anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ia dati-mi voi ateilor dovezi că Dumnezeu nu exista, dovezi că Teoria big bang și Teoria evoluționismul sunt adevărate.; Deci nimicul care a creat universul este ceva, nu? Spuneți-mi cei mai celebri atei

Răspuns Câştigător
| Bluestar15 a răspuns:

Gaby: iti pierzi vremea discutand cu ateii.Eu am fost ateu militant si am vazut minuni cu ochii mei la moastele sfintilor, cine chiar vrea sa afle, gaseste.Ateii pretind ca sunt sceptici, dar niciunul din ei nu cerceteaza fenomenul pe care pretind sa il studieze (spre exemplu, niciunul nu merge la Ierusalim sa vada ca Lumina Sfanta nu arde in primele minute, niciunul nu merge la moastele sfintilor sa vada cate minuni se intampla acolo si sa stea de vorba cu cei care s-au vindecat etc.), ei doar stau comod in fotoliu si cred ca Dumnezeu nu exista fiindca au inventat ei un sistem de gandire (foarte slab, apropo happy ) conform caruia Dumnezeu nu ar avea voie sa existe happy Kurt Godel desfiinteaza orice forma de ateism aratand ca niciun sistem formal nu poate cuprinde explicatiile despre aparitia si existenta sa (teorema incompletitudinii), restul despre crestinism este cu "vino si vezi": cel ce vrea sa vada, vine la biserica si vede cu ochii lui.Cine nu vrea, ramane comod in fotoliu si striga ca Dumnezeu nu exista happy Toate cele bune!

68 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Wr3nch):

Ei nu gandesc rational,ei nu vor dovezi si credinta atat, orice intrebare =dumnezeu e mai simplu, de ce sa iti obosesti creierul, lasati neuroni sa se odihneasca, de asta suntem ultimi din ue

| RAY a răspuns (pentru Anonimulantisocial17):

Omule tu esti ametit, big bang a fost teoria unui preot catolic, si in lipsa big bang, evolutie asta nu ar dovedi existenta zeului tau

| Anonimulantisocial17 a răspuns (pentru RAY):

Eu nu sunt nici ateu convins nici cresincios convins.pe scurt sunt 50%ateu si 50%credincios si ciar daca as fi crestin nu inseamna ca as merge la biserica sau ca m-as ruga etc pur si simplu as crede si atat

| sanboss a răspuns (pentru RAY):

Doua geneze da? care este a doua geneza?

Pacatul a intrat in lume printrun singur om ( adam ) ispasirea pacatul a venit prin Fiul lui Dumnzeu la asta te referi? ajuta-ma sa inteleg... cele 2geneze

| sanboss a răspuns (pentru Daniel323):

Pe cine sa vad bro?

| RAY a răspuns (pentru sanboss):

Nu are rost, dumnezeu cu mila

| Irinel15123532 a răspuns:

Dragul meu prieten, Credinta si Stiinta au argumente, si in credinta sunt intrebari si si in stiinta sunt mari intrebari, teoriile stiintifice de acum 20 de ani, desi la vreme aceea au fost considrate revolutionare si imbatabile, astazi sunt injurate si sunt numite prostii, iti pot da exemple daca doresti.

Noi crestinii avem dovezi dovedite chiar si de stiinta in biblie, dar stiinta care neaga biblia de multe ori se dovedeste a fi falsa, din nou iti pot da exemple daca doresti.
Stiu ca voi fi blamat, dar iti dau un exemplu minor.

Simetria dintre materie și antimaterie este perfectă, condiții în care, după Big Bang, particulele de materie și cele de antimaterie ar fi trebuit să se anuleze reciproc, iar Universul nu ar fi trebuit să existe, conform concluziilor la care au ajuns fizicieni de la Organizația Europeană pentru Cercetări Nucleare (CERN),
Universul nu ar fi trebuit sa existe confirm teoriei Big Bang, nici un om nu stie totul, pana la urma, fie ca iti place fie ca nu, si in stiinta se rezuma la credinta, alegi ceea ce vrei sa crezi, fie pe Dumnezeu, fie un om cu anumite ipoteze, repet, ipoteze, nu raspunsuri sigure. Ipoteze care de-a lungul timpului au fist schimbate de nenumarate ori, cauta singur daca nu ma crezi.
Eu am cercetat vreme de 10 ani ambele variante, si am ajuns la concluzia bazandu-ma pe toate argumentele, ca biblia este relala si are temelia reala, biblia este o busola care arata spre Dumnezeu, si este reala si demna de incredere, nu citi de pe internet tot ce scrie, cauta singur, citeste carti, nu doar brosuri scrie de nu stiu cine.
Un savant a spus sincer unei televiziuni ''Daca adunam tot ce stim despre univers, si punem la un loc toate informatiile, realizam ca nu stim nimic''
Nu se pot explica raional gaurile negre care absorb pana si lumina si curbeaza spatiul si timpul, rational nu ar trebui sa existe.
Cerceteaza singur, si nu singura sursa sa fie de pe net, cauta carti, citeste si afla.

Faptul ca ai intrebari nu inseamna ca esti pierdut, din contra, faptul ca ai intrebari inseamna ca totusi ai o credinta reala, pentru ca te interesezi, vrei sa afli, cauti, intrebi, iar Dumnezeu spune ''Daca ma cautati, ma veti gasi''
Cauta-l pe Domnul, si il vei gasi, nu vei cregreta, crede-ma.
El se lasa sa fie gasit de ce-l ce il cauta din toata inima.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Irinel15123532):

Mare dreptate ai! Eu știu că Dumnezeu există, eu am pus întrebarea la mișto, pentru oameni care nu accept Existența Lui Dumnezeu

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OctavianDanielMaria):

Stiinta și religia au legătură, ești tu mai inteligenți decât oamenii de știință? Spune-mi care sunt cei mai cunoscuți atei, de ce mai trăiești dacă ești ceva inutil, nu așa spui tu?

| RAY a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Dumnezeu a raspunsul la orice, de ce sa fii curios? Sa gandesti e blasfemie, gandirea inseamna ispita diavolului, 2+2= dumnezeu stie,nu inteleg de ce se face scoala daca dumnezeu e răspunsul la orice, de ce lumima afara? Ca dz vrea,de ce ploaua? Ca dz,de ce mor copii de cancer? Ca satana? Dar satana nu face doar ce vrea dz? Pai da, dar satana il ispiteste pe dz? Asta e blasfemie conform bibliei cine afirma asa ceva trebuie omorat cu pietre? Stai ca vt a expirat? Dar iisus a spus ca nu? Nu ne pasa de iisus decat de interesele noastre, sectacti iti bat joc de biblie mereu, eu unu nu imterpretez nu blasfemez biblic potrivit bibliei cine ma contrazice trebuie omorat cu pietre sunt pe placul lui dz, poate sunt un profet, mai stii? Cei din urma vor fii cei din întâi

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Credinta nu inseamna a sta pe TPU, iisus nu se contrazicea cu alti el spunea fiti precum am fost eu cu voi nu sta pe pc du-te ajuta pe alti, degeaba e credinta dacă nu sunt fapte

| sanboss a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Caut si eu sa citesc la ce afirmatie mi-ai raspuns, nu gasesc.
Nu am cum sa confund ce zici tu acolo

Asa geneza 2: 7 Domnul Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viaţă, şi omul s-a făcut astfel un suflet viu.

Am ascultat aseara pe Pavel Corut, destept om. Si spre surprinderea mea omul acesta crede in Dumnezeu dar nu in religie si biserica... tu de ce nu impartasesti acelasi crez, ca doar ai vorbit de ce zice el. Tu esti ateu convins din cate stiu eu

Iisus era un ateu inteligent nu un habarnist

Tu crezi ca astia care au scris basmele chiar au crezut dar erau folositoare pentru prosti,fraieri,oameni aia erau geni in arta manipulari stiau cum sa manipuleze emotional omul, iisus a fost un pshiolog genial, nu a fost prost sa stii, era ateu ca si noi si pavel si restul, dale oamenilor credinta si manipuleazai cum ai chef

| RAY a răspuns (pentru sanboss):

Omule dumnezeu nu e doar iisus, scrii tampeni, sunt multi dumnezei

Sanboss de exemplu va deveni un votant psd =astfel are de castigat psd si biserica, intelegi, oameni cu minte sunt acolo sus

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OctavianDanielMaria):

Biblia nu spune că :soarele nu este o stea! și nu e păcat să gândești! Dumnezeu spune cercetează și crede ce e adevărat