Extraterestrii.....este mult mai amre posibilitatea de a exista alte forme de viata in infinitatea universului decat existenta unei divinitati.
Eu ofer o posibilitate sa exista si alba ca zapada desi recunosc ca mai ma imbat cu ea in vise, mental eu ofer o posibilitate la orice dar sincer pentru extraterestrii sa spunem ca ofer o posibilitate sa existe de 80, 90 % de ce pentru ca e prea multe stele sa nu exista viata in univers asa ca calculam logic 240 de miliarde ori cine stie cate planete = pe o planeta tot trebuie sa existe viata de ce nu am dat de ea? ca sistemele solare sunt la mare departare unele fata de altele de ce? ca ceva in univers parca e opusul gravitatiei in loc sa le apropie le indeparteaza de ce? nu se stie, iar cu dumnezeu sunt convins ca noi oamenii l-am creat, cand ma uit in jurul meu, cand ma gandesc observ multe motive pentru care lau inventat oamenii
profil =blog
Extraterestrii. Cat de... inteligent sa fii sa crezi ca doar noi existam in tot universul?
Extraterestrii = aproape imposibil sa nu existe(nu neaparat mai avansati ca noi)
Dumneze= aproape imposibil sa existe.
Eu cred in mine. Extrateresti posibil sa exista sau gasit niste dovezi care sunt tinute in secret de cei la la nasa, dar dumnezeu nu are nici o dovada.
Da asta am zis, nu scrie clar?"Ai vazut tu vreodata un extraterestru? "..NU..da tu l-ai vazut pe dumnezeu.Eu cand zic ca, cred ca exista extraterestrii ma bazez pe stiinta si pe logica.
Probabilitatea ca Dumnezero sa existe este egala cu zero.
Probabilitatea ca extraterestrii sa existe inca nu a putut fi calculata.
Viata poate sa fie si pe Europa http://en.wikipedia.org/wiki/Europa_(moon) din pacate dronele si satelitii nu sunt alimentati de rugaciuni.
Imi vine greu sa cred ca din sutele de milioane de galaxii si ca din sutele de milioane de planete, doar din universul observabil, noi suntem singura forma de viata, deci mai plauzibila mi se pare existenta extraterestrilor.
Stiinta care studiaza spatiu..si ligica..adica o iei logic...in milioanele de galaxii si conglomerate de galaxii este aprape imposibil sa nu existe o alta planeta care sa sustina forme de viata.Tu chiar crezi ca din tot universul doar pamantul este singura planeta care are viata? Daca crezi asta inseamna ca ai un intelect limitat si un IQ subunitar.Tu pe ce te bazezi cand sustii existenta lui D-zeu?
Acei extraterestrii inteligenti cu 70 de maini si tot atat de multe picioare asa cum sunt reprezentati in filme nu exista. Din punct de vedere biologic nu pot exista.
Daca te referi la fiinte microscopice (bacterii) ce s-au dezvoltat pe alte planete, atunci din punct de vedere matematic, biologic si chimic exista si sunt convins de existenta lor.
Daca ne gandim la acei extraterestrii cu ochi mari asa cum sunt descrisi ei de UFO-logi sau alti adepti ai teoriei conspiratiei parerile sunt impartine. Pot exista, dar pot si sa nu existe.
Ideea ca aceste fiinte calatoresc in OZN-uri si vin dintr-o galaxie foarte indepartata suna a subiect de film, dar nu exclud nici aceasta posibilitate.
Parerea mea este ca fenomenul OZN asa cum il cunoastem toti este unul natural, asemeni fulgerelor globulare. Desigur avem cazuri incare aceste forme se comporta aidoma unor masinarii pilotate de o creatura inteligenta, dar cred ca sunt doar mediatizari si speculatii exagerate.
Asa cum tot o exagerare este sa compari triunghiul Bermudelor cu fenomenul OZN doar pentru ca acolo s-ar fi vazut niste OSN-uri (Denumire folosita pentru obiectele subacvatice neidentificate)
Dumnezeu este iar un concept interesant, dar nu pot sa-l compar cu fenomenul OZN.
Dar pe Dumnezeu l-ai vazut? Asa cum multi spun ca il simt pe Dumnezeu asa multi spun ca si pe extraterestrii ii simt, ba chiar ii vad.
"Cat de inteligent sa fii sa mai crezi ca exista o planeta identica cu pamantul in univers din orice punct de vedere? Numai o planeta identica cu pamantul poate mentine viata!"
Tu esti nebun? Viata e compusa din cele mai comune elemente din univers.
L-ai văzut tu vreodată pe Dumnezeu? L-a văzut cineva? Din câte ştiu eu sunt multe afirmaţii recente cum că extraterestrii au fost văzuţi. Iar Dumnezeu nu. Şi te rog nu-mi spune că l-au văzut pe fiului lui acum 2000 de ani. Pentru că nu ai cum să ştii sigur, doar pentru că sunt nişte cărţi scrise. Şi eu pot să scriu una, şi peste alţi 2000 de ani toată lumea să o ia în serios.
Identica..hmmm..dc identica? Poate formele de viata care traiesc acolo nu au nevoie de apa, poate structura lor celulara nu se bazeaza pe apa.Deci daca nu au nevoie de apa, nu exista, deci nu e identica cu pamantul.
Daca matematic un lucru exista, atunci el exista si in realitate.
Din punct de vedere matematic extraterestrii exista, se poate demonstra.
Tu nu lasi o posibilitate sa existe viata in univers, dar vrei ateii sa lase o posibilitate pentru dumnezeu
Prietene, stiu ca neuronul tau se inchina icoanelor cand vorbesti cu ateii, BOOO, dar exista cca. 3x10²² stele in universul vizibil, stiu ca "ie grele" de procesat, dati (dezlegat, softul cred ca e crestin) silinta. E imposibil sa nu existe alte sisteme stelare (chiar s-a gasit cel putin unu pe aproape), si daca exista multe, ceea ce e sigur, e imposibil ca unele planete sa nu se afle la distanta potrivita fata de o stea, sau mai multe.
Bine că te-a învăţat pe tine biblia şi eventual mama ta, bunica ta.