Nu stiu daca sunt bună sau rea dar stiu că dragostea lui Dumnezeu este turnată in inima mea si se manifestă in:bucurie-tăria dragostei,pace-siguranta dragostei,indelunga răbdare-răbdarea dragostei,bunătate-purtarea dragostei,facerea de bine-caracterul dragostei,credinciosia-increderea dragostei,blindete-smerenia dragostei, stăpinirea de sine -biruinta dragostei. Vreau să fiu o jertfă vie, sfintă si plăcută lui Dumnezeu.
Bro nu stiai ca nu se mai angajaza vanzatoare fara 17 facultati?
Ai vrut sa fii malitioasa cu remarca din deschidere? De ce, te doare adevarul si nu poti ramine in limitele bunului-simt?
Ai putea sa te rogi la Dumnezeu si pentru putin mai multa educatie si minte ca fara aceste doua lucruri nu faci nimic in viata.
Dar am spus si ma repet:e vina parintilor care nu stiu sa isi educe plozii.
Scrie in Biblie,, Raspunde-i nebunului dupa nebunia lui ca sa nu se creada intelept.,, Este ultimul meu raspuns.Halal educatie, halal barbati!
De ce nu dai si tu citate din alte carti in afara de Biblie?
Eu ti-am mai spus sa-ti recitesti postarile, care sint cea mai buna dovada. Nu iei lectii de la nimeni in rautate si lipsa de respect, sint atribute pe care le aveai inainte sa iti faci cont aici. La asta faceam referire si cind ti-am pus intrebarea la care in loc sa-mi raspunzi, ai balmajit cu totul si cu totul altceva, fara legatura cu ce am intrebat. Sa-ti reamintesc, poate acum nu mai treci peste ea "credincioasa fiind, afirma cu mina pe inima si in fata lui Dumnezeu, ca nu incerci sa-ti creezi o imagine mai buna fata de cea reala"
In loc de raspuns, mi-ai dat vot "stupid". Asta dovedeste ce fel de om esti, ne da dreptate pe deplin mie, Justitiarului, BlahBlah etc.
Dovada (pentru ca asa cum spuneam, nu am stat sa-ti studiez toata activitatea de pe site si nici nu era necesar, exemplele astea fiind elocvente), postarile de la intrebarea asta si de aici http://www.TPU.ro/......ina-2.html
Va sfatuiesc sa nu va mai bateti capul cu aceasta pseudo-intelectuala pentru ca tot ce faceti esete sa pierdeti timpul. Din ce am citit, au fost destui care au incercat sa-i deschida ochii dar fara izbanda. Pun pariu ca nu intelege jumatate din ce citeste si acorda oricarui raspuns care nu se potriveste cu convigerile ei,"stupid".
Tu crezi ca pe mine ma cheama Ema sau Andra20 sa chem pustimea sa imi tina parte? Ti se pare ca am nevoie de mai multe conturi pentru a-mi spune parerea despre tine?
Nu crezi ca am fost suficient de direct?
Decat sa-ti pierzi timpul cu noi cere doamnei profesoare ardnaxur lista cu lecturile obligatorii pentru clasa a II a.La cata minte ai cred ca acolo te-ai oprit cu cititul!
Parerea mea este ca tu esti un om de nimic.Ar trebui sa dai dovada de mai multa maturitate si intelepciune, nu sa te legi de pustioaice.La revedere.Nu imi face placere sa comunic cu oameni de genul tau.Te mai pretinzi ca esti educat.Halal,mi-ar fi rusine.
Nu ti-am raspuns, pentru ca nu imi face placere sa continui cearta. Spre deosebire de voi, nu ma caracterizeaza.Gasiti-va pe altcineva, eu nu sunt de teapa voastra.Nu ma pretez sa va mai raspund.
Cand mi-am chemat eu prietenii in ajutor? Uiti ca tot ma intrebai unde este NOname,sau prietenii? Eu nu recurg la astfel de lucruri josnice.Tu apelezi la gasca ta de cate ori este o cearta, si ai nevoie de intariri. Obisnuiti sa atacati in haite, precum lupii. Urat caracter mai aveti.Nici aici nu interveneam daca nu te legai direct de numele meu.
Asa ti se pare ca nu sunt jignita? Nu am fost jignita in toata viata mea atat de mult cat ai facut-o tu cu Justitiarul.Dar va inteleg, probabil ca aveti multe resentimente adunate, si trebuie sa va descarcati cumva.Asta ar fi singura explicatie.
Unde te-am jignit amico? Tu iti permiti sa iei oamenii maturi peste picior pentru ca esti needucata iar noi trebuie sa facem plecaciuni in fata divei andra!
Faci misto de ardnaxur,de mine, de cine iti iese in cale si apoi ai pretentii la respect?
Gaza mica? Ca sa fii respectata trebuie sa respecti intai!
Da, am resentimente pentru cei fara coloana vertebrala! Te numeri cumva printre ei de te simti vizata?
Iar faci acuzatii nefondate. Si in timp ce te gindesti la ce scrie in biblie, referitor la minciuna si intorsul obrazului, sa-mi arati unde te-am jignit.
Gagica,tu nu esti la faculta? Sau s-a mutat la biserica si materia e religia?
Totul este relativ, depinde din ce punct de vedere.
Dar, stiind ca binele este recesiv raului, si ca jumate din oameni sunt buni si jumate rai, cred ca fac parte dintre baietii rai