Gaby: iti pierzi vremea discutand cu ateii.Eu am fost ateu militant si am vazut minuni cu ochii mei la moastele sfintilor, cine chiar vrea sa afle, gaseste.Ateii pretind ca sunt sceptici, dar niciunul din ei nu cerceteaza fenomenul pe care pretind sa il studieze (spre exemplu, niciunul nu merge la Ierusalim sa vada ca Lumina Sfanta nu arde in primele minute, niciunul nu merge la moastele sfintilor sa vada cate minuni se intampla acolo si sa stea de vorba cu cei care s-au vindecat etc.), ei doar stau comod in fotoliu si cred ca Dumnezeu nu exista fiindca au inventat ei un sistem de gandire (foarte slab, apropo ) conform caruia Dumnezeu nu ar avea voie sa existe Kurt Godel desfiinteaza orice forma de ateism aratand ca niciun sistem formal nu poate cuprinde explicatiile despre aparitia si existenta sa (teorema incompletitudinii), restul despre crestinism este cu "vino si vezi": cel ce vrea sa vada, vine la biserica si vede cu ochii lui.Cine nu vrea, ramane comod in fotoliu si striga ca Dumnezeu nu exista Toate cele bune!
Ateismul se bazeaza pe lipsa credintei in Dumnezeu, nu pe credinta ca Dumnezeu nu exista.
Daca intrebi un ateu, o sa iti spuna intotdeauna "Eu nu cred ca dumnezeu exista", nu o sa iti spuna niciodata "Eu cred ca Dumnezeu nu exista".
Astea sunt doua lucruri complet diferite. Sa nu crezi ca ceva exista nu e acelasi lucru cu sa crezi ca ceva nu exista.
Asa ca atunci cand ai cerut de la atei dovezi ca Dumnezeu nu exista ai cerut imposibilul. Mai bine ai intreba de ce ei personal nu cred ca Dumnezeu exista.
Ca sa ma fac clar, eu nu sunt ateu, dar nu sunt nici crestin. Nu am nicio religie, deci prin urmare nu iar partea nimanui. Eu sunt hyperian.
RAY Omule dumnezeu nu e doar iisus, scrii tampeni, sunt multi dumnezei
Unde am scris eu ca Dumnzeu este Isus? arata-mi sa ma corectez.
Isus este FIUL LUI DUMNEZEU, Nu este aceeasi persoana cu Dumnzeu.
Nu sunt multi dumnezeii, este doar unu singur cel ADEVARAT
Citeste biblia domnule si lasa prostiile, uite ce scrie aici, si zi-mi pe cine sa cred pe tine sau ce sta scris in Biblie?
„Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat și pe Isus Hristos pe care L-ai trimis Tu." (Ioan 17/3)
Ai aici o lista (daca asta ai cerut):
https://ro.wikipedia.org/wiki/Liste_de_atei
DeProfundis99 întreabă: