| EmaS a întrebat:

Exista Dumnezeu? Exista dovezi in sprijinul existentei lui Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Da exista Dumnezeu, dorinta mea fiind ca toate inimile sa fie atinse de dragostea Lui. O, de ar cauta toti oamenii mantuirea sufletului lor!

111 răspunsuri:
| EmaS explică (pentru MishuD):

Nu te amagi singur, nu am nevoie de nici o confirmare.

| Inferno a răspuns (pentru XxCrysXx):

Da da o dovada. Intrebarea suna asa:"Exista Dumnezeu? Exista dovezi in sprijinul existentei lui Dumnezeu?"
Pai daca universul nu s-a creat prin stiinta atunci s-a creat prin nestiinta.

| bestialu96 a răspuns:

Dumnezeu devieaza de la unele legi ale universului, cum nu stiu eu totul. Parerea mea este ca NU... dar doar parerea mea.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Numai sunt ignorat?

| EmaS explică (pentru soimos):

Dragul meu daca gasesti o comoara ce faci :o tii numai pentru tine sau o imparti si cu altii?

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru EmaS):

Ema cei aia o dovada pentru tine?

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Esperança):

Fiecare crede in ce vrea mie nu-mi pasa de crezul cuiva sau de religia cuiva

| Esperança a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Poate tu te intelegi, ca eu NU!
Nu te intereseaza dar toata ziua stai la categoria "Religie" legandu-te de unul si de altul, nu te intereseaza dar imi pui tot felul de intrebari, esti cam ciudat!

Nu stau toata ziua pe TPU, raspund la toate categoriile unde pot ajuta omul ca de asta intru sa ajut daca pot, nu ma leg de nimeni raspund la intrebarii

| Esperança a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Eu am zis de religie, nu ca stai tu toata ziua pe TPU. Iar cat despre asa zisul ajutor, e de-ajuns sa arunc o privire printre raspunsurile si intrebarile tale si sa iti zic ca "Nu se vede"!

Nu am voie sa ma exprim?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista un creator, dar nu asa cum ti-l inchipui tu. Exista si dovezi, dar nu asa cum le expui tu.
Exista si puterea credintei, dar nu asa cum sustine majoritatea crestina.
Exista si atingerea absolutului, dar nu asa cum invata Biblia.
Nimic nu este ceea ce pare a fi!
Nimic nu da dreptul omului sa subjuge alt om in numele unei prapadite de religii, sau sa ucida in numele ei.
Nimic bun nu se poate realiza, atunci cand cel care tinde spre finalizare este slobod de gura.
Deci, draga Ema, daca iti doresti cu adevarat sa cunosti caile ascunse ale creatorului suprem, cred ca ar trebui sa te dedici mai mult meditatiei in loc sa porti conversatii pe Internet.

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Dar de unde stii tu cum mi-L imaginez eu pe Dumnezeu? Eu Il cunosc intr-un mod personal.Si apoi, draga Kronstadt, daca eu nu as folosi internetul cum ar afla multi despre Dumnezeu? Pentru ca, vezi tu, la biserica nu prea se inghesuie multi sa mearga, si atunci le aduc eu '' biserica ''pe TPU! Este bine sa folosim orice ocazie pentru slava lui Dumnezeu. Si daca am aceasta oportunitate de a vorbi despre Dumnezeu intr-un mod armonios si placut, de ce nu? Nu vezi ca suntem bombardati de peste tot cu tot felul de reclame? Eu de ce sa nu Ii fac reclama Celui ce ne-a iubit atat de mult?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ca de obicei, pierzi esentialul... O seara faina!

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru anonim_4396):

Un fel de filozofie budista? yoga?

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Parca tu trebuia sa ne spui asta

| Coconutz a răspuns:

Nop.

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Ca de obicei, inteleg numai cum vreau eu! laughing Nu cred ca prin meditatie poti sa Il cunosti mai mult pe Dumnezeu, ci prin rugaciune si prin citirea Cuvantului Sau. Ii poti cunoaste atributele si puterea.

| EmaS explică (pentru adulahfaapdoøjadjal):

Dar ma credeti, daca va spun?

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns (pentru EmaS):

Nu

Ghici cine pierde? Eu, nu!

| EmaS explică (pentru ateuNEGATIV):

Te-am invatat eu sa slujesti altor dumnezei? Eu te indemn sa slujesti singurului Dumnezeu adevarat!

Iadul este probabil motivul principal pentru care Dumnezeu L-a trimis pe Iisus Hristos pentru a plăti pedeapsa pentru păcatele noastre. A fi exterminat după moarte nu este o pedeapsă corectă pentru păcate, ci iadul etern este fără îndoială pedeapsa corectă. Moartea lui Iisus a însemnat o moarte infinită, plata pentru pedeapsa infinită a păcatelor noastre – astfel încât noi să nu mai fim nevoiţi să plătim în Iad pentru toată veşnicia (2 Corinteni 5:21). Tot ce trebuie să facem noi este să ne pocăim şi să ne punem credinţa în El şi astfel suntem salvaţi, iertaţi, curăţaţi şi ni se promite un cămin veşnic în cer. Dumnezeu ne-a iubit atât de mult încât a făcut mântuirea posibilă pentru noi. Dacă noi vom respinge acest dar al vieţii veşnice, tot ce ne va rămâne vor fi consecinţele eterne ale deciziei noastre.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns (pentru EmaS):

Sure

| ahri a răspuns:

,, Oamenii cred că ceea ce este valabil pentru viaţa de toate zilele este aplicabil şi pentru lucrurile cele mai înalte ale existenţei. Ei nu se gândesc că ceea ce caracterizează aceste lucruri este tocmai faptul că nu se poate vorbi despre ele aşa cum se vorbeşte în viaţa de toate zilele, că în legătură cu ele nu se pot pune întrebările în acelaşi fel. Căci, mergând în sus de la o noţiune la alta, de la leu la animal de pradă ş. a. m. d., obligatoriu ajungi la ceva care nu mai poate fi descris, când nu mai are sens să întrebi: Ce este aceasta? Căci atunci când întrebi vrei să ai pe lângă subiect un predicat. La un moment dat trebuie să existe însă o Fiinţă supremă care nu mai poate fi explicată decât prin ea însăşi. Întrebarea Ce este Dumnezeu? este fără rost, în sens logic. Poţi merge ascendent până la superlativ; superlativului nu-i mai poţi ataşa însă niciun predicat, căci răspunsul care-l primeşti după aceea este: Dumnezeu este...; şi ceea ce urmează a-l descrie pe Dumnezeu ar trebui să fie superlativul. Ar fi cea mai stranie dintre contradicţiile posibile. "

Mai invatat sa cred intr-un proroc numit isus

| EmaS explică (pentru ateuNEGATIV):

Dar Isus este mai mult decat un prooroc! El este Fiul lui Dumnezeu. Deci in esenta este Dumnezeu.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce trebuie sa existe ceva divin?

Cui se ruga Iisus inainte de crucificare?

Dumnezeu in vechiul testament nu spune ca are un fiu el spune ca comunica doar prin prorocii am mai gasit ceva in biblie alți dumnezei se închină Lui" (Psalm 97:7 - 9