Ce era inainte de bing bang? asta nu se poate sti pentru ca nu era timp, spatiu, materie
Cum a aparut ce era inainte de bing bang?
printr-o explozie numita big bang
energia sa convertit in materie sti cum? fizica asta
3.Cum s-a format bing bangul si de unde a aparut el
cum s-a format energia?
nu stiu
Demonstreaza-mi ca dintr-o catastrofa se poate crea viata(eu daca as detona o bomba nucleara nu cred ca as da viata la ceva)
cine a spus ca big bang a creat viata?
dupa 10 miliarde de ani a aparut viata pe pamant
Dar nu singura specie de maimuta si noi suntem o specie de maimuta si gorile, cimpanzeu
Răspunsul e simplu, din nimic apare tot timpul ceva și uneori apar universuri din nimic. Dacă nu vrei să crezi chestia asta, există varianta cu universul ciclic etern, adică la un moment dat universul se comprimă și apoi iarăși dă naștere unui Big Bang și iarăși se extinde.
Nu e vorba de catastrofe, mai bine pui întrebarea: dacă ar exista o planeta cu condiții similare cu Pământul ar apărea viața pe ea? Eu cred că da. De fapt eu cred că unde găsești apă în stare lichidă sunt mari șanse să găsești viață.
Presupunând că nu am cunoaște răspunsurile la toate astea, ar însemna că răspunsul e un zeu? Adică, dacă nu știi cum se formează curcubeul, înseamnă că trebuie să crezi că un spiriduș l-a pictat?
Sincer sa fiu nu cred in nici una dintre ele. Prima mi se pare o prostie, clar, iar cea cu big-bang... ce era inainte de big-bang? Am spus-o si o sa o mai spun: Universul este singurul lucru necreat, infinit, etern si mai ales unic.
DyNo, inca mai credem in basme deoarece acestea ne-au fost prezentate in copilarie...si de aceea credem in ele...
Asa este, dar nu putem noi sa schimbam ceva? Sa luminam o lume, scuzati-mi expresia, care inca mai crede in zei? De exemplu: toti colegii mei de clasa cred orbeste in tot ce invata la ora de religie, daca le spui ca Universul este necreat si etern ei o sa zica: ''Universul a fost cerat de Dumnezeu!'' Si pur si simplu nu te poti intelege cu ei, mai ales ca unii dintre ei sunt chiar fanatici, efectiv...
Ce mai faci maimutoiule?
Tu esti om sau maimutsa?
Iarta-ma dar citeodata asa sunt de prosti ateii, chiar nu stiti pe ce lume traiti!
Cind a fost creat totul de Dumnezeu nimeni nu era ca sa vada cum s-a creat, Dar Dumnezeu spune clar si simplu cum a creat totul doar prin cuvintul Lui! Tu ai vazut cum Big Bangu cela a explodat si s-a facut totul? Nu nai vazut, inseamna ca nai nici o dovada!
Un Big Bang puturos n-ar face asa o frumusete pe pamint! Da mai ales universul!
Dumnezeu daca nu se vede asta nu inseamna ca nu exista! Nu se arata pentru ca totul a cazut din cauza pacatului!
Dar ce a fost inainte de big-bang? De ce s-a produs big-bangul?