anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru credinciosi:
De unde stiti ca acest Dumnezeu al vostru este barbat, si nu este femeie?
Ma gandesc, ca cei care au inventat acest Dumnezeu au fost sexisti sau misogini, de au spus ca Dumnezeu e barbat, si nu femeie.
Voi ce credeti?

83 răspunsuri:
| MironGrindescu a răspuns (pentru Florentina9210):

Adica tu ai vreo postare serioasa?

| MironGrindescu a răspuns (pentru Mayhem666):

Daca le iei Biblia din mana i-ai terminat.

| Mayhem666 a răspuns (pentru T0T):

In sfarsit cineva care intelege cam unde am vrut sa ajung cu discutia asta. Trebuia sa apari mai devreme cu raspunsu asta, dar e bine si acum. Multumesc!

| MironGrindescu a răspuns (pentru Nitroblast):

Nu ne intereseaza aburelile in care crezi.
Astept ziua cand va vor interna pe toti cei care credeti in cai verzi pe pereti acolo unde va este locul.
Ar trebui sa va construiasca spitale psihiatrice nu biserici.

| AC4S4 a răspuns (pentru Mayhem666):

Vezi ca mai sus scriai ca te-ai saturat ca peste tot auzi de Dumnezeu:
"Pentru ca in fiecare zi ma irita oamenii care mi-l tot arunca in farfurie de fiecare data cand au ocazia. Dumnezeu in sus si Dumnezeu in jos. Toata ziua numai Dumnezeu."
Si acum spui ca e o tara libera si ca poti face ce vrei, poti sa pui ce intrebari vrei. De ce lumea nu ar putea sa vorbeasca despre Dumnezeu in public? Pentru ca tu nu crezi?

| Mayhem666 a răspuns (pentru AC4S4):

Nu am spus ca oamenii nu pot vorbi in public despre Dumnezeu, dar sa nu mai imi tot spuna MIE de Dumnezeu. Am spus ca oamenii imi spun mie de Dumnezeu, si asta e ceea ce ma deranjeaza, de aia am spus ca mi-l arunca mie in farfurie. Oamenii pot vorbi de Dumnezeu pana li se usuca gura, dar sa nu mai imi bage mie aburelile lor, la asta ma refeream.

Eu sincer nu vad pe nimeni sa vorbeasca de Dumnezeu. In general tinerii numa' despre Dumnezeu nu discuta astazi. Unde ii gasesti?

| AkiseAru a răspuns (pentru Mayhem666):

Chiar si acum ma mir la ce am scris laughing Nu stiam ce e cu mine atunci o.O

| Mayhem666 a răspuns (pentru AC4S4):

Nu am spus ca acei oameni sunt tineri. Am spus oameni, asta inseamna toate categoriile de varsta.

| Mayhem666 a răspuns (pentru AkiseAru):

De ce te miri?

Tot nu inteleg unde gasesti atatia oameni pe strada care sa vorbeasca cu tine despre Dumnezeu.

| ania a răspuns (pentru Mayhem666):

Am spus ce spune Biblia, pentru că ai făcut anumite aprecieri despre Dumnezeul Bibliei.Cum anume crezi că ar trebui să cercetez?

| AccountDeleted a răspuns (pentru MironGrindescu):

«Offtopic»
Dar tie ti se pare frumos sa intri si sa te bagi in seama cu cont nou? Adica ai facut contul ieri si primul tau raspuns "de ajutor" la aceasta intrebare este sa imi raspunzi mie? "Florentina9210"

| Zazy a răspuns (pentru Mayhem666):

Din contra, consider ca sunt un exemplu foarte bun.
Stii? Eu nu sunt ce crezi tu. Oricum nu imi pasa. Dar Daca tu ma crezi inferioara sau orice altceva, nu inseamna ca asa sunt. Oamenii credinciosi mereu vor fi SUPERIORI! happy Byeee

| Mihai1810 a răspuns (pentru Mayhem666):

Daca vorbesc din amintiri e treaba lor. In Biblie nu se spune ca Dumnezeu e barbat sau femeie. Nu mai crede tot ce spune unul si altul.

| MadalinaGabriela02 a răspuns:

Eu personal nu dau o importanta aparte religiei, sunt agnostica (nu imi pasa daca exista sau nu o divinitate, nu imi influenteaza viata cu nimic, tineam sa clarific asta), dar am o colega foarte credincioasa si am intrebat-o acum ceva vreme asta. Ea mi-a zis ca e o forta si pur si simplu nu are gen. Fie voia sa scape mai repede de mine (caci nu aveam subiect de discutie) fie ea chiar asa a pus problema.

| AnonimSuprem1 a răspuns:

Din punct de vedere religios, Dumnezeu nu reprezinta nimic material, ci este o forta Atotputernica, Atotstiutoare.

| wisseguy11 a răspuns:

Incep sa te suport dupa ce am citit intrebarea laughing)
era un banc

-tata, dzeu e barbat sau femeie?
-cred ca e si barbat si femeie, fiule.
-tata, dumnezeu e alb sau negru?
-cred ca e si alb si negru.
-tata, tata dumnezeu iubeste copiii sau adultii?
-fiule, dumnezeu iubeste si copiii si adultii.
-TATA, ASTA INSEAMNA CA DZEU E MICHAEL JACKSON?

| Mayhem666 a răspuns (pentru wisseguy11):

Cum adica incepi sa ma suporti dupa ce ai citit intrebarea? Inainte nu ma suportai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

Salut, dumnezeu/iehova e forma mentala, la fel ca si isus de altfel, ei n-au avut, n-au si nici nu vor avea vreodata corp fizic. Sunt pur si simplu forme mentale, si tu poti sa-ti creezi propria forma mentala si s-o programezi cum vrei tu, de exemplu s-o bagi in casa la cineva pentru a-l ingrozi. Pe cand Satan si Demonii Sai, care sunt de fapt Zeii Goetici sunt fiinte cat se poate de reale, reusind sa creeze omenirea, exceptand evreii, evreii au fost creati de dumnezeu/iehova, si invers, dumnezeu/iehova a fost creat de evrei.;) Sunt fiinte cat se poate de vii, net superioare noua, intrucat au gasit reteta nemuririi, la inceput au existat si Zei muritori, si desigur ca exista si Zei morti. Vad ca esti un pic sceptic, insa sa stii ca noi Adevaratii Satanisti sustinem teoriile stiintifice, din mai multe puncte de vedere, si mergem cot la cot cu stiinta, insa nu vedem stiinta ca pe o noua religie care are raspunsul la toate. Intrucat fara Spiritualitate suntem 0 si nu ne putem folosi mintea la cel mai inalt nivel. Uite aici un articol care sa-ti explice mai mult, dedicat special scepticilor si ateilor. http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=3863, bucurialuisatan.com. HAIL SATAN!

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am citit tot articolul, si apoi am aruncat un ochi si prin comentarii, si am tot vazut ca scria HAIL SATAN. Ce inseamna?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mayhem666):

Ma bucur, Hail Satan! = Cinste Satan! Se mai spune si Ave Satanas!

| 私は日本が大好き a răspuns:

Dumnezeu e o entitate superioara, nu are gen