| CreepyCrow a întrebat:

In care teorie credeti?
1. Dumnezeu ne-a creat( Terra, universul, animalele, suntem stra-stra-stra-stra...nepotii Evei si ai lui Adam)

2. In urma Big Bengului, s`a format universul, noi am evoluat din maimute...etc

big grin?

117 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Madalinxddd):

Si tu geniu nedescoperit

| Madalinxddd a răspuns (pentru RAY):

Mai desteptule.
Scriai mai sus ca dupa 10 milioane de ani dupa izbucnirea Big Bangului s-a format omul.
Cum explici tu formarea omului?

| RAY a răspuns (pentru Madalinxddd):

Copile eu spun sa te duci sasi bei lapticul, ai ignor, real fata in fata jignestema dar nu pe net bye

| Madalinxddd a răspuns:

Raspunde la intrebare, de ce te feresti acum ray?

| dariusbocos a răspuns:

1. IDEM NoNeStyle

| i86e2 a răspuns:

ADN-ul unei specii se schimba continuu, dar calul nu va deveni elefant vreodata, ideea asta provine din faptul ca esti paralel cu evoluția.

| Vladimir315 a răspuns:

1,pentru ca :
daca crezi prima varianta si nu e asa nu ai pierdut nimic
dar daca crezi in a 2 varianta si nu e asa ai pierdut totul

| i86e2 a răspuns:

Tu nu știi despre ce vorbești, asta e problema ta. E adevărat că omul are chestii care-l deosebesc de celelalte animale, cum ar fi în special tehnologia. Totuși, există și alte animale deosebite, cum ar fi ghepardul, care aleargă cel mai repede dintre animalele terestre, ce înseamnă asta, că nu e produsul evoluției?

E oarecum amuzant că voi credeți că omul e prea complex ca să nu fie creat, dar în același timp nu credeți că zeul vostru e prea complex să fie creat la rândul lui. Nu, nu, zeul vostru există dintotdeauna, mhm. happy Chestia cu zeul dintotdeauna e ca povestea aia cu broaște țestoase până jos, că Pământul e pe spinarea unei țestoase, care e pe altă țestoasă, adică regresie infinită, exact așa e și cu eternitatea voastră, dar voi nu înțelegeți. Totuși, știu că vorbesc la pereți, așa că eu o las baltă.

| kamykaze88 a răspuns (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Si inainte de creatie ce era? tot un nimic la fel ca si big bang-ul

| i86e2 a răspuns:

Toate ființele vii au mutații genetice, inclusiv tu. Copierea ADN-ului nu se face vreodată perfect.

| Lightning1997 a răspuns:

Desi cred in Dumnezeu, teoria lui Charles Darwin mi se pare mai adevarata

| i86e2 a răspuns:

Am citit destule cărți despre evoluție, bănuiesc că mai multe decât tine. Ia și citește măcar originea speciilor a lui Darwin, ca să nu fii complet pe lângă, ce zici?

Ce absurdități are evoluția?
Întrebări fără răspuns există cu sigurantă, asta e frumusețea științei.

| i86e2 a răspuns:

Nu mă interesează absolut deloc ce zicea Darwin în viața lui personală, mă interesează adevărul. Totuși te-aș ruga să nu-mi mai dai citate fără sursă, voi (creștinii) aveți tendința să mințiți.

| i86e2 a răspuns:

Am căutat.

| KellyGreen a răspuns (pentru RAY):

Nu nu stiu, dar teoria cu Dumnezeu, se explica foarte simplu, totul a aprut printr-o minune, tot cea ce s-a intamplat a fost o minune, si aparitaia lui Dumnezeu tot o minune e, dar teoria cu maimutele, voi susutineti ca totul s-a intamplat cu o explicatie, da-mi si mie toate explicatiile si apoi o sa iti dau dreptate.

| RAY a răspuns (pentru KellyGreen):

Amice tot ce simplu e usor de inteles daca vrei sa intelegeti in mod ilogic, dar daca gandesti rational vei realiza ca explicatile de fapt nu explica nimic, isi dau un exemplu ce anume determina ploaia? daca vrei te pot ajuta in tote doar deschideti mintea

| RAY a răspuns (pentru KellyGreen):

Intra la profilu meu am blog poti citi cartii online despre evolutie, documentare, referate tot ce vrei la teoria evolutiei

| ĐємσиiquєΑиgєl a răspuns:

Nu cred in nici unabig grin

| i86e2 a răspuns (pentru KellyGreen):

Tu-mi amintești de asta cu miracolele tale:
http://i.imgur.com/Fcfzt.gif

| lacra1998 a răspuns:

2 findca acum dati-mi un raspuns ...pe DUMNEZEU cine la creat? la inceputul inceputurilor inainte sa aparem noi(cica)

| lilith666 a răspuns:

Auzi stai u in biserica si taci din gura bine?

| SmileDot a răspuns:

Cu toata increderea, 1. Am crezut, cred si voi crede pana la moarte in Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca ne-a creat dumnezeu pe el cine la creat? Si daca pe dumnezeu la creat tasu pe tasu cine naibi la creat? S-a nascut in eprubeta sau cum?

Si nici pe a doua nu o sustin, daca noi am evoluat din maimute de ce mainutele nu evolueaza in oameni thinking

| AskAlex a răspuns (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

"Inainte de Bing Bang ce era?" http://ro.stiri.yahoo.com/......00079.html

| AskAlex a răspuns (pentru Toluk19):

Nivel de prostie: Ridicat! Esti tu atat de sigur ca dumnezeu a creat pamantul prin vorbe cand tu nu ai nici cea mai mica dovada ca el exista? Ce spui tu "Cind a fost creat totul de Dumnezeu nimeni nu era ca sa vada cum s-a creat, Dar Dumnezeu spune clar si simplu cum a creat totul doar prin cuvintul Lui! Tu ai vazut cum Big Bangu cela a explodat si s-a facut totul? Nu nai vazut, inseamna ca nai nici o dovada!". Ti-a spus tie dumnezeu cum a creat el pamantul? Nu cred. Biblia e pur si simplu o carte scrisa de niste oameni inteligenti pentru a controla masele de oameni mai putin inteligenti din acea era, si din cate se vede inca mai functioneaza si in zilele noastre. Mai zici ca dumnezeu nu se arata din cauza unui pacat, atunci de ce s-a "aratat" atator oameni si le-a spus sa faca diferite lucruri in numele lui?

| AskAlex a răspuns:

Inca de la inceputurile omenirii a fost mai usor sa spui "Zeus face sa fulgere" decat sa te chinui, sa cercetezi si sa vezi ca de fapt nu e nici un Zeus. La fel e si cu dumnezeu... e mai usor sa zici "Dumnezeu a creat totul" decat sa iti pui o multime de intrebari si sa cercetezi, astfel incat, intr-un final sa gasesti raspunsul la acea intrebare.

| FaNR0B3rt a răspuns:

Prima varianta e corecta
A doua varianta e deja veche cu maimute deja sa demonstrat k maimutele au nu stiu ce celule diferit de oameni care acestea nu s epoate inmulti sau disparea. Daca e sa luati in urma Big Bengului atunci sentimentele tot o explozie le-a format? eu cred ca nu e total prostesc asta cu Bing Bengul.....parerea mea

| iamyours95 a răspuns:

2. mi se pare SF ca d-zeu sa fi creat lumea in 7 zile. acum sa fim logici, sa zicem ca omul a fost creat din lut, dar cele 10 milioane de specii de insecte tot din lut au fost facute? si daca ar fi fost nu ii era suficienta nici o luna, dar 7 zile. si sa ne gandim ca mai sunt sutele de mii de specii de pasari, amfibieni s.a.m.d. e mult mai credibila teoria evolutionista, are logica.

| dragalasuul a răspuns:

Nimeni nu stie cu adevarat! Sunt multe teorii! Inca nu s-a descoperit raspunsul la aceasta intrebare!