Ba are, biblia ea e mai mult decat secretul de la nasa. e divinitate pura. si eu nu inteleg daca unii dintre voi nu cedeti in dumnezeu atunci de unde credeti ca am aparut? uite asa hocus pocus? si chiar daca biblia nu e o dovada atat de fantastica ca "secretul"sa stiti ca de fapt e, deoarece ea este scrisa de oameni inspirati de duhul sfant.
Ar putea fi o ipoteza precum ca extraterestrii sunt si ei creati de Dumnezeu. In concluzie cred in ambii
Eu is atee
si pentru toti voi cu probleme la adresa asta sa fii ateu inseamna sa crezi doar in ce ea ce poate fi dovedid si vazut cu ochii
deci aliens
Amice, eu cred doar in ce pot vedea, mirosi si atinge. Suna ciudat dar asta e politica mea de viata.
Cred in mine si in deciziile pe care le iau zilnic. Suntem diferiti ca oameni, fiecare separat are credinta proprie.
Imi cer scuze daca raspunsul meu va parea narcisit pentru unii.
Stai linistita nici noi nu credem in tine. Ca ai avea un minim de cultura. Nici noi nu credem pana nu dovedesti.
Woow! Cate comentarii! Sunt abolut sigura ca cei ce s-au declarat atei aici: -nu au citit nici-o data Biblia cap-coada
-o fac pentru ca este noul trend, nu-i asa? sa recunoastem
-nu stiu ca Dumnezeu sau altceva, oamenii din totdeauna au simtit nevoie de a apartine de cineva, ceva
etc.
Lista poate fi exagerat de lunga dar atat timp cat cei care nu nu prea practica cititul, si-au format in subconstient sau chiar constienti de asta, ca daca aprobi religia esti needucat, prost etc. Sa nu uitam ca prima carte tiparita a fost Biblia. Si cum am spus mai devreme lista poate continua. Dar ce consider eu interesant nu e ca acesti micuti atei, nu au un raspus concret ce i-ar face sa creada ci ca ei nici macar nu stiu intrebarile care le-ar putea aduce un raspuns cat sa-i faca multumiti. o zi faina!
*Ai vazut tu vreodata un extraterestru*. Este raspunsul tau la prima persoana care a raspuns. Faptul ca i-ai raspuns cu o intrebare de genul da semne ca te-ai simtit deranjat de raspunsul ei/lui. Daca ma invart putin printre raspunsuri pe aici se vede clar ca nu ti cont de parerea altora si te simti deranjat ca altii nu cred in Dumnezeu.
Nu te simti deranjat ca nu cred dar te simti deranjat ca au idei despre inexistenta lui? ...In fine..Subiect inchis