| Maxim96 a întrebat:

Dragi atei, ce castigati voi prin necredinta voastra?

96 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Maxim96):

Daca il simntiti in inima de ce va urati intre voi, va faceti rau, de ce Romania e asa corupta, violenta etc?

| RAY a răspuns (pentru Sergiu1996):

Eu nu ma tin de glume, intreba orice copil daca nu il simnte pe mos craciun sau alba ca zapada

| ErrorFound a răspuns (pentru Sergiu1996):

Simti, simti. Lucreaza marijuana. laughing

| Maxim96 explică (pentru RAY):

Nu facem rau nimaui.Nu toti crestinii implinesc ceea ce e scis in Evanghelie.

| Sergiu1996 a răspuns (pentru RAY):

Tipule,cand percepi notiunea de imposibil, de escaladare a spiritului si de minune, atunci discutam... Eu vorbesc de nivel superior, de Dumnezeu-lumina lumii, el imi spune despre absurditati:"intreba orice copil daca nu il simnte pe mos craciun sau alba ca zapada"...

| ErrorFound a răspuns (pentru Sergiu1996):

Ha ha! Superior propriei persoane? Acum vad de ce va place sa fiti tinuti sub bocanc. Gandirea ta ar trebui sa fie(daca esti un om in toata firea):Numeni si nimic nu imi este superior. Eu sunt propriul meu stapan si sunt singurul din aceasta lume care decide pentru mine.

In tara asta sunt 99 la suta crestini de ce Romania nu e cea mai buna tara din europa?

| Lizzu a răspuns (pentru RAY):

laughing laughing

Tipule,toti traim in mormantul nesimtirii, aici intervine notiunea de constiinta, care este ecoul adevarului vesnic...

| M25M a răspuns (pentru Sergiu1996):

Linisteste-te dragule....Scuze ca am indraznit sa pun la indoiala "faptul" ca detii adevarul incontestabil...

| ErrorFound a răspuns (pentru Uuuuuuu):

Atunci ce rost are polologhia? happy

Cum il simnti pe dumnezeu daca imi vorbesti pe tonul asta, cand ai citit ultima oara biblia?

| Sergiu1996 a răspuns (pentru ErrorFound):

Tipule,mor de ras... omg

Tipule,crezi ca toti ce spun "Doamne, Doamne"?, intra in rai, e nevoie de daruire, de jertfire de sine...prea complicat pentru tine...

| Sergiu1996 a răspuns (pentru M25M):

"dragule",adevarul incontestabil il detine natura...

| Sergiu1996 a răspuns (pentru ErrorFound):

Sa fi avut viata vesnica, era ok ce ai spus, dar asa suntem simpli oaspeti pe acest colt de pamant...

| Scarbo a răspuns:

Timp pentru explorarea lumii, asta e cel mai important.

Dar voi sunteti crestini buni si iubitori de ce vb de mormantul nesimtiri?

| RAY a răspuns (pentru ErrorFound):

A trecut mult de la aia

Mai ai si tupeu sa spui ca nu va faceti rau, de ce minti omule in halu asta, eu nu vad ura in vorbele voastre, vorbiti cu ura si venin si nu exagerez va place sa amenitati cu iadul vesnic

| BlackSulphur a răspuns (pentru Sergiu1996):

Macar acum este "mornatul nesimtirii" si nu doar mormant... Vorbesc de EVUL MEDIU. Good old days, huh? Lumina multa era cand dadeau foc pe rug la cate o persoana. Cred si eu, mare este dumnezeu, si mare-i si necazul pe pamanteni, nu degeaba ei spera si tot spera, pentru ca sunt prosti, mai ales romanii, suntem o natie de prosti si de ignoranti, de aia nu se va alege nimic de tara asta! Uita-te la "catedrala mantuirii neamului", mi se face scarba de fiecare data cand imi amintesc ca exista un astfel de proiect in constructie in timp ce lumea moare pe capete. Desigur, nu este vina divinitatii! Cand moare cineva, e de vina doctorul, cand supravietuieste, normal ca dumnezeu este laudat. Mi-e mila de medici, in locul lor, nu i-as mai trata. Nu aveti decat sa va vindecat la biserica.

Nu suficient, vrei sa spui ca daca cred in Dumnezeu, nu judec, nu mint?

Crezi si tu asa ca sa fi in turma

Si pentru tine e complicat observ din moment ce habar nu ai de predicile lui isus

| Sergiu1996 a răspuns (pentru BlackSulphur):

Cam asta e tot ce ai putut spune? Prisma constiintei tale nu-ti ofera mai mult, ce pacat ca ochii sufuletului sunt orbi...

| Sergiu1996 a răspuns (pentru Scarbo):

100%

| Maxim96 explică (pentru RAY):

Asa spune Scriptura despre iad.

Da versetul unde scrie ceva de iad

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Liniste si libertate!