Http://bloguludan.ro/2011/01/taxe-taxe-b-o-r-taxe/
http://jeanette.ro/si-tu-dai-bani-la-bor/
http://www.ziare.com/articole/bor+impozit+fisc+profit
Ca sa iti faci o idee
Dumnezeu exista ca altfel tu nu ai exista daca El nu ar exista! Degeaba zic unii ca stiinta nu a gasit dovezii! Dumnezeu te-a creat si degeaba zic unii ca omul e trage din maimuta! hai sa-ti dau un exemplu: sa zicem ca na, omul nu are creator si se trage din maimuta.Pe maimuta cine a creeat-o? Dumnezeu exista si vrea ca tu sa te intorci la El! Te iubeste! si sa nu ii asculti pe aia care zic ca are nevoie de bani, fiindca prostii mai mari ca aia care or scris asta nu exista! DUmnezeu exista si te iubeste! Intoarce-te la El cat mai este timp pentru ca El si-a dat unicul Fiu pentru tine!
Am spus al tau, nu a oricarui om. Cat despre tomografie, asta nu exista in trecut si totusi oamenii credeau ca au un creier, consider ca este la fel si cu divinitatea, exista, dar nu avem inca mijloace de a dovedi.
De unde dracu le scoti ma? De unde stii tu ca in trecut oamenii nu stiau ce e ala creier dar totusi credeau? Tu ce visezi noaptea spui dimineata? Sau si asta scrie in Biblie?
Dacă spui că nu există îţi primeşti un cârnaţ de stupid, da' dacă stai să te gândeşti cam aşa e...
Cum dracu' existau posibilitati in trecut pentru a "se ajunge" la creierul unei persoane, cat timp aceasta era in viata?
Simplu. Luai un bolovan si ii dadeai unuia in cap pana i'l faceai zob. Apoi vedeai ca are ceva in el. Apoi mai ii dadeai si altuia. Si dupa ce le spargeai testele la vreo 10-12 persoane, ajungeai la concluzia ca si restul care sunt vi, au asa ceva in capsor.
E complicat nu? Pare ireal? Iti dai seama ca "minunile" facute de Hristos sunt mult prea irealistice pentru a le da crezare si tu totusi crezi ca e posibil?
Acum...i'a zi tu, care din noi pare ca n-are creier?
Vezi, exact aici vreau sa ajung. Faci un experiment, se repeta si se repeta pana ajungi la concluzia ca asa este tot timpul.
Acum, transpune-ti teoria in alte planuri.
In urma cu cativa ani nu se stia ce forma are pamantul. Cativa oameni au venit cu ideea cum sa ar fi rotund ceea ce atuci parea imposibil, ridicol, nestiintific exact cum pare unora religia in zilele de azi. Pe parcursul dezvoltarii omenirii, s-a dovedit ca intr-adevar este rotund.
La fel a fost si cu soarele, care se presupune ca se invartea in jurul planetei.
Oamenii nu aveau suficiente resusrse pentru a demonstra adevarul.
Aplicand teoria ta cu "sparg capul la 1, la 2, la 10, atunci toti sunt la fel" ajungem la concluzia ca tot ce este ridicol, deplasat, nestintific va ajunge perfect logic.
Doar ca Dumnezeu inca nu s-a dovedit Si cu siguranta nu o va face. A fost nevoie de nenumarate experimente pentru a descoperi ceva. Dar experimentele nu durau mult. In schimb cautarea lui Dumnezeu se intinde pe secole si nu se descopera nimic. De ce? Pentru ca nu este.
Depinde, poate nu are totul o asa estetica, unele cautari dureaza mai mult si altele mai putin, dar lasand asta, pot afirma despre ateism si crestinism ca sunt 2 poli tampiti. Dintre toate conceptiile filozofice ador agnosticismul(s-ar putea sa fi auzit de el), este cel mai rational posibil. Sa nu sustii ca exista divinitatea este la fel de irational precum sa sustii ca exista.
Ai inteles gresit. Eu sunt agnostic. Spun ca nu exista dumnezeul biblic si sunt total impotriva credintei in el.
Stiu ca exista ceva, doar ca nu stiu ce si nu stiu sigur care sunt regulile pe care trebuie sa le urmam si pana la urma unde ajungem. Dar repet, dumnezeul biblic este o mare inventie cu multe contradictii si multe bug'uri. Am foarte multe argumente impotriva unui astfel de dumnezeu.
Uite o problema de logica:
Dumnezeu este ATOTPUTERNIC si ATOTSTIUTOR.
Adica el poate face orice si in acelasi timp el stie tot (trecut, prezent, viitor).
Daca Dumnezeu stia viitorul dinainte sa creeze omul (adica daca il va face pe Adam, automat va veni o Eva si impreuna vor manca din marul ala si bla bla bla in data de 29.12. 2011 un oarecare BrD va scrie asta aci si cate si cate alte evenimente nu se intampla in acest moment inclusiv ce se va mai intampla pana la Apocalipsa si chiar dupa), de ce l-a mai creat? De ce nu a zis "Mai bine'mi bag un bat in cur, sunt atotputernic, pot sa creez o fiinta mult suprema lui Adam si care sa traiasca in Paradis si care sa nu manance mere si toata lumea sa fie fericita!".
Vezi ce prostie? Dumnezeu stia ce o sa se intample si totusi a lasat sa se intample. Pe langa asta, in toata atotstiinta lui nu stia ce vor face oamenii.
Sper ca ai inteles.
Si eu m-am gandit la asta, nu exact asa. Nu demult am citit o carte care facea referinte la rai, iar pentru a intra in rai nu era necesar sa ai anumite virtuti ci sa-l ierti pe Dumnezeu. In opinia mea, autoarea este geniala, este vorba despre Anne Rice.
Cred ca este in genetica treaba cu credinta. Adica avem tendinta sa credem ca nu suntem singuri si ca e ceva dupa asta. Ca ne alegem un dumnezeu o facem din optimism, speram sa ajungem undeva dupa. Numai ca unii fac asta din prostie. Se cred incatusati sa isi dedice viata dumnezeului pe care'l aveau parintii lor. Hai sa zicem ca nu e nimic exagerat de rau in asta. Este doar rau si atat.
Dar sa da bani la biserica si la preoti, avand in vedere ca ei au salariu pentru asta, sa-ti alege prietenii in functie de religie, si ucideri in numele crestinitatii si toate astea...pe mine ma intriga.
Am fost botezat ortodox. Si o vreme am crezut in asta. Credeam aberatiile bibliei si nu vroiam sa vad cat de aberante sunt.
Dar intr'o zi mi-am zis: "Poate voi ajunge'n rai, am cateva greseli dar voi fi iertat. Imi pare rau de cei nascuti in India (si in tari cu alte religii) ca ei nu au nici o sansa!"
Si de aci a pierdut tot. Mi'am dat seama ca dumnezeul in care credeam eu e atat de ipocrit incat permite nasteri de oameni in zone in care niciodata nu se va auzi de El. Adica el are o placere in a face oameni predestinati pentru iad? Si incetul cu incetul am pus intrebari, am cautat raspunsuri, mi-am dat raspunsuri si am ajuns la concluzia ca nu exista acel dumnezeu in care credeam cu desavarsire.
Si am gasite muuulte materiale care mi'au fost de un real folos. De la contradictii biblice, pana la satanismul modern.
Haha, ma intriga contradictiile biblice, cu toate ca inca nu am citit-o pe toata. Cat despre predestinati in iad... hmm, majoritatea crestinilor pe care i-am cunoscut sustineau ca nirvana si raiul sunt de fapt acelasi loc. Cat despre admiterea acolo, pare mai corect sa fii pur si simplu bun decat sa venerezi o anumita persoana. Nu-mi plac bisericile, nici oamenii in genereal. Interpreteaza religia in mii de feluri si se roaga in gloata, ceea ce ma dispera. Din ce am vazut la alti oameni, religia seamana cu "iubeste-ma sau mergi in iad". Nah... nu as putea veci sa practic crestinismul 'adevarat'.
Se spune ca un fel de al saselea simt, nu se poate explica in ce fel
Dumnezeu exista! nu te lasa deceptionat de cel rau, preaiubitule.
Miracole s-au intamplat ieri, azi, poate daca Dumnezeu ne mai suporta RAUTATEA si rebeliunea vor mai fi, eu sper ca lumea sa se opreasca din pacat:
http://www.youtube.com/watch?v=n4ImHc8cVXA&feature=youtu.be
Un demon vorbeste printr o fata, s a intamplat intr o biserica.Bine, slava Domnului ca fata a fost salvata la timp!
https://www.youtube.com/watch?v=Yuer_zvPR0o&feature=plcp
ALELUIA.
TU ALEGI dacca vrei sa il urmezi sa ti iei crucea, mai sti ca cel rau s a mandrit si a fost aruncat din Paradis? si niste ingeri l au urmat.
Dumnezeu te iubeste foarte mult, numai ca tu nu poti intelege cat de mult ne iubeste, Si a dat si viata pentru noi, ce doava mai vrei, asta pentru ca noi sa avem viata vesnica prin El, ma rog in numele Domnului Isus ca deceptia sa dispara.Amin.
Slava Domnului.
Cerurile spun slava lui Dumnezeu, şi întinderea lor vesteşte lucrarea mâinilor Lui.
2 O zi istoriseşte alteia acest lucru, o noapte dă de ştire alteia despre el.
3 Şi aceasta fără vorbe, fără cuvinte al căror sunet să fie auzit:
4 dar răsunetul lor străbate tot pământul, şi glasul lor merge până la marginile lumii. În ceruri El a întins un cort soarelui.
Rom 10.18;
5 Şi soarele, ca un mire care iese din odaia lui de nuntă, se aruncă în drumul lui cu bucuria unui viteaz:
6 răsare la un capăt al cerurilor şi îşi isprăveşte drumul la celălalt capăt; nimic nu se ascunde de căldura lui.
7 Legea Domnului este desăvârşită şi înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată şi dă înţelepciune celui neştiutor.
Orice plan are un proiectant. Universul are un plan foarte complex.Prin urmare, universul a avut un Proiectant.
Desigur ca exista.
Doar el te-a creat pe tine si pe cei din jur.El a creeat toate lucrurile din jurul tau(biserica, copacii, pasarile, animalele etc)
Nu cred in Dumnezeu, nu cred ca exista."Cand mori nu mergi in rai sau iad, ci in intuneric".In seara asta pur si simplu mi-a venit in minte spirite naturale.M-am uitat la cateva videoclipuri si pana la urma am ajuns la un videoclip in care zicea ca un om si-a vazut moartea cu ochii.Sincer chestia asta m-a pus pe ganduri.Imi spuneti voi daca exista sau nu? Va rog mult!
Ematei întreabă: