| Narfundo a întrebat:

In ce crezi mai tare dintre extraterestrii si Dumnezeu?!

89 răspunsuri:
| 000MadMAX000 a răspuns:

Daca nu exista pe pamant asta nu inseamna ca nu poate exista altundeva. poate structura lor nu are nevoie de apa. poate se bazeaza pe alt element..hidrogen pentru exemplu.

| Increatul a răspuns:

A începe cu o credinţă înseamnă a nu începe deloc.Un om nu are voie sa se increada orbeste in ceva ce nu cunoaste.Ii o baza fundamentala pe care oamenii vad ca nu prea o stiu.Tu ai crezut deja – cum poţi explora si investiga? Un om nu poate zice eu cred inbig grinumnezeu, Extraterestii etc.Un om trebuie sa zica in felul urmator(nu stiu, dar sunt interesat sa cunosc si sa investighez). Deci automat cred in mine si atat.

| Zenicide a răspuns:

Ce te face sa crezi ca nu stiu fizica, biologie si chimie?happy
In afara de asta viata de pe pamant nu trebuie sa fie un sablon pentru viata extraterestra. Chestia asta o spun oameni care stiu cu siguranta mai multa fizica, biologie si chimie ca tine laughing
Concepte personale si idei preconcepute? Lost me there.

| Mădă0611 a răspuns:

laughing Prima afirmatie, care era un fel de ochi pentru ochi. Vezi ca argumentele logice ti-ar darama credinta si te agiti ca pestele pe uscat. Am zis "ti-ar" pentru ca e imposibil, credinta ta e oarba si surdo-muta.

| 000MadMAX000 a răspuns:

Da asa este, este toxic pentru noi, dar de unde stii ca este si pentru ei? Cum co2 e toxic pentru oameni si bun pentru plante asa si hidrogenul (pe care l-am dat expemplu la intamplare... poate fi oricare alt gaz sau element chimic...sau poate ei au alte elemente chimice pe care noi nu le avem), hidrogenul este peste tot in univers.

NOname
| NOname a răspuns:

Probabilitatea ca viața să existe și pe alte planete, ținând cont de faptul că sunt miliarde de galaxii, este astronomic de mare.
Șansele matematice sunt atât de mari, încât destramă (aproape) orice urmă de îndoială. Pentru mine e ca și un fapt dovedit.

| vvyyoo a răspuns:

L-ai vazut vreodata pe Dumnezeu?

| Zenicide a răspuns:

Nu e vorba doar de credinta, de ecuatia Drake ai auzit?
http://en.wikipedia.org/wiki/Drake_equation

NOname
| NOname a răspuns:

Și pe mine. Demult nu am văzut o concentrație atât de mare de aberații la o singură întrebare...

| Narfundo explică (pentru NOname):

Buna seara NOname! Esti totusi mult prea increzatoare. Exista ceva acolo sus.Eu zic ca ne depaseste si nu vom afla prea curand adevarul.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Narfundo):

Bună seara, Mental. Știința, logica și probabilitățile matematice nu-mi permit să fiu altfel, când este vorba despre acest subiect.

| Narfundo explică (pentru NOname):

Sunt curios.Esti o matematiciana buna?thinking Caci daca Dumnezeu a fost matematician, a fost unul tare bun.

| shadovv a răspuns:

Transpun in limbaj logic:

(E) x => x=A^A

Sau ceva de genul.

| Narfundo explică (pentru shadovv):

Ce vrei sa zici cu aia?! Dupa parerea mea, chiar nu are nici un sens.

| kris37 a răspuns:

In Biblie scrie cumva de extraterestrii?
Da cine crezi ca iti face sa-ti bata inima si sa-ti functioneze creierul? ca doar tu nu faci asta. cine? extraterestrii?

| shadovv a răspuns (pentru Narfundo):

Raspunsul meu fiind x acesta se identifica, deci este egal cu, si aici am de ales intre doua variante. Dar aceste doua variante sun acelasi lucru. A=A.

| MMihai a răspuns:

Ființe în afara Terrei există sigur, ăia sunt extratereștrii.

În ce măsură există cu adevărat un Dumnezeu este de comentat, bănuiesc că există.

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Extratereştii există pentru că nu poţi fi atât de egoist zicând că doar pe Pământ îs fiinţe inteligente.
Ce dovadă ai tu că există Dumnezeu şi marţienii nu?

| Inferno a răspuns:

"Din punct de vedere al probabilitatii matematice "extraterestrii" nu exista"
Cum, pai eu asta spun, din punct de vedere al probabilitatii matematice extraterestrii EXISTA.
De unde scoiti minciunile astea? Daca din punct de vedere al probabilitatii matematice extraterestrii exista, de ce spui exact pe dos? Asa, ne trezim sa batem campii?

| Inferno a răspuns (pentru shadovv):

"(E) x => x=A^A"
Cine e "x" cine este "(E)" si cine este "A"?

| HannibalBarkas a răspuns:

Exista o mica problema de semantica privind intrebarea, admitem ca am inteles intrebarea, mai precis te-ai referit la Existenta uneia dintre cele doua si nu in care anume credem, fiindca partea de "In ce CREZI" te duce cu gandul la credinta. Uite eu am gasit o solutie pertinenta, zic eu ceea mai buna: Eu cred in Dumnezeu si El nu este de pe Pamant ( Extraterestru ). A nu se intelege neaparat ca Dumnezeu ar fi un extraterestru asa cum cunoastem noi ca ar trebui sa fie un extraterestru: omuleti verzi, gri sau diversi monstrii cu fata reptile in masinile lor zburatoarea, carele de foc ale lui Erick von Danicken laughing

| IMC90 a răspuns:

Probabilitatea sa existe extraterestrii e de cateva zeci de mii de ori mai mare (poate chiar milioane)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e imposibil dar nu sunt dovezi referitoare la existenţa extratereştrilor.
Probabil că ei există dar nu e sigur asta.
Cât despre Dumnezeu nu vreau să comentez.
tongue

| teotaur a răspuns:

La-i vazut tu vreodata pe Dumnezeu?

| shadovv a răspuns (pentru Inferno):

(E), de fapt trebuie un E intors, inseamna exista.
x este raspunsul meu iar A^A sunt variantele lui. A si A. Adica acelasi lucru. E ca si cum eu ti as spune tie: "Ce e mai tare, o masina sau un vehicul cu 4 roti care are un motor termic si(sau) electric?"

| caterinasmile a răspuns:

Normal ca in Dumnezeu cred!

| OlarNicoleta a răspuns:

Dumnezeu si extraterestri dar mai tare in Dumnezeu

| GabiDumitrescu a răspuns:

Prin definitie, dumnezo' insusi (sau cumva sa fie "insasi"?) e o entitate extraterestra, iar ingerii la fel, asa ca intrebarea e cel putin ridicola.

| dragos9234 a răspuns:

Aha,ok.
Si?

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare