anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista crestini in Romania sau crestini doar cu numele?

70 răspunsuri:
| danut a răspuns (pentru Celcestietot):

DACA eu studiez Biblia si tu DOAR asculti ce spun eu, NU TI SE VA FIXA in creier informatia, asa ca STUDIATI Biblia.
"2. Dar trebuie ca episcopul sã fie fãrã prihanã, bãrbatul unei singure neveste, cumpãtat, întelept, vrednic de cinste, primitor de oaspeti, în stare sã învete pe altii.
3. Sã nu fie nici betiv, nici bãtãus, nici doritor de câstig mârsav, ci sã fie blând, nu gâlcevitor, nu iubitor de bani;
4. sã-si chiverniseascã bine casa, si sã-si tinã copiii în supunere cu toatã cuviinta.
12. Diaconii sã fie bãrbati ai unei singure neveste, si sã stie sã-si cârmuiascã bine copiii si casele lor.
13. Pentru cã cei ce slujesc bine ca diaconi, dobândesc un loc de cinste si o mare îndrãznealã în credinta care este în Hristos Isus.
6. Dacã este cineva fãrã prihanã, bãrbat al unei singure neveste, având copii credinciosi care sã nu fie învinuiti de destrãbãlare sau neascultare. "

| Celcestietot a răspuns (pentru danut):

Dar sa nu crezi ca eu nu am studiat din Biblie si ca ascult doar la tine, stiam acea sursa. Acolo este doar parerea lui Pavel, care este om.

Pavel A FOST trimisul lui Dumnezeu pentru noi, pentru neamuri asa ca daca nu cred ce spune Pavel, nu cred nici ce spune Dumnezeu.

Si altii au fost oamenii lui Dumnezeu inainte de Pavel si acestia inca mai exista in zilele noastre. Oamenii (cu adevarat a) lui Dumnezeu ai zilelor noastre de ce sunt de necrezut?

Sunt destui oameni ai lui Dumnezeu si acum DAR nu ca Pavel.

Păi dar ce a făcut Pavel de este special?

Da, Pavel a fost INITIAT si CHEMAT direct de Dumnezeu printr-o viziune. Pavel era unul din cei mai destepti evrei ai vremii. El a fost scolit de catre Gamaliel pentru a deveni Mare Preot dar Dumnezeu l-a chemat inainte facandu-l ucenic al SAU.

| alex598 a răspuns:

Există și creștini reali și creștini doar cu numelehappy

Și cei care l-au văzut pe Dumnezeu
înafara de Pavel, nu sunt și ei speciali sau creștinii practicanți, nu sunt și ei importanți, ori vorbele acestora?

Ba da, sunt Ucenicii cei care au fost chemati in mod direct DAR Pavel NU la intalnit pe Hristos in viata reala si Biblia consemneaza ca Pavel a PRIMIT o chemare Speciala consemnata chiar de Ucenici.