Dar pe Dumnezeu l-ai vazut? Asa cum multi spun ca il simt pe Dumnezeu asa multi spun ca si pe extraterestrii ii simt, ba chiar ii vad.
Extraterestrii.....este mult mai amre posibilitatea de a exista alte forme de viata in infinitatea universului decat existenta unei divinitati.
Da asta am zis, nu scrie clar?"Ai vazut tu vreodata un extraterestru? "..NU..da tu l-ai vazut pe dumnezeu.Eu cand zic ca, cred ca exista extraterestrii ma bazez pe stiinta si pe logica.
Stiinta care studiaza spatiu..si ligica..adica o iei logic...in milioanele de galaxii si conglomerate de galaxii este aprape imposibil sa nu existe o alta planeta care sa sustina forme de viata.Tu chiar crezi ca din tot universul doar pamantul este singura planeta care are viata? Daca crezi asta inseamna ca ai un intelect limitat si un IQ subunitar.Tu pe ce te bazezi cand sustii existenta lui D-zeu?
Identica..hmmm..dc identica? Poate formele de viata care traiesc acolo nu au nevoie de apa, poate structura lor celulara nu se bazeaza pe apa.Deci daca nu au nevoie de apa, nu exista, deci nu e identica cu pamantul.
Daca nu exista pe pamant asta nu inseamna ca nu poate exista altundeva. poate structura lor nu are nevoie de apa. poate se bazeaza pe alt element..hidrogen pentru exemplu.
Da asa este, este toxic pentru noi, dar de unde stii ca este si pentru ei? Cum co2 e toxic pentru oameni si bun pentru plante asa si hidrogenul (pe care l-am dat expemplu la intamplare... poate fi oricare alt gaz sau element chimic...sau poate ei au alte elemente chimice pe care noi nu le avem), hidrogenul este peste tot in univers.
*Ai vazut tu vreodata un extraterestru*. Este raspunsul tau la prima persoana care a raspuns. Faptul ca i-ai raspuns cu o intrebare de genul da semne ca te-ai simtit deranjat de raspunsul ei/lui. Daca ma invart putin printre raspunsuri pe aici se vede clar ca nu ti cont de parerea altora si te simti deranjat ca altii nu cred in Dumnezeu.
Nu te simti deranjat ca nu cred dar te simti deranjat ca au idei despre inexistenta lui? ...In fine..Subiect inchis
Extratereştii există pentru că nu poţi fi atât de egoist zicând că doar pe Pământ îs fiinţe inteligente.
Ce dovadă ai tu că există Dumnezeu şi marţienii nu?
Eu cred in mine. Extrateresti posibil sa exista sau gasit niste dovezi care sunt tinute in secret de cei la la nasa, dar dumnezeu nu are nici o dovada.
Ba are, biblia ea e mai mult decat secretul de la nasa. e divinitate pura. si eu nu inteleg daca unii dintre voi nu cedeti in dumnezeu atunci de unde credeti ca am aparut? uite asa hocus pocus? si chiar daca biblia nu e o dovada atat de fantastica ca "secretul"sa stiti ca de fapt e, deoarece ea este scrisa de oameni inspirati de duhul sfant.
Eu is atee
si pentru toti voi cu probleme la adresa asta sa fii ateu inseamna sa crezi doar in ce ea ce poate fi dovedid si vazut cu ochii
deci aliens
Stai linistita nici noi nu credem in tine. Ca ai avea un minim de cultura. Nici noi nu credem pana nu dovedesti.
Ar putea fi o ipoteza precum ca extraterestrii sunt si ei creati de Dumnezeu. In concluzie cred in ambii