De fapt, dacă nu dovedești că există, este EVIDENT că nu există. Și asta nu numai referitor la religie și la Dumnezeu, ci în general la orice. Cum se zice la poliție? „Nevinovat până la proba contrarie.". Adică nu s-a găsit vinovăția, rezultă că nu e vinovat.
Se mai trezeste cite un adormit @rapplex care spune ce il taie mintea "" Mos Gerila=Mos Craciun. Cine sarbatoreste aceasta sabratoare pagana? Cred ca nu mai trebuie sa spun."
Urzi23 in dialog :
Crestinii sarbatoresc pe 6 dec Sf Nicolae, ateii au pe mos gerila Pe 25 dec crestinii sarbatoresc " Nasterea Domnului " Ateii se roaga la mos gerila si la mos craciun sa le aduca verigile lipsa, dar verigile aduse de mos sunt fix ciuciu. Ateii cind eu sarbatoresc "Invierea Domnului " ei sarbatoresc iepurasul Cind eu sarbatoresc " Inaltarea Domnului " ateii sarbatoresc verigile lipsa si stramosul comun.
FărăCapsLock a răspuns (pentru Siebenburgen):
De fapt, dacă nu dovedești că există, este EVIDENT că nu există.,,,,,,
Urzi23 bubuind de intelepciune :
Deci daca tu poti dovedi ca ai minte si eu o pot masura,pipai, cintari atunci este ok Dar daca nu poti dovedi existenta mintii in capul tau dupa ce pot eu masura si accepta, atunci inseamna ca tu nu ai minte?
Apoi :
Aplicind teoria ta geniala daca tu nu poti demonstra ca ai minte,"este EVIDENT ca nu exista ".
Apoi :
Ateii ma fac sa ma sparg de ris
Adevarat. Pe jumatate...
Daca nu dovedesti vreodata ca exista acel ceva atunci intr-adevar nu exista, dar cum noi inca avem timp sa dovedim, este acea sansa sa existe. Si spun asta pentru ca avem timp sa dovedim... deoarece nu este sfarsitul lumii, nu?
Rapplex a răspuns (pentru Urzi23):
Esti sub nivelul minim de inteligenta.Devii pe zi ce trece subiect de studiu.Care e scopul tau, sa devii primul om ce face din prostie hobby?
Urzi23 in dialog :
Poate ai chiorit si nu ai priceput intrebarea o pun special pentru tine :
BrD intreaba:
Exista Dumnezeu?
Vreau argumente pro si contra.
Apoi :
Daca nu pricepi roaga pe mama ta sa citeasca pentru tine si sa te lumineze la minte cu fraze simple pe intelesul tau.
Tu esti in regula mental? Nu te-ai luat tu de de atei ca sarbatoresc Mos Craciun? Si nu ti-am mai spus de n ori argumentele inexistentei vreunei forte divine. Evita sa vi cu argumente copy/paste si fi original.P.S.:As vrea sa vad ca ai clinic sanatos de la un medic psihiatru, ca sa ma conving de niste banuieli.
Nene, exista spovada, si pe deasupra, faptele bune vor fi cantarite cu cele rele.
Si de unde **** mea scoateti tampeniile astea cu banii? Dai bani doar daca vrei, nu-ti baga "popa" cutitu-n gat daca nu ii dai banii si nici nu pierzi mantuirea din cauza asta, intereseazati-va inainte sa vorbiti, nu vorbiti aiurea niste tampenii pe care nici macar voi nu le credeti.
Ce treaba ai tu ma cu banii bisericii? Tii i-a tie din salar? nu prea cred, asa ca nu mai vorbi aiurea te rog eu.
Aloooooo pe 25 dec Crestinii sarbatoresc Nasterea Mintuitorului,citeste Dumnezeiestile Scripturi, noi nu avem taine cu mos craciun al vostru scris pe pungi
Apoi :
Ateii au inventat si ei ceva :mos gerila si mos craciun sa nu ramina de caruta in decembrie si sa se uite chioris la Crestinii care sunt in sarbatoare
Apoi :
Cind Crestinii sarbatoresc Invierea Domnului conform Dumnezeiestilor Scripturi, amaritii de atei sa nu ramina de caruta sarbatoresc iepurasul
Apoi :
Vezi ca nu esti greu de cap si ai priceput diferenta
Nu, nu stiu la ce te-ai referit. Cu care simt il simti pe Dumnezeu?
Hai du-te ma nu ma innebuni! Ce ti-ai zis tu cu comentariul asta,ca mi-ai zis-o aici, m-ai facut praf a? Gandeste de doua ori inainte sa mai faci afirmatii 'destepte' ca asta 'pretenas'. Daca tot ti-ai tras fir de net prin lanu' de porumb, te mai poti si documenta prin intermediul acestuia sa stii.Bafta!
Pai prin care simt il simti ma, am inteles ca tu il simti, dar cum?
Da exista Dumnzeu argumentul e biblia si daca asta nu te convinge pune-l la incercare si ai sa vezi ca iti raspunde
Peeder96 a răspuns (pentru BrD):
Nene, exista spovada, si pe deasupra, faptele bune vor fi cantarite cu cele rele.
Si de unde **** mea scoateti tampeniile astea cu banii? Dai bani doar daca vrei, nu-ti baga "popa" cutitu-n gat daca nu ii dai banii si nici nu pierzi mantuirea din cauza asta, intereseazati-va inainte sa vorbiti, nu vorbiti aiurea niste tampenii pe care nici macar voi nu le credeti.
Ce treaba ai tu ma cu banii bisericii? Tii i-a tie din salar? nu prea cred, asa ca nu mai vorbi aiurea te rog eu.
Da, tin sa precizez ca guvernul Romaniei aloca fonduri pentru biserica si religie. Si de unde crezi ca da statul bani? din taxele pe care le platim. Si cu ce bani platim taxele? Cu banii din salariu. Deci da, imi ia mie din salariu. Intereseaza'te tu! Minte bleaga
Ba @rapplex, da' tu mult ai mai studiat la viata ta... pune dracu mana pe o carte sau deschidi wikipedia si pe urma sa vi aci cu argumente.
Daca vi tu cu argumente gen: "exista dumnezeu pentru ca am studiat eu" zi'ne si noua ce dracu ai studiat. Ai studiat sudoku? Dar asta te cam depaseste la inteligenta.
Zi mai bine ca te'a pus mama ta sa crezi in doamne doamne ca asa trebuie, sau ca e rau daca nu faci asta. Si gata. Dar nu veni tu cu pretexte de genu "am studiat eu". Carti de desen?
Ematei întreabă: