| Raquella a întrebat:

Exista oameni buni si oameni rai. Tu din ce categorie faci parte?

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Nu stiu daca sunt bună sau rea dar stiu că dragostea lui Dumnezeu este turnată in inima mea si se manifestă in:bucurie-tăria dragostei,pace-siguranta dragostei,indelunga răbdare-răbdarea dragostei,bunătate-purtarea dragostei,facerea de bine-caracterul dragostei,credinciosia-increderea dragostei,blindete-smerenia dragostei, stăpinirea de sine -biruinta dragostei. Vreau să fiu o jertfă vie, sfintă si plăcută lui Dumnezeu.

105 răspunsuri:
| Raquella explică (pentru GoodGuyOviCONTSUSPENDAT):

Conteaza ce spune Dumnezeu despre mine.Eu ma straduiesc sa fiu buna, cu ajutorul Lui.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns (pentru Raquella):

Dar nu o sa te plictisesrti in Rai fara noi? sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andra nu te supara pe mine dar esti copil tu nu vezi bine ca BRO+justitiarul+ardanaxur1951=? 1+1+1=nu 3 =ardnaxur1951 sub forma de treime a raului.Vad ca te freci la ochisori si nu crezi, tu o vezi pe ardnaxur1951 o femeie corecta si nici usturoi nu a mincat, nici clone 10 nu are. Andra nu tot ce zboara se maninca si ce merge pe bicicleta este sfinta.Ea este o femeie rea si necredincioasa.Ai ghiotura de stupid de la ei si ei intre ei la toate nelegiuirile lor dau inteligent.In ograda la tine a fost razboiul clonelor si ardnaxur intarita si "asmutea "clonele pe tine ele sunt pe postul papusilor ardnaxur1951 este papusarul negru la suflet ca zmoala. Ei cu tona de batjocura iar tu cu bunul simt ai reusit sa ii potolesti.Ei au venit pe capul tau ca pe vremuri primitivii cu Goliat in frunte si asta avea 6 degete la o mina 6 coti inaltime si 6 livre in cap ca era plin cu metin.Tu ai reusit sa maturi asfaltul cu toata ciurda, iar pe Goliatul lor justitiar il peteceste si acum ardnaxur1951 Ai reusit sa ii razbesti pe primitivi ca ei au venit cu gura mare, imbracati in piei de oaie cu bitele la spinare pe post de cuvinte, numai ocara a iesit din gurile lor s,,,,,, e,

| Raquella explică (pentru anonim_4396):

Ai perfecta dreptate,dar ei au tupeul sa spuna ca eu i-am jignit,ca nu am educatie, desi iti spun ca toti cei din jur apreciaza ca sunt bine educata si cei sapte ani de acasa, si vecinii nostri ne apreciaza ca familie.Respectam pe toata lumea si sarim in ajutor de cate ori este nevoie.Dar pentru astfel de oameni veninosi si fara caracter,care isi permit sa ma jigneasca fara sa ma cunoasca, nici nu mai am cuvinte, pentru ca as pacatui.Prefer sa ii ignor. Daca te vei uita, ori de cate ori este o cearta, sunt prezenti si ei.Asta denota ce fel de oameni sunt.Pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Raquella):

Http://www.TPU.ro/......ina-1.html
ardnaxur1961 a răspuns:
De curiozitate: la aia 21 de ani ai tai, ai reusit sa-ti depasesti numarul de la pantofi cu valoarea IQ-ului?
Ce curiozitati am si eu!
http://www.TPU.ro/......ina-2.html
justitiarul a răspuns (pentru Maidanezul):
Maidanezule? IQ-ul tau e putin mai mare ca numarul de la pantof?
Uite cum schimba blana ardnaxur1951 parca se sch decorurile si costumele la o piesa de teatrau.Dar mintea ei diabolica nu o indeamna la ceva constructiv din contra o indeamna numai la rele.Te vad mirata Re tabara cu toate conturile pe capul omului si raporteaza din ac calculator dar dupa 10 conturi si suspenda un nevinovat.In mintea ei plina de rautate este satisfacuta ca a facut un rau. Credinta in ea =ioc dau un ex acum 50 de ani incepe sa impleteasca un "jerseu" cu andrelele si a facut doar 5 rinduri si alcatuiala zace prin debara La fel este si ea cu credinta,pina si cei de la @SatanFamily vin sa se sfatuiasca cu ea,ca multe mestesuguri are si le da clasa celor sus numiti.Dau un ex din batatura de la Religie, nu mai am titlul intrebarii, dar un tinar dorea sa se casatoreasca si o inima evlavioasa Maidanezul ii propune tinarului pe ardnaxur1951 Te vad mirata si curioasa ca nu ai fost invitata la nunta Re cind a dat tinarul ochii cu mireasa a facut infarct si acum ii face Parastasul de 40 de zile Vad ca te intrebi dar cu bietul Maidanez care a avut numai intentii bune? Re Maidanezul 30 de zile este in Ceata Mucenicilor si Martirilor TPU.

Nevinovatul de tine.Eu sunt mic, nu stiu nimic.E bine asa.

anonim_4396

De fiecare data cind te-am intrebat, ori NU ai raspuns, ori ai deviat subiectul. Poate tu nu constientizezi ca jignesti fara sa fii jignita.
Inca odata, unde sint jignirile, unde ai fost jignita? Da-mi exemple, da-mi link-uri.

| teo5151 a răspuns (pentru Raquella):

Chiar crezi ca sta cineva sa-si faca un cont doar ca sa castige un argument cu tine? In primul rand, cu oameni ca tine, niciodata nu se castiga argumente. In cel mai bun caz, se planteaza idei care, in timp, cresc atat de mult in interior incat reusesc sa te schimbe ca om. Asta s-a intamplat in cazul meu (da, am fost si eu ca tine) si sincer sper sa se intample si in cazul tau. Incearca sa iti deschizi mintea si sa iei in considerare ceea ce spun ceilalti, nu trece pe langa doar pentru ca nu iti convine.

In toate raspunsurile tale.Ai pus intrebari retorice, ai facut aluzii, m-ai jignit si nu mai vreau sa am de-a face cu tine, nici macar prin intermediul TPU.

anonim_4396

Ma faci sa rid, astea sint jigniri? Intrebarile retorice? laughing Nu papusica, pune mina pe un dictionar al limbii romane sa vezi care este definitia jignirii. Intrebarile retorice doar ti-au stricat confortul intelectual, pentru ca ai fost pusa in incurcatura, pentru ca n-ai auzit ce voiai sa auzi.

Stiu foarte bine ce inseamna, si cu ce scop le-ai pus. Nu sunt de ieri de azi. Da, eu sunt mai sensibila si nu permit nimanui sa ma jigneasca doar ca asa are el chef, sau ca ii lipseste bunul simt. Ma lasi?

anonim_4396

Daca stii ce inseamna, nu e clar de ce folosesti termenul intr-un context nepotrivit. Cu toate astea, nu ai fost jignita. Faptul ca nu sint ceilalti de acord cu tine, nu inseamna ca te jignesc, inseamna doar ca te contrazic. Este o diferenta intre cei doi termeni. Pe de alta parte, tu jignesti fara menajamente si ai mult venin in raspunsurile tale, dar vii si te smiorcai ca esti sensibila. Asta dovedeste ca e ceva in neregula cu bunul-simt AL TAU si nu al celor care nu-ti agreeaza comportamentul de mironosita. Mi se pare anormal sa arunci cu noroi in ceilalti si sa te asteapti ca ei sa te pupe pe crestetul capului. Nu ti se pare ca esti deplasata? Intrebare retorica, desigur.

| Leocerba a răspuns:

Religie? doar firimituri in cele 106 raspunsuri.
Credinta? nici atat.
Atunci de ce, copii? de ce nu puneti voi intrebari acolo unde va șade bine, daca tot aveti chef de vorba? macar din respect pentru ceilalți...

| Raniia a răspuns:

Andra,tu esti fata inteligenta.Nu le mai raspunde acestor batjocoritori.Nu merita efortul.