anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Https://www.youtube.com/watch?v=plmqMMWIPjw

Ce gust va lasa in gura acesti oameni "iubitori" si cu "frica lui dzeu"? Cineva aici pe site mi-a zis "aa pai satana lucreaza pe la spatele tau, de aia nu crezi in dzeu" dar acei "iubitori" care de fapt erau cu.rve cu 2 fete, si isi arataau adevarata fata cand se purtau cu atei cum se purtau, "in spatele lor" cine "lucra", dzeu?

95 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

"Plus ca as avea oarecum o voce nu tocmai suava cand spun sa faca ceva si asta nu am zis-o eu. " rau asa, nu prea vad cum o sa atragi tu baieti tongue.

"Nici mie nu-mi place cum gandesti despre religie big grin e reciproc" rolling on the floor. era de asteptat

anonim_4396

De ce as avea nevoie sa atrag baieti? :O
Sunt unele platite pentru asa ceva.

anonim_4396

Esti asexuala cumva? si totusi. asta nu explica ca nu vrei sa ai iubit.

anonim_4396

Raspunsul tau nu este potrivit categoriei ''religie'' happy
Sunt normala, stai linistit.

anonim_4396

laughing ce amuzanta esti tu. hai noapte buna ca ma tii aiurea la palavre, si azi mai e si ziua mea libera.

| AnniaAKN a răspuns:

Oricine poate spune că este creștin și iubitor de Dumnezeu, dar asta nu înseamnă că este cu adevărat. Dacă cineva se declară credincios nu înseamnă că spune adevărul.Vezi destule și la tv, preoți care au abuzat sexual persoane...în fine, în aceste situații nu putem să dăm vina pe Dumnezeu pentru că le-a permis să facă asemenea lucruri, El nu ne controleză viata, ne lasă pe noi să luam decizi.Sigur până la urmă o să ajungem să spunem că cei cu religie cauzează cele mai multe probleme iar ateii îsi văd de treaba lor.Nu putem să-i punem pe toți în aceiași categorie, oameni ăia reusesc să ne mintă pe noi punând in propoziții numele lui Dumnezu.

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

Urasc religia, si toti acesti radicali religiosi cu jumatate de creier.Nici nu merita sa ma gandesc la asta.Lumea in care traim e populata in mare parte de creduli si prosti.

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai auzit vreodata de constinta sau empatie? Societatea condamna anumite lucruri pentru ca sunt gresite din puct de vedere moral nu pentru ca Dumnezeu a spus sa nu le facem. Daca Dumnezeu ar spune sa devi un criminal ai faceo?

| CartofiorDulce a răspuns:

Mi se par niste oameni redusi mental si irationali, sunt asemanatori lui Hitler intr-un fel, dau dovada de discriminare. Se arata credinciosi, dar sunt de fapt cei mai ipocriti dintre toti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Apetrei_Bogdan_1995):

In primul rand, nu ar spune.
Este ilogic laughing
Ti se dau niste porunci, printre care si '' Sa nu ucizi'', este mult prea clar ca nu ar spune.

Era doar un exemplu.De parca Dumnezeu are vreo lgatura cu logica.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te huiduiesc. A fost un "huuuo" plin de iubire si pace.winking

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Uhh. Sentimentul e reciprocwinking. Si mie imi place cum gandesti.big grin

anonim_4396

Dumnezeu are logica, tu nu ai.
Pui o intrebare stupida, iti zic de porunci, printre care si ''Sa nu ucizi'', neavand ce sa spui la argumentul meu atat de logic imi raspunzi sec si prost.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

happy big grin

Vrei sa spui ca o religie bazata pe faptul ca doi oameni creati de dumnezeu fara motiv au mancat un mar vrajit de la un sarpe vorbitor si ca Dumnezeu sa ne ierte trebuie sa ii pedepsim fiul ca pe un infractor obisnuit si apoi sa ne rugam are sens? Nici nu merita sa spun ceva find ca pur si simplu nu vei asculta inchisa in lumea ta mica si magica.

anonim_4396

Ce ai spus tu acolo, noi oamenii avem mintea limitata asa ca nu intelegem multe.
Tot ce a facut Dumnezeu, a facut cu un scop.
''doi oameni creati de dumnezeu fara motiv'' - daca tu spui asta inseamna ca te autoidentifici ca o prezenta nefolositoare/neimportanta.
''au mancat un mar vrajit de la un sarpe vorbitor'' :
Vocabular:
- sarpe vorbitor ->satana, partea rea
mar vrajit -> nu era vrajit, era o incercare a cuvantului Lui Dumnezeu
Traducere: cuvantul Lui Dumnezeu a fost pus la indoiala din cauza lui satana
'' ca Dumnezeu sa ne ierte trebuie sa ii pedepsim fiul ca pe un infractor obisnuit'' : Nu stiu daca ai citit Biblia, dar era o parte, chiar la inceput, unde spunea de ce era suparat pe noi. Dupa cate facusem, Dumnezeu ne-a dat o sansa spre iertare, iar prin aceasta a facut mai multe doar ca nu stau eu sa argumentez ce am inteles si cate or mai fi fost.
'' si apoi sa ne rugam are sens?" - Da, are asta pentru ca ne rugam pentru sufletele noastre si e tare placut sa stii ca acolo sus exista cineva care are grija de tine.
'' find ca pur si simplu nu vei asculta ":
*fiindca
Normal ca nu voi asculta, asta pentru ca eu sunt invatata sa nu cred minciunile altora.
''lumea ta mica si magica'' laughing
In lumea asta mica traiesti si tu.
Da, e magica, asta pentru ca are un sens.

anonim_4396

" si e tare placut sastii ca acolo sus exista cineva care are grida de tine. " laughing. cum are grija de cineva? daca nu am pus intrebarea asta religiosilor mereu, si ma amuza fel de fel de raspunsuri. sunt curios si de al tau.

| Doub a răspuns:

Doar tu poti raspunde la intrebarea asta.
http://www.tpu.ro/adolescenti/credeti-ca-gabi-ma-place/#13689017

anonim_4396

Aoloo, in ce hal am scris :O

Lasand la o parte greselile mele.
Uite raspunsul : crede si vei afla happy

anonim_4396

Opa. nu mai stim ce sa spunem? hai mai ce naiba. nu vrei sa raspunzi. lasa "dumele" astea cu crede si vei afla. asta inseamna la tine, doar pentru simplu fapt ca "crezi" ca inseamna si ca se intampla. asta numai e rational deloc.
daca eu cred ca voi castiga la lotto nu inseamna ca voi castiga.

| KodrutZ a răspuns (pentru LaLaura):

Ateismul nu e opusul crestinismului. Asta e marea confuzie pe care o fac multi. E ca si cum ai zice ca opusul nimfomaniei e virginitatea.

| LaLaura a răspuns (pentru KodrutZ):

Sincer nici nu m.am gandit la asta pana acum. Nu mi-am pus intrebarea asta. Dar de ce nu ar fi opusul? Mie mi se par destul de opuse. Si nici la celalat exemplu alt tau nu m.am gandit ca sunt opuse.

Pai crestinismul adora o deitate posibila, dar improbabila si pentru care nu exista dovezi irefutabile. Ateismul pur si simplu neaga existenta oricarei forme de divinitate, dar nu face din asta un razboi. Reversul dragostei e ura, nu indiferenta.

anonim_4396

Alt raspuns :pur si simplu stiu ca este acolo si ca ma pazeste.
Este ca si cum vi acasa si mama stii ca e cu masa pusa si te asteapta.
Morala : in permanenta e cineva acolo.
Daca vrei o definitie stiintifica nu iti pot da.

anonim_4396

" stiu ca este acolo si ca ma pazeste. " spune-le asta alora care mor in accidente.
"Este ca si cum vi acasa si mama stii ca e cu masa pusa si te asteapta." nu prea merge asta. mama e cineva care ti-a dat viata si e in viata ta de zi cu zi, ai dovada fizica ca e acolo ca exista. la dzeu nu merge. nimeni nu a dovedit sau "nedovedit" ca exista. lasa biblia in pace.

| LaLaura a răspuns (pentru KodrutZ):

Am inteles acum. Multumesc pentru explicatie.

anonim_4396

Ba da, s-a dovedit stiintific ca giulgiul gasit apartinea lui Iisus big grin si nimeni nu a putut dovedi fenomenul luminei sfinte de la Biserica Sfantului Mormant tongue

Bingo, cu placere.
@Depress: "Lumina aia sfinta" s-a povestit de mult ca e facatura. Legat de giulgiu, mai ramine dovedit stiintific cum ca gizas e(ra) fiul lu' dumnezo', ca facea apa vin si dadea internet wireless celor saraci.
Holy light: https://www.youtube.com/watch?v=pd-o8ineMuE
http://en.wikipedia.org/wiki/Holy_Fire

anonim_4396

Imi place ca incerci sa ma iei de prost laughing. lasa prostiile alea de dovezi indirecte. ceva direct, ceva sa zica "uite ba boule aici, uite", nu chestiile alea. pe de alta parte mai e ce a zis si kodrutz mai sus