorbesti eu am credinta mea, nu sunt preot, calugar etc sunt un simplu om, care stie de biserica si stie cum sa se poarte decent...
De ce judec si mint,o fac involuntar, dar ma corectez, ma... tu crezi ca sunt calugar? sunt un om simplu, care stie de biserica, dar stiu sa ma port adecvat...
Cica "oameni cu caracter", lol, ma nu te complica in simplitate...
Pai ma, daca ai crede 100% ca exista, si ai vrea 100% sa ajungi langa el, ai fi calugar.
Fata de el, pentru ca si in cazul in care ar face rau cuiva, tot lui isi face, asta e farmecul inexistentei lui dumnezeu.
Siiiii vaaaai , daca nu ar fi dumnezeu, sa inteleg ca ai omori, te-ai droga, prostitua, s.a.m.d? Vad multi copii in imaginea de profil, presupunand ca sunt ai tai, daca nu era dumnezeu ii avortai sau omorai dupa nastere? Stii ca ursoaicele se ascund pe timpul iernii de ursi ca sa nu le manace puii si desi nu mananca 5 luni, ii hranesc pe aia mici cu lapte de la ele, apoi dupa ce ies, asa slabite cum sunt, cauta mancare pentru a avea lapte pentru a-si creste puii? Ar putea sa-i manance, ca doar nu crede in dumnezeu.
anonim_4396 întreabă: