Nu stiu daca sunt bună sau rea dar stiu că dragostea lui Dumnezeu este turnată in inima mea si se manifestă in:bucurie-tăria dragostei,pace-siguranta dragostei,indelunga răbdare-răbdarea dragostei,bunătate-purtarea dragostei,facerea de bine-caracterul dragostei,credinciosia-increderea dragostei,blindete-smerenia dragostei, stăpinirea de sine -biruinta dragostei. Vreau să fiu o jertfă vie, sfintă si plăcută lui Dumnezeu.
Nu exista oameni buni si rai, pentru ca nu exista bine si rau. Dar de ce n-o intrebi pe maicutza Sally de la Sunday School?
Din categroia omenilor care isi vad de treaba lor si se comporta cu alti cum se comporta si ei!
Exista cretini(la propriu) si Einsteini. Tu din care categorie faci parte?
Fata mea, nu totul e in alb si negru. Mai regleaza-ti TV-ul.
Eu ma straduiesc sa fac binele, sa fac voia lui Dumnezeu in viata mea.Este o alegere.
Ema sau Andra va rog frumos sa ma ajutati. Caut calea spre salvare. Indrumati-ma!
Pai nu cred ca sunt buna dar nici chiar rea cred ca ma incadrez in ambele catagorii,uneori fac bine alteori rau, e alegerea mea, dar tortusi inclin de cele mai multe ori spre rau.
Depinde de tine.Tu alegi cum vrei sa traiesti.De tine depinde daca vrei sa faci binele sau raul.
Eu fac parte din categoria oamenilor ultra super mega absolut de rai.
Iesim la un suc?
Îi veţi cunoaşte după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini? - Matei 7:16
Aşa că, după roadele lor îi veți cunoaște. - Matei 7:20
Dupa cum răspunde fiecare ii vei cunoaște!
Desi as vrea sa fac numai bine, fie mie sau celor apropiati, nu reusesc mereu.Fiecare avem in noi o doza de rautate, la unii infima, la altii imensa.Eu totusi incerc, incerc si incerc.Multa lume mi-a zis ca am un suflet prea mare pentru societatea in care traim.
Oameni buni si oameni rai?! Pai in raport cu ce definesti aceste notiuni total subiective?! Exista vreun sablon care sa defineasca aceste doua concepte, binele si raul?!
Si vampiri cum sunt...hai ca ma intereseaza si pe mine...